Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ikili ilişkilerinizde bir takım karmaşalar yaşayabileceğiniz görülüyor. Yine de aşkta hevesli ve enerjik tavırlarınızla sevdiğinizi etkilemekte başarılı olabilirsiniz

Bugün işlerinizi yürütürken çevrenizin isteklerine öncelik tanıyabilirsiniz. Sağlığınıza gereken önemi göstermeniz gerekiyor. Aşırı çalışmanın olumsuz etkileri olabilir.

Parasal konular açısından verimli bir gün olabilir. Kısa ve kazançlı yolculuklar gündeme gelebilir ve çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkmanız mümkün.

İş yaşamınızda huzursuzluk görülüyor ve bu durum evle ilgili konulara da yansıyabilir. Önüne geçmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu günlerde çok anlamlı sürprizler bu yolculuk ve benzeri hoşluklarla gelebilir. Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz bir arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak.

6 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz, Ay-Yay burcu seyir etkinliğinde başlıyor. Saat 16:35 boşluk etkisi başlayana dek, isteklerinizi elde etmek için, girişim gücü ve cesaret ön planda olacaktır. Özgür olmak isteyeceğiz. Bilgilenmeye, bildiklerimizi ifade etmeye ve pozitif bir ruhla günü geçirmeye çalışacağız. Saat 16:35-21:01 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Sizinle aynı düşüncede olmayan kişilerle çatışmak yerine onları anlamaya gayret gösteriniz. Gereksiz bilgiler edinmek yerine zamanı iyi bir şekilde değerlendiriniz. Yüzeysel olanı değil, kalıcı olanı öğrenmeye çalışınız. Saat 21:01 toplumsal rolümüz neyi gerektiriyorsa ona göre hareket etmek zorunda olduğumuzu hatırlatan Ay-Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Sorumluluklar da yavaş yavaş kendini hissettiriyor. Ancak sesimizi yükseltmemiz, isyan bayrağını dikmemiz pek kolay değildir. İş hayatında veya toplumsal ilişkilerde sabırlı ve disiplinli olmak gerekir. Oğlak burcunda ilerleyen Ay, hedefimize erişmek için duygularımızın kontrolünü yapmamız gerektiğinin de göstergesidir. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

6 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çabaladığın konuların karşılığını aldığını görmek sana huzur verecek. İhmal ettiğin bazı konular olduğunu hatırlayabilirsin.

6 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bekar olan koçlar için sosyal çevre ve arkadaşlık bağlantılarınız sayesinde önemli kişilerle tanışabilirsiniz. Yalnız kalarak iç sesinizi dinlediğinizde üzüntülerinizle baş başa kalsanız da sosyal çevreniz yardımıyla hareketli bir gün geçirmek ve yeni başlangıçlara adım atmak isteyebilirsiniz. Bugün bir değişiklik yapın kendinize güzel bir gün armağan edin. Yaşamın keyfini çıkartmak sizin elinizdedir. Ya hüzünlü olmayı seçersiniz ya da mutlu olmayı. Sizce hangisi?

6 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda farklı bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınıza yeni bir şeyler katmak isteyebilirsiniz. Farklı konularda daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Görüştüğünüz kişilerde yanlış anlaşılmalardan dolayı tartışmalar çıkabilir. Tepkilerinizi vermeden önce olayları algılamaya çalışın. Gün içinde bilemediğiniz durumlardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Duygusal mücadele içinde olabilirsiniz.

6 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sevdiğiniz insana daha fazla zaman ayırın, baş başa yemekler ve sosyal aktiviteler hazırlayın ilişkiniz hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yapın böylelikle tutkunuz ve birbirinize olan bağınızın daha da artması kaçınılmazdır. Beraberliği olmayanlar ise bu dönemde katılacağınız sosyal ortamlarda arkadaşlarınız aracılığı ile hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz. Tatil imkanınız varsa değerlendirin gidemiyorsanız günü birlik geziler sevdiklerinize ve size oldukça iyi gelecektir yeni yerler keşfedin ve ruhunuzu dinlendirip enerji depolayın.

6 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çift ruhlu günün etkisiyle, basit işler bile sana yük gibi gelecek. Ancak çabaladığın konuların yavaş yavaş karşılığını aldığını görmek huzur verecek. Bunun haricinde ihmal ettiğin bazı konular olduğunu hatırlayabilirsin. Hırs olmasa bile sosyal ilişkilerinde aradığını bulamaman sana bir süredir hüzün vermişti. Ailesinden uzakta yaşayan bir Koç burcuysan, hafta sonunu onlarla geçirmeye karar verebilirsin.

6 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gezmek, değişik yerlerde olmak isteyeceksiniz. Hayattan aldığınız keyif ve maddi konulardaki durumlar etrafınıza pembe gözlüklerle bakmanıza neden olacak.

6 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yay burcunda seyahat ederken hayatın keyfini çıkartın.Seyahatler size iyi gelir. Yabancılarla temas etmek ufkunuzu genişletir. Farklı mutfakları deneyimlemelisiniz.

6 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzaklar, yabancılar ve uluslararası konularla ilgili gündeminiz yoğunlaşıyor. Seyahatler söz konusu olabilir. Dışarıdan haberler alabilirsiniz.

6 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 06' 19" R
Ay
Yay
10° 14' 41"
Merkür
Koç
16° 03' 18"
Venüs
Koç
26° 47' 24"
Mars
Balık
27° 05' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 44"
Satürn
Balık
16° 16' 05"
Uranüs
Boğa
22° 09' 11"
Neptün
Balık
28° 48' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 53"
Lilith
Başak
22° 57' 31"
True Node
Koç
15° 30' 49"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>