Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkilerinizde aceleci hareket etmeye ve spekülasyona meyilli olabileceğiniz bir gün. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, sevdiğinizle ilişkinizi rahatlatabilir.

Günlük çalışmalarınızda aşırı yük altına girmiş gibi hissedebilir ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz. İş yerindeki yoğun çalışmanın sağlığınız üzerinde olumsuz etki yapması muhtemel.

Kaynaklarınızı ve maddi varlıklarınızı daha etkin kullanma yolları arayabilirsiniz. Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebileceğiniz bir gün. Yaptığınız tasarruflar ya da yatırımlar üzerine yeniden düşünün. Değişikliklere gidebilirsiniz.

İleriye dönük düşünebilmelisiniz. Şu anki şartlar elverişli olsa bile önümüzdeki günlerde belirsizlik yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözünüz çeşitli sosyal etkinliklerde, ama yakınınızdakilerin koşulları ve moral durumları size ayak uydurabilecek yeterlilikte değil gibi. Akşam saatlerinde yapacağınız bir programa dahil olmak isteyenler olabilir. İkili ilişkilerde sorunları içerde çözme yolunu seçmelisiniz. İnsanların derde derman olan merakı, sorunları kördüğüm haline getirebilir.

27 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:13 itibariyle etkili olacak Ay-Güneş olumlu görünümüyle Salı günümüz başlıyor. Bu enerji, girdiğiniz her ortamda ilgi odağı olmanızı veya olabilmek adına en dikkat çekici yönlerinizi ortaya koymanızı sağlayıcıdır. Hatta sizi taklit etmeleri, merkez almaları gururunuzu fazlasıyla okşayabilir. Saat 11:40 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda geleceğe dönük yeni kararların işaretçisidir. Yaşamın güzellikleri, keyifli yönleri merkez alınır. Başkalarına uymak yerine, kendi arzu ve isteklerinizi daha fazla ön planda tutarsınız. Saat 17:10 Ay-Merkür görünümü, insanlar üzerinde etkili olmanız gayet kolaydır. Kendinize has tavırlarınızla girdiğiniz her ortamda ilgi odağı olabilir veya olabilmek adına en etkili yönlerinizi sergileyebilirsiniz. Hatta sizi taklit etmeleri, merkez almaları gururunuzu fazlasıyla okşayabilir.

27 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğuntemposu veyerindeki birkaç tatsızlık canını sıkabilir. Sabırlı olmak için gösterdiğin özen bozulabilir.

27 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi her zamankinden daha karizmatik ve bol enerjili hissedebilirsiniz. Yapmak istediğiniz girişimleri bir an önce yapmak ve tamamlamak düşüncesinde olabilmeniz mümkün. Özel ilişkilerde ise sürpriz gelişmelerle kendinizi daha farklı hissedebilirsiniz. Mutluluğu dışarıda değil önce içeride bulmanın yollarını arayacak sonra sevginin ne kadar kıymetli olduğunu hissederek yaşamın keyfini doya doya çıkaracaksınız.

27 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla eğlenceli programlar yapmak size iyi gelebilir. Dışa dönük tavrınız ilişkilerinizi rahatlatacaktır. Sevdikleriniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızın büyük bir kısmını alabilir. Abartıya kaçmamaya özen gösterin.

27 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı şeylere olduğundan fazla değer vermiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Sizi destekleyenleri küçümsemeyin. Duygularınız oldukça karışık. Sorunları...

27 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Aslan burcunda, özellikle öğleden sonra oldukça keyifli olabilir, zevk aldığınız konulara eğilebilir, yaratıcılığınızı daha fazla ortaya çıkarabilirsiniz. Oyunla, eğlenceyle, çocuklarla daha fazla içiçe olabilirsiniz.

27 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde keyfiniz yerinde olabilir. Hareketli yanınızı spora yöneltebilirsiniz. Başardıklarınızı gördükçe kendinize olan inancınız artabilir.

27 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Aslan burcundaki yolculuğunu sürdürürken ruh haliniz daha iyimser olacak.Çevrenizdekilerle neşeyi yakalamayı başarmalısınız. Hayat zorluklardan ibaret değildir.

27 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji seviyenizin yüksek, motivasyonunuzun da yerinde olması, sizi, bugün büyük düşünmeye, büyük planlar üzerinde çalışmaya itebilir. Yine de aşırı özgüven sorun yaratabilir; gereksiz risklere girmekten kaçının.

27 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 59" R
Ay
Akrep
28° 01' 10"
Merkür
Koç
15° 59' 13"
Venüs
Koç
25° 36' 01"
Mars
Balık
26° 20' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 18"
Satürn
Balık
16° 10' 45"
Uranüs
Boğa
22° 05' 54"
Neptün
Balık
28° 46' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 34"
Lilith
Başak
22° 51' 06"
True Node
Koç
15° 33' 55"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>