Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda oluşan problemler geçen süre içerisinde eski önemini kaybedecektir. Bu yüzden duygusal bakımdan bazı kısıtlayıcı etkiler de üzerinizden kalkacaktır. Yine de duygularınızın denetimini bırakmamalısınız.

Aldığınız etkiler bu gün özellikleyaşantınızdaki dengeleri korumakta zorluk çekebileceğinizi açıklıyor. Fakat arkadaş çevrenizden ve yakınlarınızdan, aradığınız desteği bulabilirsiniz.

Alışveriş yapmak isteyebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Sonrasında huzursuzluk yaşamanız olası.

Yakın çevrenizdeki gelişmeler huzursuzluk yaratabilir. Bugün daha esnek olmaya bakmalı, yeni başlangıçlar yaparken çevresel şartlara önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz tüm sosyal tatminlerinizi karşılayabiliyor. Ama bu yoğunluk birtakım zaaflı kişilikleri sizden gizleyebiliyor. Dostluk adına üstlendiğiniz yükümlülüklerin bir kısmını, yoğun sevgi ortamınızdan arınarak değerlendirmeniz yararlı olacak. Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, bunu fark etmelisiniz.

26 Mart 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamızın ilk görünümü, saat 03:58 Ay-Venüs arasında oluşuyor. Hem aileniz hem de evinizle alakalı konular üzerinde değerlerinizi sıkı sıkıya koruma altına almanızı sağlıyor. Dışarıdan gelebilecek her hangi bir müdahale karşısında aslan kesilirsiniz. Her ne olursa olsun size ait her şey önemsersiniz. Girişim gücünüz yüksektir. Saat 09:58-14:45 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Rutin işlerimizi bitirelim. Boşluk etkisi Yengeç burcunda oluştuğu için, evimiz, ailemizle yakından alakalı konular üzerinde daha hassas davranabiliriz. Dışarıdan bakıldığında sert ve taviz vermez görüntümüze karşılık, iç dünyamızda bir hayli alıngan olabiliriz. Bazen kızarız, içerleriz, sıkılırız ancak biliriz ki, köklerimizden kopmamız zordur. Güven içinde yaşamak bizim için son derece önemlidir. Saat 14:45 Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Kendinizden eminsiniz ve ifade gücünüzün doruklarındasınız. Probleminiz olsa bile bunları bir şekilde çözebileceğinizi düşünürsünüz. Kendinizi güçlü göstermek, insanları etkilemek ve ilgi görmekten keyif alırsınız. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

26 Mart 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın geleceği iyi değerlendirmek için atak yapabilirsin. Terfi etmek veya daha iyi bir işe geçmek için çok çaba göstermelisin.

26 Mart 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer yaşantınızda özgürce hareket etmek isteyebilir herkesten bağımsız bir şekilde çalışmak isteyebilirsiniz. Yine bugün uzun süredir emek verdiğiniz çalışmalarınızın karşılığını alacağınız özel haberler duymanız mümkündür. Bugüne gelmek için neler yaptığınızı ve ne kadar yoğun sorumluluklar aldığınızı düşünerek kendinizle gurur duyabilirsiniz. Aynı zamanda bu sizi geleceğe yönelik daha farklı planlar yapmaya itebilir.

26 Mart 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 09:57'den 14:44'e kadar Ay boşlukta. Sabah saatlerinde yeni adımlar atmaktansa özellikle gündemdeki ailevi konularla ilgili mevcut işlerinizi toplarlamaya bakın. Ticari konularda değişiklikler olabilir. Güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Günün ikinci yarısı çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde mücadele yaşanabilir.

26 Mart 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü yeniliklere karşı istekli davranmanız yönünde harekete geçiriyor sizleri. Yeni insanlar tanımaktan çekinmeyin, sosyal ilişkilerinize her zamankinden daha fazla önem verin. Doğru zamanda, doğru yerde, doğru insanlarla karşılaşmanın getirdiği şansı yakalayacağınız çok özel zamanlardasınız. Bugün yakınlarınızla ilişkilerinizde dinleyen taraf olmaya özen gösterin. Zihninizdeki birçok problemin aslında sizin yanlış anlamanızdan kaynaklandığını fark ederek rahatlayacak ve ailenizle olan ilişkilerinizi daha sıcak bir hale getirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise özgürlük, isteğiniz yeni arayışlar içine girmenize sebep olabilir. İlişkinizde sorunlar sürekli tekrar ediyorsa karar sizin.

26 Mart 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

26 Mart 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabah, içinizden geldiği gibi davranma isteğiniz yapmanız gerekenlerle çakışabilir. Öğleden sonraysa daha yumuşak enerjiler altına girecek ve daha keyifli olacaksınız.

26 Mart 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün olan toplantılarda farklı görüşleri bir potada eritmek için epey çaba sarf etmeniz gerekebilir. Aykırı fikirlerden doğan sinerjiden faydalanın. İletişim kazalarına açıksınız.

26 Mart 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün zihniniz, oldukça faal olabilir. Uzaktaki hedeflerinizi net biçimde değerlendirmeniz, uzun vadeli planlarınıza daha geniş bir bakış açısıyla yaklaşıp kurgularınızda bazı değişikliklere gitmeniz, günün ana konuları arasında yer alabilir.

26 Mart 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 44' 36" R
Ay
Yay
05° 30' 23"
Merkür
Koç
16° 01' 11"
Venüs
Koç
26° 19' 52"
Mars
Balık
26° 48' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 33"
Satürn
Balık
16° 14' 02"
Uranüs
Boğa
22° 07' 55"
Neptün
Balık
28° 47' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 36"
Lilith
Başak
22° 55' 03"
True Node
Koç
15° 32' 03"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:04

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>