Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda rahat bir günde bulunduğunuzu ve beklentilerinize karşılık bulabileceğiniz söylenebilir. İkili ilişkinizde, iletişimle ilgili problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Aşkta yaşamınızda gelişmeler bekleniyor.

Yaratıcı çalışmalar ve kendinizi daha rahat hissedeceğiniz konulardan zevk alabilirsiniz. Mesleki konularda yoğunluk ve hareket ihtiyacı göze çarpıyor. Zamanınızın büyük bir kısmını yeni işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, bu konularda çalışabilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayabileceğiniz bir gün. Dikkatinizi evle ilgili konulara yöneltme ihtiyacı duyabilirsiniz. Harcamalarınızda ani kararlarla hareket edebilirsiniz.

Bazı öncelikleriniz var ve planlı olmaya çalışmalısınız. Evle ilgili konularda değişiklikler söz konusu olabilir. Sabah, sosyal çevrenizde yoğun bir hareketlilik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerle ilişkileriniz çok olumlu. Tek sorununuz çok meraklı davranıp çok yakınlaşmanız. Bu özelliğiniz insanların sizden kolay istemelerine yol açabiliyor. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir. İlginç kişilikli biriyle birlikte gerçekleştireceğiniz derin sohbetten çok hoşnut kalacaksınız.

24 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:17 Venüs-Pluto görünümü,hayatında güçlenmek, toplum içindeki yerinizi sağlamlaştırmak, durduğunuz yeri bilmek isteğinizin işaretçisidir. Hedefinize varmak, isteklerinizi elde etmek amaçlı aceleci ve baskın davranabileceğinizi de işaretler. Ancak kendinizi garantiye almadan hareket etmeyiniz. Bir yapılanma, düzenleme işaretçisi olan bu görünüm riskten uzak durmak gerektiğini gösteriyor. Saat 06:52-11:53 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Özel vehayatınızla ilgi bir değişim düşünüyorsanız öncelikle kafanızın içinde ne istediğinizi tam olarak belirlemeniz gerekir. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Emin olmadan ani kararlar vermemelisiniz. Saat 11:53 Ay-Yengeç burcunda ilerleyecek. Sizi huzursuz eden bazı sıkıntılarınızı kimseye açmak istemezsiniz. Bu durumda çevrenizdeki insanların anlayışlı davranmasını, üzerinize gelmeden dostça yanaşmalarını beklersiniz. Saat 18:35 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak ilkdördün, yanlış gidene müdahalede bulunarak sınırınızı korumaya çalışırsınız. Duruşunuz, kendinize olan hakimiyetiniz ve cesaretiniz fazlasıyla yüksektir. Ancak dozunu iyi ayarlamalıyız. İlkdördün etkisi altında, hassasiyetiniz yükselebilir. Haksızlıklar karşısında susmanız pek kolay olmayabilir. Sizi ne mutlu ediyor, neye gereksiniminiz var bunları tespit etmek ve dile getirmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Birisi hakkınızı yiyorsa, -Arkadaş sen bana karşı yanlış davranıyorsun diyerek tavır alırsınız. Ufak tefek rahatsızlıklar fiziksel anlamda yaşanabilir. Kendinizi güvence altına almak için var gücünüzle çalışabilirsiniz. Eğer yanlışınız varsa, birinin uyarıda bulunmasından pek hoşlanmazsınız. Ancak dengeli hareket etmek lazım. Çünkü tam tersi durumda çatışmalar kaçınılmaz olur ki, bundan uzak duracağız. Saat 18:36 Ay-Mars karşıtlığı, çevrenizle iletişimi güçlendirici ve hedeflerinizi gerçekleştirmenizde sizi aktif edicidir. Her işi kolaylıkla halledebilecek gücünüz var. Saat 19:08 Güneş-Mars görünümü, her türlü meseleyi kişisel olarak görüp, başkalarıyla çatışmaya ve isteklerinizi kabul ettirmek adına hareket etmeye sizi zorlar. Ancak zamanlama uygun değildir. Öfke, kırgınlık, enerji düşüklüğü size riskli kararlar verdirebilir. Sakin olalım. Güzel bir gün dileğimle,

24 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne erkenden başlayıp tüm günü daha verimli geçirmek isteyebilirsin. Bugünü temizliğe ve arkadaşlarına ayırabilirsin.

24 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ailenize olan iletişimler de özellikle dikkatli olmalı üzerinizde baskı yaratacak söylemlerde bulunmamalı ve onlarla rekabet içerisine girecek davranışlardan uzak durmalısınız. Bazı konularda anlaşamıyor olabilirsiniz. Düşünceleriniz onlara yön vermiyor olabilir. Bu konuda onları da anlamaya çalışmalı ve tepkili olmaktan sakınmalısınız.

24 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konuları ve ailevi işleri ele almak için hareketli bir gün sayılır. Duygusal alanda daha sakin kalmaya bakmalısınız.

24 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegensel enerjiler ilişkiler konusunda sizleri olgunlaştırdı anlık öfkelerin getirdiği zararların bilincindesiniz ve huzur arıyorsunuz, Gökyüzünün sizlere mesajı evren engin bir deniz sizde bu yolun kaptanısınız şimdi sizlere düşen gerek ilişkilerinizde gerekhayatınızda yolunuzu net bir şekilde tayin edip rotanızı belirlemek olacaktır. Yaşanmışlıkların verdiği ruhsal yorgunluklara bağlı sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz.

24 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlarla ilişkileriniz ön plana çıkarken, ikili ilişkilerde agresyon, güç mücadeleleri ve manipulasyon gibi davranışlar karşılaşabileceğiniz için, sakinliğinizi koruyup olayları gözlemlemeniz ve konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

24 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hırslı yapınızla toplum önü faaliyetlerde vealanlarınızda gerginliklere açık olabilirsiniz. Enerjinizi kontrol edin. Kazalara veya sakarlıklara karşı dikkatli olun.

24 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İki günden beri duraklamaya geçen iletişim gezegeni Merkür bugünden itibaren geri hareketine başlıyor.Burcunuzda misafir edeceğiniz Merkür'le hayat temponuz yavaşlayacak. Siz koşmak isteseniz de o aksiliklerle önünüze üç haftalık engel koyacak. Bu dönemde yeniliklerden ziyade yarım işlerinizi tamamlamaya özen gösterin.

24 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel olarak sakin ve normale göre daha hareketsiz geçecek bir günde olabilirsiniz. Daha önceden, vakit yokluğundan dolayı yarım bırakmak veya ertelemek zorunda kaldığınız ya da ihmal ettiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

24 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 34" R
Ay
Başak
08° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 34' 11"
Venüs
Koç
17° 28' 29"
Mars
Balık
21° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 20"
Satürn
Balık
15° 32' 50"
Uranüs
Boğa
21° 43' 56"
Neptün
Balık
28° 33' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 39"
Lilith
Başak
22° 07' 14"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>