Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Venüs ün desteğiyle aşkl yaşamınızda güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Aşk konusunda kendinize olan güveniniz artarken sevdiğiniz kimseyi çekiciliğinizle etkileyebilir ve ilişkinizi geliştirebilirsiniz.

Bugünyerinizdeki paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiği söylenebilir. Maddi konular gündemde olabilir. Bu devredehayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Seyahatler ve eğitim ile ilgili harcamalar gündemde olabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin.

Bugün eğer biraz daha dikkatli ve kontrollü hareket ederseniz son derece başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Evle ilgili konularda olumlu adımlar atılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde tıkandığınız konularda alacağınız destekler, beklenenin üzerinde olacak. Ev ortamınızda yenilenme girişimlerinizde maddi engellere takılabilirsiniz. Kişisel sorunlarınızı yaygınlaştırma yanlısı değilsiniz. Bu, sizi dönemsel yalnızlıklara sokabiliyor. Sırdaş yoksunluğu çektiğiniz şeklindeki düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.

19 Mart 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:58 Ay-Venüs kavuşumu, duygularınızı ateşli bir şekilde dışa sunduğunuzu gösteriyor. Kafanızın içini kurcalayan bazı durumlar olsa da, sizin için arzularınızın doyuma ulaşması son derece önemlidir. Saat 02:15 Güneş-Chiron kavuşum etkisinin özündeki mesaj şudur. İnsan hayatın anlamını idrak etmeyi öğrenmeli, yaşanılan acı tecrübelerin kendisine kattığı derslerin farkında olmalı ve her şeye rağmen kendi yaralarını sarabilecek güce sahip olduğunu bilmelidir. Öncelikle bilinçaltınızda sizi rahatsız eden, üzen pek çok acı deneyimin sizin hayatınızdaki anlamını çözümlemenizi, bunlarla yüzleşmenizi sağlayıcıdır. Bu ister bir aşk yarası, ister bir sağlık problemi, gizli bir ilişki, sır veya geçmişte yaşanmış travmatik bir olay fark etmez. Burada önemli olan, sanki hiç düzelmeyecek ve tedavisi mümkün değilmiş gibi duran problemlerinizle yüzleşme cesaretinizdir. Onları kabullendiğiniz zaman derman bulmanız da kolaylaşır. Bu kavuşum yaranıza parmak basarak, nereyi tedavi etmeniz gerektiğini ve ona merhem bulmanızı sağlayabilir. Unutmayalım ki, reddettiğimiz, bastırdığımız her şey, başka bir şekilde hayatımız üzerinde etkili olmayı sürdürür. Bütün bunlardan kurtulmanın yolu, onları inkar etmek yerine kabul edecek kadar cesur davranmakla mümkündür. Saat 02:47 Ay-Merkür kavuşum etkisinde düşüncelerinizi net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Eğer müdahalede bulunmanız gereken hususlar varsa, bunları çekinmeden karşınızdaki kişiye iletebilirsiniz. Üzerinde durduğunuz en önemli nokta sağlığınız, çalışma hayatınızdır. Saat 12:05 Ay-Pluto görünümü, toplumsal konular ve bazı önemli meseleler üzerinde hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 22:29-20 Mart saat 04:07 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ailemizi ilgilendiren konulardaki tüm yanlışlara ve hatalara isyan edebiliriz. İçimizden bir şeyler bizi özgür olmaya, kimsenin nazını niyazını çekmemeye yöneltir. Yeni haftanın hepimiz için olumlu yönde geçmesi dileğimle,

19 Mart 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaşların seninle iletişime geçebilir. Yanılgıya düşmemek için konuşmalarında net olmak isteyeceksin.

19 Mart 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aşk ve ilişkilerden yana oldukça şanslı ve sürpriz başlangıçlar yapabileceğiniz enerjiler hâkim. Bugün bu konudaki sorunlarınızı çok kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Görüşmek istediğiniz kişilerle görüşebilir söylemek istediklerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Hatta bu konuda risk bile alabilir bunun tadını gizlice çıkarabilirsiniz. Finansal konularda ise sorunlarınızı çözecek kaynaklar bulabilirsiniz.

19 Mart 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için çok heveslisiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda hassasiyetiniz artabilir. Kişisel bakımınız ya da güzelliğiniz için para harcamalar yapabilirsiniz. Aşırı istekle normalden fazla harcama yapmak isteyebilirsiniz. İlişkiler açısından hızlı gelişebilecek durumlara hazır olmalısınız.

19 Mart 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünve özel yaşamınızda tartışmak için yer arayan tavır ve davranışları ile sizleri yoracak insanların enerjileri ile karşı karşıya kalabileceğinize işaret etmekte. Soğukkanlılığınızı koruyun ve herkese ayna olmayı deneyin. Yansımanızla kendilerini görsünler! İş hayatınızda finansal konularda oldukça şanslısınız gelirlerinizde önemli bir artış söz konusu. İnançlarınız emekleriniz sizi maddi manevi zenginleştirecek. Bugün dikkat etmeniz gereken en önemli konu tartışmak için yer arayan kişilere karşı savunmasız kalmanız olmalı?

19 Mart 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

19 Mart 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal olarak farklı bir gün geçirebilirsiniz. Dinlenmeye ihtiyaç duyduğunuz bu dönemde, değişik konular ilginizi çekecek. Hayatınızda kendinize ve yapacaklarınıza yer açın.

19 Mart 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, sizin canlı, dinamik, neşeli yapınıza ışık tutacak. İletişimi bol, insanlarla çevrili bir gün geçireceksiniz. İkili ilişkilerde dikkat çekme şansınız var. Kişisel bakımınızı yaptırmak, diyete başlamak, spor aktivitelerine katılmak için harika.

19 Mart 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın ilişkilerinizle ilgili olumlu etkiler alabilirsiniz. Sıcak iletişimler, kendinizi oldukça hafiflemiş hissetmenizi sağlayacaktır. Yakınlarınızın sorunlarını dinlemek ve çözmek konusunda çok büyük isteğe sahip olabilirsiniz.

19 Mart 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 56' 46" R
Ay
Başak
11° 04' 53"
Merkür
Koç
17° 28' 03"
Venüs
Koç
17° 43' 54"
Mars
Balık
21° 24' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 11"
Satürn
Balık
15° 34' 05"
Uranüs
Boğa
21° 44' 37"
Neptün
Balık
28° 33' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
20° 02' 23"
Lilith
Başak
22° 08' 38"
True Node
Koç
15° 36' 48"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>