Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. İletişim yeteneğinizi sevdiğinizi etkilemek için kullanabilirsiniz. İleriye dönük planlarınızı kabul ettirebileceğiniz ve uygulayabileceğiniz bir günde olduğunuz söylenebilir.

Yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Geleceğe yönelik planlar yapmak için uygun bir zaman olduğu söylenemez. Çevresel şartlar elinizi kolunuzu bağlayabilir.

Bugün maddi konularda etki altında kalarak vermek yanılgılara neden olabileceğinden dikkatli davranmalısınız. Maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün.

Kontrol edemediğiniz ve sizi duygusal yönden rahatsız eden konular gündemde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya gereken alakayı göstermiyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi bir işlevsizlik içinde izlemenize neden oluyor. Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekecek. Yakın zamanda olası bazı ziyaretler önemli konularda önemli çözümlemeler getirebilir.

10 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 09:18 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, özgürce hareket etmek isteğimizi gösteriyor. Baskı altında kalmak istemiyoruz. Toplumsal ilişkiler ve özel hayatımızla ilgili konularda gelişimden yanayız. Bu görünüm arzularımızın peşine düşmemizi sağladığı gibi, önümüze engel çıksa da yılmadan ilerlememizi destekliyor. Saat 10:56 Ay-Venüs görünüm etkisinde, huzur verici sağlam ve garantisi olan bir hayat istiyoruz. Beslenmek, büyümek, gelişmek, kazançlı çıkmak bizim için önemli. Bu olguları sadece kendi adımıza değil, tüm dünya ve sevdiklerimiz için de istiyoruz.

10 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne oldukça olumlu duygularla başlayacaksın. Lider ruhunu ön plana çıkarman için beklediğin fırsat bugün çıkabilir.

10 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her türlü sorunları ve giriştiğiniz her konuyu istediğiniz gibi çözebileceğiniz fırsatlarla karşı karşıyasınız. Sosyal yaşamanızda gizliliklerden kaynaklanan bazı sorunlarla yüzleşebilirsiniz. Sizden gizlenen bazı durumların farkına daha net varabilirsiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Planlarınız arasında yeni bir eğitime başlamak veya yarım kalmış bir eğitiminizi tamamlamak için çalışmalara başlayabilirsiniz. Bugün yakın çevrenizde olan kişilere daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde keyfinizi arttıracak haberler alabilirsiniz. Bugün arkadaşlıklar ve sosyal işler açısından oldukça hareketli zamanlar var.

10 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünve özel yaşamınızda yaşadığınız olayları olduğu gibi değerlendirerek öfkeli davranışlar içinde bulunmamanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık tahammülsüzlük size pahalıya mal olabilir. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların zihninizi meşgul etmesine izin vermeden, Gerçekçi davranmalı ve sakinliğinizi korumalısınız. İşinizle ilgili konularda çalışma arkadaşlarınızla fikir alışverişleri yapmanız zorlandığınız konularda daha etkin bir tarzda kendinizi ifade etmenizi sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Koç'lar onların isteklerini yerine getirmekte zorlanabilirsiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fikirlerinizle, düşüncelerinizle, sıradışı ve yenilikçi yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün. Sevginizi, tutkularınızı, yaratıcılığınızı çok farklı şekillerde göstermek isteyebilirsiniz. Sosyal yönden hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

10 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal alanlarınız aydınlanmaya başlıyor. Daha çok gezecek ve organizasyonlar içinde yer alacaksınız. Özel hayatınız hariç her konuda kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni tanıştığınız kişilerle aniden bir işbirliği ya da dostluk gündeme gelebilir. Son derece hızlı günler ve olaylarla yaşamınızı şekillendiriyorsunuz. Aile yatırımlarına yönelik karar zamanı.

10 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

10 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 30' 15" R
Ay
Akrep
19° 31' 07" R
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
24° 45' 41"
Mars
Balık
25° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 06' 57"
Uranüs
Boğa
22° 03' 37"
Neptün
Balık
28° 45' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 13"
Lilith
Başak
22° 46' 34"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>