Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel olarak sizi rahatsız edecek bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal bazı gerilimler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz kişi tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Küçük bazı güven sorunları yaşayabilirsiniz ve duygularınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir.

İş yaşamınızda son derece temkinli davranacağınız ve gelişmelere karşı mantıklı yaklaşımlar geliştireceğiniz bir gündesiniz. Özellikle planda olmayan işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

Maddi konularda kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Beklemediğiniz bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ve bunların çözümünü kafanızda erteleyebilirsiniz. Eğer dikkatli hareket ederseniz gelişmelere hakim olmayı başaracak ve sağlıklı planlar yapabileceksiniz.

Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı düşünceleri eskimiş olarak değerlendiriyor, hala taşıdıkları değerleri göremiyorsunuz. Aslında çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz. Aile içinde dağılmalar özlem yüklü günler getirebilir. Bu konuyla ilgili çözümsüzlüklerinizde henüz akla getiremediğiniz destekleriniz var. Bununla ilgili kısa yolculuklarınız olabilir.

12 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Balık burcunda ilerleyen Ay, rahatlatıcıdır. Fakat gerçekler yerine farklı bir dünya ile temasa geçildiği için hızlı bir şekilde hareket edebilmemiz mümkün değildir. Uzun vadeli düşünerek kararlar vermek yerine, olanı olduğu haliyle kabule hazırızdır. Fakat bu enerjinin güzel tarafı, maneviyatı güçlendirmesi ve yaratıcı taraflarımızı süslemesidir. Çevrenizdeki insanları değerlendirme şekliniz ve olaylara verdiğiniz yanıtların temelinde iyi niyet, şefkat ve vefa duygusu ön plandadır. Bizden ne kadar farklı düşünürse düşünsünler kimseyle alıp veremediğiniz yoktur. Saat 15:18 Ay-Satürn görünümü, huzurlu kılan enerjisiyle işlerimizi daha iyi takip etmemizi, sorumluluk almamızı, hedefimize uygun şekilde ilerlememizde güçlendiriyor. Saat 19:26 Venüs-Neptün görünümü, hem maddi hem de manevi anlamda yaratıcı gücünüzü ön planda tutacak olan bu görünüm, ister sanatsal konularda olsun isterseniz geri planda üzerinde çalıştığınız alanda olsun sizi destekler. Rüyalar ve sezgiler olumlu tesirleriyle sizi sarıp sarmalar. Kendinize güven duymanız böyle bir etki altında gayet kolaydır. Şu sıralarda hangi meseleler üzerinde yoğunsanız, bunları sağlam ve istikrarlı bir şekilde yerli yerine oturtmanız mümkündür. Ben bu enerjiyi kişinin, ruhsal anlamda tazelenmesini, kendi kendine yeterli hale gelebilmesini, problemlerini güçlü maneviyatıyla çözebilmesini sağlayan bir yansıma olarak görüyorum. İdeallerinize sahip çıkmanız ve kendinizden asla şüpheye düşmemeniz halinde halledemeyeceğiniz bir problem yoktur. Bir alacağın tahsil edilmesi ve yolunuzda ilerlemek adına bu enerjinin size ışıklandırmasını diliyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal konulara yönelik düşünceleriniz yoğunlaşacak. Bu arada beklediğiniz bazı gelişmeler yavaş da olsa gerçekleşiyor. İçinizden yükselen enerjinin farkına varacaksınız. Yeni istekler içine girmeye başlayabilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimsenin hakkınızda ne düşündüğünü umursamadanyaşamınızda daha hedef odaklı olmanız gerekmekte. Kuracağınız her plan ve yapacağınız her girişim geleceğinizi şekillendiren önemli atılımlar olacaktır. Yakın çevre arkadaşlarınızdan biri ile yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizden alacağınız destekler moralinizi yükseltiyor. Bu moralle finansal konularınıza daha rahat odaklanabileceksiniz. Sezgileriniz bu dönemde size en iyi yol göstericiniz olacaktır. Yarım kalmış işlerinizi tamamlamak sizi rahatlatacak. Kendi iç dünyanıza yönelmek isteyebilir içsel sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer siz zorlu bir ilişkinin içindeyseniz ve bu ilişkiye kendinizi mahkum hissediyorsanız duygusal patlamalar yaşayabilir sorunların tek taraflı çözülemeyeceği gerçeğini görmemekte ısrarcı olan eş ya da sevgilinizle şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz. İlişkisinde sorunlar yaşamayan Koç lar huzurunuzu kaçırmak için uğraşan 3ncü şahıslara dikkat etmeli ateşe körükle gidecek davranışlardan uzak durmalı ilişkinizi güçlendirip daha da iyi bir hale getirmek için çaba göstermelisiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başarıyı elde etmek ve hedefine ulaşmak için daha fazla mücadele etmen gerektiğini anlayabilirsin. Çalışma ortamındaki hırs ve rekabetin neden olduğu kötücül davranışlar karşısında, gardını alabilirsin. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, kazancını arttırabilmenin yollarını arayabilirsin. Bir arkadaşının ısrarcı tavrı, tahammülünü zorlayabilir. Eğitimi devam eden bir Koç burcuysan, resmi işlemlerle uğraşabilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin sıkıntılarına destek olabilirsin.

12 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddiyata dayalı konularda beklenmedik yerlerden güzel destekler görebilirsiniz. Kafanızda bir sürü plan var ve siz farkında olmadan bu planlara göre hareket edeceksiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duyguların ve hislerin sesine kulak verin.Baharın temiz havasını ciğerlerinize dolduracak uzun yürüyüşlere çıkıp arkadaşlarınızla kafa dağıtın. Hayat işten ibaret olmamalı.

12 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

12 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 22' 24" R
Ay
Başak
16° 14' 30"
Merkür
Koç
17° 15' 47"
Venüs
Koç
18° 16' 16"
Mars
Balık
21° 44' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 11"
Satürn
Balık
15° 36' 40"
Uranüs
Boğa
21° 46' 04"
Neptün
Balık
28° 34' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 55"
Lilith
Başak
22° 11' 32"
True Node
Koç
15° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>