Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkiniz için gergin bir gündesiniz. Partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabileceğiniz bir gün. Çevrenizdeki konuşmalardan etkilenebilir, rahatsız olabilirsiniz. Reaksiyon göstermemelisiniz.

Bugünkonularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Çalışmalarınızı hızlandırmak zorunda kalmanız sizi strese sokabilir. Bu yüzden karamsar bir tutum içine girebilirsiniz.

Parasal konularda iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gün. Maddi konularda duygusal kararlar almamaya dikkat etmeniz gerektiği söylenebilir. Girişimci yönünüzü ortaya koyabileceğiniz alanlar arayışında olabilirsiniz.

Parasal konularda çok daha dikkatli olmanız gerekiyor. Kayıplara uğrayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli gizlilikler içinde sürdürmeye çabaladığınız bir ilişkinizde, sizin dışınızdaki bazı açıklamalar problem yaratabilir. Kendinize fazlaca yöneldiğiniz geçmiş dönemlerde, eksik bıraktığınız konular ve ihmal ettiğiniz ilişkilerle ilgili olarak, bugünlerde yüzleşmelere zorlanabilirsiniz. Aile ilişkilerinizdeki bazı duygusal gereksinimlerin çözümünde siz varsınız.

22 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 08:30 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler burcu seyri sırasında, Yüreğinizin sesi kimi zaman kulağınıza sıra dışı hatta bazen isyankar cümleler fısıldasa da, bütün bunların nedeni yenilik hevesliliğinizdir. Günlük hayatın kısıtlayıcı atmosferinden, elden geldiğince soyutlanmak ihtiyacı duyacağınız akşam saatlerinde, kendinizi özgürce ifade edecek, zekanızla her problemin üstesinden gelebileceksiniz. Saat 11:22 Ay-Güneş görünümü, içinizden geldiği gibi hareket edebilmeniz anlamında destek veriyor. Güzel bir gün geçirebilirsiniz. Hayatı özgürce yaşamanın yollarını keşfetmeniz için Ay ve Güneşin ışıkları size rehberlik edicidir.

22 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde cömertliğin üzerinde. Fakat harcamalarına dikkat etmen gerektiğini sık sık hatırlamanma yarar var.

22 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşabilir bunların üstesinden gelmek için olduğundan daha fazla güç sarf etmek durumunda kalabilirsiniz. Hiçbir sorun çözülemez değildir. Ancak bazen bazı sorunlar daha fazla çalışmayı gerektirir. Sizler de bunun bilincinde olduğunuz sürece üstünden kalkamayacağınız hiç bir sıkıntı olmayacaktır. Bugün özellikle yakın çevre iletişimlerini izle ani ve sürpriz haberler alabilirsiniz.

22 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir haber trafiği yaşayacaksınız. Yakın çevrenizde meydana gelecek değişikliklere karşı daha dikkatli ve özenli davranmanız gerekebilir. Kardeşlere ait konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Duygusal ilişkilerde değişim teması öne çıkıyor. Gün içinde fiziksel açıdan da oldukça hareketli olacaksınız. Neyse ki enerjiniz oldukça yüksek olacak.

22 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yeni bir girişimlerde bulunmamanız için uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili var olan şartları muhafaza etmeye çalışarak hareket etmeli cazip tekliflerin aldatıcı olduğunun bilincinde olmalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın geçmişte yaşanan tartışmaları hararetli bir şekilde yeniden gündeme getirmesi kırılmanıza sebep olabilir. Geçmişinizin sizi bu denli üzmesine izin vermemeli eş ya da sevgilinize bu konuları bir daha açmamak üzere kapatması gerektiğinin farkına varmasını sağlamalısınız.

22 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür burcunuzda gerilemeye başlıyor. 15 Nisan'a kadar iletişimde, yolculuklarda, ticari konularda biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Düşünmek, konsantre olmak bu dönemde zor olabilir, dolayısıyla zihinsel olarak rahat olmak için uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.

22 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapacaklarınız konusunda en ufak bir şüpheniz yok ve hızlı yol almak istiyorsunuz. Düşüncesiz para harcamalarından uzak durun. Çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artacak.

22 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay'ın etkisi altında birhaftasının sonuna doğru ilerlerken iletişim sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.Yolculuklarda aksilikler peşinizi bırakmayabilir. Seyahat araçlarında teknik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla diyaloglarda sıkıntılı bir gündeme açıksınız. Sessiz kalmaya çalışın.

22 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkiler kurduğunuz kişilere uyum içinde olacağınız bir gündesiniz. Onların yarattığı samimi hava sayesinde oldukça neşeli olabileceğiniz gibi, zihninizi meşgul edip duran bir konu hakkında yardım da isteyebilirsiniz.

22 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 02' 46" R
Ay
Akrep
01° 07' 59" R
Merkür
Koç
16° 07' 02"
Venüs
Koç
22° 54' 57"
Mars
Balık
24° 39' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 06"
Satürn
Balık
15° 58' 30"
Uranüs
Boğa
21° 58' 35"
Neptün
Balık
28° 42' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
20° 17' 02"
Lilith
Başak
22° 36' 36"
True Node
Koç
15° 38' 38"
Son Güncelleme : 23/04/2024 20:34

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>