Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir rastlantı, sizde büyük değişiklikler yapacak. Aşk hayatınız daha iyi bir yöne kayacak. Duygusal yönden kendinizi sevgilinize karşı oldukça zayıf hissediyorsunuz. Duygularınızı tam ifade edemiyorsunuz.

İş hayatınızda bazı yenilikler olacak, yeni düzene uymak ve bu düzende öncü olmak için çaba harcayacaksınız. Şu aralar gelecek için bir endişeniz yok. Kendinize iyi birçevresi yaptığınızı düşünüyorsunuz.

Parasal konularda aslında iyi durumda olmanız gerekiyor ama gereksiz harcamalarınız yüzünden sık sık parasız kalıyorsunuz.

Gereksiz harcamalarınızı kesmelisiniz. Bunun yanında uzun zamandır aramayı ihmal ettiğiniz yakınlarınızı aramanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anıların sizin için fazlaca değer taşımadığı yönündeki suçlamalar, dönüp bakmaya ve ciddiye alınmaya değer gibi görünüyor. Gelecekle ilgili planlarınız arasından biri, yakında bir umut olarak ilk ışıklarını verebilir. Yakında sevineceğiniz bazı haberleriniz var. Dikkatli adımlar atmalı, bütün dikkatinizi toplayıp ikili ilişkiler içine öyle girmelisiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 18 Nisan(saat 04:46)-6 Eylül(saat 17:08) tarih aralığında Satürn-Oğlak burcunda gerileyecek. Kariyer hayatınız veya kariyere yönelik seçimlerinizi sorumluluk bilinciyle yeniden gözden geçirmelisiniz. Anne ve babanızın hayatınızdaki önemi kadar eğer siz de anne ve baba iseniz üstünüze düşen görevleri bilinçli şekilde ele alacağınız bir dönem olacağını bilmelisiniz. Bunlar hafife alınmaz. Sorunlar veya yapılması gerekenler önünüze gelir ve siz bunlarla tekrar ilgilenmek zorunda kalırsınız. Bu süreci ek bir zaman aralığı gibi kabul ederek yeniden düzenleme fırsatınız olacak. Saat 01-15:03 arasında Ay boşlukta ilerleyecektir. Bu zaman dilimi içinde, kalıcı ve gerçekçi bir şekilde karar almamız kolay değildir. Ayrıca uygun olmayan bir zaman anlamına gelir ki, durumları akışa bırakmak yerinde olur. Parasal ve ileriye dönük düşündüğümüz konularda kafamız karışır, yön bulmamız güçleşir, daha sonra pişman olacağımız sözler etmemiz, davranışlarda bulunmamız mümkündür. Saat 15:03 sonrası Ay-İkizler burcuna geçiş yapacak. Çevrenizle olan ilişkiniz güçleniyor. Kendinizi ifade gücünüz yükseliyor. İletişim ve haberleşme anlamında etkili saatler başlıyor. Önemsiz şeylerin üstünde durmadan, asıl olan meseleye odaklanıyoruz. Ruhumuz bir çocuk gibi neşeli, aktif hale geliyor. Saat 17:00 Güneş-Uranüs kavuşumu, yeni ve farklı bir yaşama adım atmak arzumuzu işaret ediyor. Rutin bir hayatın artık sizi mutlu etmediğinin farkındasınız. Bu görünüm etkisi altındaki Koçlar, yeni bir yol ve değişimden yanalar. Saat 23:57 Ay-Merkür görünüm etkisinde, güzel bir ilişki yaşamak, daha güzel bir dünyada nefes almak istediğimizi dile getiririz. Gönlünüz her dem hoş olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta. Özel hayatında açık sözlülüğün ön plana çıkabilir. Maddi anlamda beklentide olduğun ödemeler ertelenebilir. Araştırma yapmak, hedeflerine odaklanmak için güzel bir gün. Ev hayatında ve yaşam alanında yaşanabilecek aksaklıklara, tamir ve tadilat işlerine hazırlıklı olmalısın. Evli bir Koç burcuysan, eşin ve ailen arasında denge kurmakla uğraşabilirsin. Yakın bir zamanda eğitimine ara vermiş bir Koç burcuysan, yeniden başlamanın yollarını arayabilirsin.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize vakit ayırmak ve içinize dönmek için güzel bir zaman dilimi. Meditasyona, spora kısacası rahatlatıcı her aktiviteye bugün yaşamınızda özellikle yer verebilirsiniz. Aynı zamanda fiziksel görünümünüzle ilgili yenilikler yapmak size kendinizi çok iyi hissettirecektir.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişimler sizi etkileyebilir. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda daha fazla güvene ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı konularda sorunlar çıkabilir. Bir krizi yönetmek zorunda kalabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmayı düşündüğünüz girişimler için kararlar ve planlamalar için mükemmel bir gündesiniz. Düşünceleriniz netleşecek nerede ne söyleyeceğinizi belirleyerek bunların getirdiği avantajları akıllıca değerlendireceksiniz. Maddi konularda istikrarlı yükseliş içinde iken, Hiç ummadığınız bir yatırım fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Elinizi çabuk tutup gelen fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizden gelecek sürpriz sevgi dolu bir yaklaşm sizi hayli mutlu edecektir. Tereddütlerinizden uzaklaşarak rahatlamanın yanı sıra sizin için yaptığı davranıştan çok memnun olacaksınız.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

18 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hissedeceğiniz farklılık rüzgârlarını lehinize çevirmelisiniz. Satürn'ün gerilemeye başlamasıyla birlikte kariyerinizde vehayatınızda işlerinizin yavaşlamaya girdiğini göreceksiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hızlı değişimlere açıksınız. Kişisel fikirlerinizde de adeta bir uyanışla karşı karşıyasınız. Eski ilişkilerinizi koparmadan önce yeni kararlarınızın getireceği sonuçlara odaklanmalısınız.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

18 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 15' 04" R
Ay
Başak
14° 46' 03"
Merkür
Koç
17° 19' 12"
Venüs
Koç
18° 07' 01"
Mars
Balık
21° 38' 53"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 29"
Satürn
Balık
15° 35' 56"
Uranüs
Boğa
21° 45' 39"
Neptün
Balık
28° 34' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 28"
Lilith
Başak
22° 10' 42"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>