Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, ilişkinizle daha çok ilgilenme isteğinde olabileceğinizi belirtiyor Sevdiğinizle ilgilenmek isteyebilir ve duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz.

Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Satürn kararlılığınızı arttırırken, aldığınız olumlu etkiylearkadaşlarınızın veya yakın dostlarınızın size destek vereceği çalışmalar yapmak istemeniz mümkün.

Parasal konularda iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gün. Maddi konularda duygusal kararlar almamaya dikkat etmeniz gerektiği söylenebilir. Girişimci yönünüzü ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışmaktan zevk alabilirsiniz.

Bugün büyük değişiklikler peşinde koşmamakta fayda var. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bununla birlikte geçmişe ait konuları gözden geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerinizi ön planda tutmaya çalışacağınız bir dönem. Aşırılıklara karşı tepkiler alabilirsiniz. Sınırlanmışlık duygunuzu yenebilmeniz, taviz olarak değerlendirdiğiniz bazı bedeller ödemenizi gerektiriyor. İlişkiler açısından daha sağlıklı bir sürece gireceksiniz. Beklemediğiniz yakınlaşmalar size kısmi pişmanlıklar da içeren duygusallıklar yaşatabilir.

21 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:29 Ay-Kuzey düğüm görünümü, zevklerimize düşkünlüğümüzü işaret ediyor. Ancak bütçemize göre hareket etmenin de önemi büyük. Bu uyarıyı hafife alamayız. Saat 05:42 Ay-Neptün görünümü, maddi-manevi konularda güven hissi verici hem de farkındalık gücünüzü yükseltici, aşka adanmışlığın, tüm benliğinizle kendinizle ve dünya ile kucaklaşmanın işaretçisidir. Saat 16:59 Ay-Pluto görünümü, Maddi ve manevi kazanç elde etmek amaçlı işlerimizi, kariyer hayatımızla ilgili konuları gözden geçireceğiz. Saat 20:21-22 Mart saat 08:30 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu zaman dilimi içinde, durumları gerçekçi bir şekilde ele almak, sağlam olup olmadığına bakmak, güven olgusunu ön planda tutmak gerekir. Uzun vadelive kazanç dileğimle,

21 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ve para konularının gündemde olacağı bir gün olabilir ancak harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız, hızlı, keyfi, lüks harcamalar yapabilirsiniz. Elinizdekileri, sahip olduklarınızı değerlendirmek için girişimleriniz olabilir.

21 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir beklemekte olduğunuz maddi kazanımlarımız artık çok yakında elinizde olacaktır. Almak istediğiniz şeylerin bir listesini yapabilir yatırımlarınız için gereken planları gözden geçirebilirsiniz. Finansal açıdan çok güzel günler sizleri bekliyor. Tabii ki sizler de biliyorsunuz bugünlere gelmek sizin için hiç kolay olmadı. Zaman zaman hatta boşuna çalışıyorum diye düşünmüş de olabilirsiniz. Ancak gördüğünüz gibi artık her şey yolunda. Keyfini çıkartın.

21 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirip kendinize daha fazla yatırım yapmak isteyebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda sizi heyecanlandıracak güzel gelişmeler olabilir. Ancak siz yine de riskli konularda hızlı karar vererek büyük adımlar atmamaya dikkat edin.

21 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhsal ve fiziksel enerjinizin yükselmesi ile birliktehayatınızda başarılı çıkışlar elde edebileceğiniz fırsatlar söz konusu. Fakat birlikte çalıştığınız, fikir ve görüşlerine önem verdiğiniz insanların uyarılarını dikkate almak kaydı ile. Her şeyi ben bilirim tarzında hareket ederseniz beklemediğiniz olumsuz sonuçlarla karşılaşmanız mümkün. Özel yaşamınızda ise bir takım karışıklıklar söz konusu olabilir. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalı, anlamadan dinlemeden kırıcı davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

21 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

21 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı olan her şeyden mutluluk duyuyorsunuz. İlginiz bugün daha çok para konularına yoğunlaşacak. Kimseyi dinlemeyecek ve kafanıza göre davranmak isteyeceksiniz.

21 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat ederken, beklediğiniz tahsilatlar gelir, kazancınız artar. Verdiğiniz teklifler onaylanır. Telekomünikasyon, iletişim alanındagelişmeleri gerçekleşir. Büyük organizasyonların yürütülmesini üstlenebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve ileri görüşünüz sayesinde yeniplanları başlatabilirsiniz. Uzaktan yöneterek pek çok insanın çalışma sistemini şekillendirebilirsiniz.

21 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ilişkilerinizi, bu ilişkileri kurduğunuz kişilerin yöneteceği bir gün olabilir. Kontrolü elinizde tutmak için çabalamayın. İdareyi onlara bırakır ve uyum sağlarsanız, hem biraz dinleneceğiniz, hem de eğleneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

21 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 25' 26" R
Ay
Başak
04° 45' 60"
Merkür
Koç
17° 44' 09"
Venüs
Koç
17° 04' 19"
Mars
Balık
20° 59' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 52"
Satürn
Balık
15° 30' 54"
Uranüs
Boğa
21° 42' 52"
Neptün
Balık
28° 32' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
20° 00' 30"
Lilith
Başak
22° 05' 04"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 19/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>