Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk konusunda ani ve hoş gelişmeler yaşamanız mümkün. Ay bir yandan duygularınızı yüzeye daha çok çıkarıyor, bir yandan da önlemci olmanızı öğütlüyor. Güzel paylaşımlarınızın gölgelenmemesi için bazı şeyleri görmezden gelmeniz gerekebilir.

Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından desteklenebileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz kariyeriniz açısından kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Bireysel çalışmalar sizin açınızdan çok daha verimli olacak.

Masraflarınızı arttırabileceğiniz bu dönemde ayaklarınız yere sağlam basmanızda fayda var. Yinede parasal kaynaklarınızın arttığı söylenebilir. Hukuksal kazanımlar söz konusu olabilir.

İkili ilişkilerinizde, özellikle içine parasal konuları da alıyorsa bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerleyen saatlerde küçük bir grupla geçmiş bir sorun üzerinde yeniden konuşmalarınız olabilir. Bütün bu konuşmaların sonucunda, üzerinde düşünmekte olduğunuz konular hakkında karalara varabilirsiniz. Sorumluluk duyup ele aldığınız konularda şansınız yanınızda olacak. Kimi tartışmalarda gösterdiğiniz dik başlı tavır, bazı özel fırsatları yakalamanızı engelleyebiliyor.

1 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 10:05 Ay-Pluto görünümü, ilişkilerde baskılayıcı bir unsurdur. Yalnız veya ilişkimiz olsa da fark etmez, bir şeyleri sorgular dururuz. Saat 16:26 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, iletişim gücünüzü yükseltici, insanları ikna edebilmenizi sağlayıcıdır. Geri hareket dönemine rastladığı için, geçtiğimiz 15 Mart tarihinden bu yana olanlara bakılmasında, doğru karar ve planlamaların gözden geçirilmesinde gayet yararlıdır. Saat 20:54 Güneş-Merkür kavuşumu, geri hareket dönemine rastlıyor. Bilinçli davranmanız, detaylara önem vermeniz, planlamalarda bulunurken geçmiş tecrübeleri gözden geçirmeniz gayet yararlıdır. Risk almadan önce iyi düşününüz. Sabırsız davranabilirsiniz. Özgürlük arzusu sizi olur olmadık girişimlerde bulunmaya, yanlış kararlar almaya yöneltebilir. Önünüzü göremediğiniz hangi konuda olursa olsun beklemede kalarak resmin bütünü görmeye çalışınız. Boyunuzu aşan kararlar vermeyiniz. Herhangi bir konuda ne kadar bilginiz var, nerelerde zorluklar yaşanır bunları düşününüz. Yeni bir karar vermeden önce varacağınız sonucu, önünüzdeki seçenekleri ve gücünüzü lütfen hesaba katınız. Kendinizden şüpheye düşmeyiniz ancak ileriyi hedeflemek ve başarmak için güçlü planlamalara ihtiyacınız olduğunu mutlaka düşününüz. Saat 21:30-2 Nisan saat 01:57 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Başkalarının bize olan yaklaşımına önem veririz. Bu konuda hassas oluruz. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

1 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir arkadaşın, çelişkili konuşmalarıyla ona karşı olan şüphelerini artırabilir. Evliysen kararsızlığın ikinizi de yorabilir.

1 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal yaklaşımlarınız bazı noktalarda ilişkilerinize zarar verebilir. Aşk hayatınızda derinlik gerektiren konu ve olaylar karşısında umduğunuzu bulamayabilir ve kendinizi ilişki içerisinde yalnız hissedebilirsiniz. Bunları sözlerinize yansıtmadan gerçeklik algısı içinde olursanız bazı şeyleri kendiliğinden daha rahat bir şekilde çözüldüğünü görebilirsiniz. Bugünü sevdiklerinizi ayırabilir ve onlarla hayatın ne kadar güzel olduğunu tekrar kendinize hatırlatabilirsiniz.

1 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

1 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yüksek enerjinizle oldukça dikkat çekeceğinize işaret etmekte. Dünü arkanızda bırakıp gücünüzü ele almanın getirileri maddi manevi yenilikleri getirecek sizlere. Özel yaşamınızda ise eşin ailesinden kaynaklanan streslerin sona ermesi ile rahat bir nefes alabileceksiniz.

1 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ev ve yerleşime ait konular ile aile içi iletişimde iyileştirici ve etkisi iyicil konularla karşılaşacaksınız. Bugün sizin için ruhunuzu iyileştiren, hayata sevgi dolu gözlerle bakmanızı sağlayacak son derece olumlu bir etki söz konusu. Bu etki altında arkadaşlık ilişkileri, gruplar ve geleceğe yönelik beklentileriniz konusunda şanslar elde edecek ve son derece keyifli bir gün geçireceksiniz.

1 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi kazanımlarınızda artış yaşayacaksınız. Güzel olan eşyalara karşı ilginiz artabilir. Ticaret ve sanatla uğraşanlar için olumlu bir dönem olacak.

1 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü Güneş ile Merkür birlikte hareket edecekler.Son derece aktif bir gündesiniz. Arkadaşlarınız sizinle vakit geçirmekten keyif alırlar. Ego patlamalarından kaçının.

1 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için çok önemli.

1 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 54" R
Ay
Akrep
26° 42' 43"
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
25° 28' 18"
Mars
Balık
26° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 52"
Satürn
Balık
16° 10' 10"
Uranüs
Boğa
22° 05' 33"
Neptün
Balık
28° 46' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 12"
Lilith
Başak
22° 50' 24"
True Node
Koç
15° 34' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>