Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmelere işaret ediyor. Sevdiğinizle eğlenceli ortamlarda bulunma fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Romantik açıdan güzel gelişmeler olduğu söylenebilir.

Bugün işbirlikleri konusunda isteksiz bir tavır içinde olabilirsiniz. Eşiniz ve ortağınızla birbirinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacağı görülüyor.

Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutması mümkün. İhtiyaclarınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz.

Rahat denilemeyecek ve duygusal açıdan oldukça dalgalanmalara açık bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne iyi başlayacaksınız fakat ilerleyen zamanlarda bazı gerginlikler olabilir. Kendinizi daha iyi tanımak için arkadaşlarınızla vakit geçirmelisiniz. Öte yandan uzun bir süredir beklediğiniz önemli bir haber bugün size ulaşabilir. Bu haber belki sizin için bir umut kaynağı fakat yaratacağı fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

20 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 20 Mart saat:19:15-20 Nisan saat:06:12 tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş süresince ilgi odağı olursunuz. Liderlik gücü kazanırsınız. Aktif ve girişimci yanınızın ön planda olması, cesaretle yol almak isteğinizi yükseltir. Aşk evinizin yöneticisi olan Güneş, burcunuzda ilerlediği sürelerde, sizi çekici kılar. Karşı cins üzerinde etkili olursunuz. Flört etmek, kısa maceralar yaşamak hoşunuza gider. Bunlar genel hatlarıyla gayet olumludur. Ancak 23 Mart tarihinde Merkürün, burcunuzda gerileyeceğini gözden kaçırmayalım. Risklive kararlardan kaçınalım. İnceleyelim, izleyelim, ona göre hareket edelim. Güneş-Koç geçişinin hepimize güç kazandırması dileğimle,

20 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu sıralar ufak tefek sakarlıklarla mücadele ediyorsun. Yapman gerekenleri ayrıntılı bir şekilde listelersen işlerin kolaylaşır.

20 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çok çalışıyorum ama emeğimi bir türlü alamıyorum diyen koçlar için güzel ve sevindirici haberlerim var. Artık zirvede olmanız an meselesidir. Şimdiye kadar uğraşıp didinen ve gecesini gündüzüne katıp emek sarf etmekten çekinmeyen koçlar için harika etkiler söz konusu. Hiç beklemediğiniz bir terfi alabilir yine hiç ummadığınız zam haberini patronunuzdan alabilirsiniz.

20 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birkaç gündür yaşadığınız hareketli zaman diliminden sonra bugün biraz huzur arıyor olabilirsiniz. Daha sakin olabileceğiniz bir gündesiniz. Para konularında harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle bir yemek organizasyonu düzenlemek size iyi gelebilir. Ancak aşırı yememeli ve sağlığınızı düşünmelisiniz.

20 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünhayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorunlar yaşadığınız çalıma arkadaşlarınız varsa kimse ile tartışma içine girmemeye özen gösterin bugün. Özel yaşamınızda ise Bekar Koç?lar bir türlü beklediğiniz ilerlemenin olmadığı bir beraberlik içindeyseniz sadece yüreğinizin sesi ile hareket etmemelisiniz. Evli ve ilişkisi devam eden Koç?lar ise bugün eşinizin ailesinden kaynaklı gerginlikler ilişkinizde sorunlara neden olabilir.

20 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş bugün burcunuza ilerliyor ve yeni başlangıçlar zamanına işaret ediyor. Kontrolü elinize almaya, hayallerinizi gerçekleştirmeye hazırsınız. Lider, cesur yönleriniz güçlü şekilde ortaya çıkıyor.

20 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjiniz yükselecek. Girişimleriniz adına olumlu bir dönem başlıyor. Kendinize olan güveniniz artacak. Yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

20 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Güneş burcunuza geçerek astrolojinin yeni yılını başlatıyor. İlkbaharı da başlatan bu dönemde yeniliklere adım atmaktan mutluluk duyarsınız.Hemhem özel hayatınızda sizi sevindirecek olaylara şahit olacaksınız. Cesaretle ileri gitmeye karar vereceğiniz projeler başlatacaksınız. Ani kararlar alırken dikkatli olursanız bu dönemde başarı sizden yana olacaktır.

20 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sorumluluk duygunuzun oldukça güçleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Eğlence veya dinlenceyi, görevlerinizin arkasında ikinci plana atabilirsiniz. Eğer bir sosyal faaliyete katılırsanız, bir taraftan da görevlerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

20 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 33' 47" R
Ay
Başak
18° 32' 06"
Merkür
Koç
17° 10' 36"
Venüs
Koç
18° 30' 40"
Mars
Balık
21° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 52"
Satürn
Balık
15° 37' 49"
Uranüs
Boğa
21° 46' 42"
Neptün
Balık
28° 35' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 35"
Lilith
Başak
22° 12' 50"
True Node
Koç
15° 37' 38"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>