Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda ılımlı bir gün geçireceksiniz. Aslında sevgilinizle aranızda bazı çözülmeyen sorunlar var ve siz bu sorunları birbirinizi kırmamak için ortaya koymuyorsunuz ama bir zaman sonra bu sorunlar aranızda uçurumlar açılmasına neden olabilir.

İş yaşamınızda bazı değişiklikler yaşayacaksınız. Bu değişikliklere en çabuk siz adapte olacağınız gibi bilmediğiniz konu ve alanlara dalarak risk alacaksınız. Pratik zekanız, çevrenizde oluşturduğunuz olumlu arkadaşlıklar size yardım edecek.

Bugün, aldığınız etkiler sayesinde maddi konularda bir rahatlama hissedeceksiniz. Bazı borçlarınızı da hemen kapatmayı düşüneceksiniz.

Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde çok fazla açık olmak yerine biraz gizemli olmayı bilin. Bırakın insanlar sizi çözebilmek için sizinle ilgilensinler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar birtakım yolculuklar gündeme gelebilir. Ziyaretten çok, bir şeyleri kotarma amacı taşıyacak bu yolculuklarda, pek istemediğiniz kişilerle birlikte olabilirsiniz. Duygularınızı istediğiniz rahatlıkla sergileyemediğiniz, kendinizi sınırlı bulduğunuz ilişkiler içinde çözüm arayışlarınız var. Bu ilişkilerin getirileri, götürüleri arasında sıkışmış gibisiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 20 Nisan saat:06:12-21 Mayıs saat:05:14 tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süre içinde maddi ve manevi kazançlarımız üzerinde duracağız. Sağlamlığı merkez alacağız. Rutin günlük hayatın içindeki işlerimize odaklanacağız. Parasal konularda güvenilir araçları, yöntemleri önemseyeceğiz. Zevklerimize düşkün olacağız. Ancak bu, gelişigüzel harcamalar yerine, ekonomik ve uzun ömürlü olanı tercih etme şeklinde olursa tabii ki yararlıdır. Biraz keyfimize düşkünlük, konfor arzusu görülebilir. Güneş-Boğa geçişinin hepimiz için huzur, güvence, maddi-manevi anlamda olumlu geçmesi dileğimle,

20 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi beklentide olduğun konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Cesaret gerektiren konulara öncülük edebilirsin.

20 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kuracağınız güçlü iletişimlerle uzun vadede kalıcı sorunların çözümünü sağlıyor olacaksınız. Yaşamınızdaki sorunlarla ilgili hem tecrübeli hem de güvenilir kişilerden destek almaktan çekinmemeli ve hiçbir sorunun üstesinden gelinemeyecek derecede olmadığını görmeyi bilmelisiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğiniz yönünde yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konularda tekrardan düzenleme getirebilirsiniz. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. İşinizde alacağınız yardımlarla daha rahat ilerleyebilirsiniz. Keyif aldığınız insanlarla program yapabilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzühayatınızda şanslı gelişmelerle güçlenerek ön planda olacağınızı müjdelemekte. Kararlı cesur ve girişimci davranmanız gereken zamanlardasınız. 1nci önceliğinizhayatınız ve kariyeriniz olmalı tüm olumsuzlukları ardınızda bırakmalı ve tamamen hedeflerinize kitlenmelisiniz. Maddi manevi tüm güçler sizinleyken bu enerjiyi doğru kullanmalısınız. Aile hayatınızda ise radikal kararlar alabilirsiniz. Siz evli bir Koç'sanız eşinizin ali cengiz oyunlarını daha fazla görmezden gelmeyi bir tarafa bırakacak ve onunla ciddi bir yüzleşme yapmayı tercih edeceksiniz. İç sesinize kulak verin ve yapmanız gereken neyse harekete geçin…

20 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

20 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Atılımlarınızın karşılığını somut olarak görmek istiyorsunuz. Bir şeylere sahip olmak size gerekli tatmini sağlayabilir. Bütçenizi düzenlemelisiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Boğa burcu dönemi başlıyor.Artık sizin için para kazanma zamanı. Projelerinizi uygulamaya başlayın. Dostlarınızla gireceğiniz yatırımlardan kazançlı çıkabilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu haftanın en önemli konusu, hiç hesapta olmayanfırsatlarının birdenbire karşınıza çıkması olabilir. Aynı zamanda, yürütmekte olduğunuz çalışmalar varsa, bunlarla ilgili olarak bazı başarılar yakalamanız, belki de bunlar yoluyla bir gelir elde etmeniz, bu haftaki etkilerin hayatınızdaki diğer yansımaları olabilir. AİLE içi ilişkilerin derinleşmeye başlayabileceği bu dönem içerisinde, aile çevrenizden de bazı yardımlar almanız olasıdır. Bunlar, maddi konulara yoğunlaşabileceği gibi, bir işinizi tamamlamanıza veya maddi kaynaklı olmayan bir sıkıntınızı gidermenize de yönelik olabilirler. Banka kredisi almak istiyorsanız, aile üyeleriniz size kefil olacaktır.

20 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 57' 22" R
Ay
Başak
23° 17' 14"
Merkür
Koç
17° 00' 24"
Venüs
Koç
19° 00' 28"
Mars
Balık
22° 12' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 24"
Satürn
Balık
15° 40' 11"
Uranüs
Boğa
21° 48' 02"
Neptün
Balık
28° 35' 56"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 00"
Lilith
Başak
22° 15' 31"
True Node
Koç
15° 38' 08"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>