Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yönünüzün güçlü olabileceği bugün, sevdiğinizle eğlenme fırsatı bulabilirsiniz. Romantik eğilimlerinizin yüksek olması sevdiğiniz kişiyi etkileyebileceğinize işaret ediyor. Birlikte alışverişe ve hobilerinize zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz.

Yaratıcığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışabilirsiniz. Yine de yalnız çalışmaya ve çalışmalarınız bugün paylaşmamaya dikkat edin. Çalışmanızı bir çok gözden geçirmelere ihtiyaç duyacaksınız.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Yakın çevrenizden biri size maddi konularda destek olabilir. Eviniz için birçok masraf yapabilir ve bundan mutluluk duyabilirsiniz.

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde, biraz problemli biriyle sorun yaşayacaksınız. Sorunu yaşarken, bu ortamı kendinizin yarattığını anlayabilmeniz gerekiyor. Kısa vadede yoluna koymayı hedeflediğiniz bazı sıkıntılı uğraşlar, biraz daha zamana ihtiyaç gerektirebilir. Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bazı bağları, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz.

23 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 23 Mart saat:03:19-15 Nisan saat:12:21 tarihleri arasında burcunuz üzerinde gerileyecek Merkür etkisinde riskli işlerden kaçınmalısınız. Aceleci ve hızlı düşünmek nedeniyle yanlış kararlar verebilirsiniz. Onun için lütfen neyin üzerinde yol aldığınızı iyi biliniz. Bu dönemde cesaretinizi ve gücünüzü ortaya koyacaksınız diye, kendinizi yanlış bir durumun içine sokmayınız. Birilerinin sizi onaylamaması, düşüncelerinizi yanlış bulması, gerginleşmenize sebep olabilir. GERİ HAREKET SÜRESİNCE TÜM BURÇLARIN DİKKAT ETMELERİ GEREKEN NOKTALAR Diyelim ki, önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi her şey kılı kırk yaracak derecede incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki,veya her ne ise, bir mesele üzerinde düşünme, etüt etme anlamında yararlıdır. Ayrıntıları, aksaklıkları gayet net bir şekilde tespit edebilirsiniz. Ancak Geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde düşünmeden, üzerinde inceleme yapmadan, yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki bulundunuz, aksamalar ve gecikmeler oluşabilir. Birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, hiç düşünmediğiniz halde ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek daha sonra problemler yaşanmasına sebep olabilir. Yapılması gereken, araştırarak, soruşturarak, net bilgi sahibi olmaya çalışmaktır. Yani neyin üzerinde yürüdüğünüzü mutlaka iyi biliniz. Tedbirli olmalı, işi şansa bırakmamalısınız. Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 16 Mart tarihinden başlamak üzere, planlarınızı, projelerinizi gözden geçirmeli, eksikler var mı kontrol etmelisiniz. Rutin hayatınızı sürdürünüz. Geri hareketi dünyanın sonu gibi düşünmeyiniz. Sadece biraz yavaşlayacağız. Bunu bir onarım süreci gibi görünüz. Uygulamak istediğiniz yenilikleri, gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 22 Nisan tarihinden itibaren yürürlüğe koymalısınız. Doğru tespitlerde bulunmamız dileğimle,

23 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini çok mutlu hissedebilirsin. Yaşadığın bazı olumsuzlukların bile güzel şeylere gebe olduğunu düşünebilirsin.

23 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşamınızın bazı noktalarında gizli kalan veya gizli kalması gereken durumlar için kararsızlıklar içinde kalabilir ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Bu konuda ikilemde kalmak yerine güvendiğiniz bir dostunuzdan yardım almak size iyi gelebilir. Farklı fikirler sizi rahatlatabilir. Arkadaş çevrenizden özellikle yakın dostlarınızdan bugün iletişimsel konularda kuvvetli destekler alabilirsiniz.

23 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak çok yoğun bir gündesiniz. İşe ait önemli konular gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmalar günün büyük bir kısmını kapsayabilir. Yakın çevrenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Zekânızı kullanacağınız işlerde dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra kendinizi daha dışa dönük hissedebilirsiniz.

23 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hayatınızda tartışmalar söz konusu olabilir. Özellikle ortak bir projenin sorumluluğu yöneten Koç'lar bu sure içinde öfkenizi kontrol altında tutmalı fevri davranışlar içinde olmamaya her zamankinden daha fazla önem göstermelisiniz. İsteklerinize ulaşmak için her zamankinden daha fazla çaba göstermeniz gerekecek ve kendi içsel dönüşümünüzü gerçekleştirdiğiniz oranda başarı elde edebileceksiniz. İş hayatınızda her şey beklediğinizden daha iyi olabilir gayretli ve sabırlı olduğunuz takdirde. Giderlerinizi yönetmek için akıllı çözümler düşünmelisiniz. Özel yaşamınızda uzun bir süredir devam eden karabulutların dağılmasına gerçekçi davranarak hatalarınızın ve size yapılan yanlışların adil bir şekilde farkına varmanızı sağlayacak. İlişkinizi ya iyileştirecek ya da kangren olan sorunları sonlandırıp yeni başlangıçlara yürüyeceksiniz. Aşk hayatınızda kararlarınız eş ya da sevgilinizin tutumu ile netlik kazanacak. Duygularınızı özgür bırakın ve anlayışlı davranın.

23 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

23 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nisan'a kadar çok önemli girişimlerden kaçının. Kendinizi doğru ifade etmeye çalışın. Sağlığınıza özen göstermelisiniz, bu dönemde eski hastalıklar nüksedebilir.

23 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yönetici gezegeniniz Mars ile Güneş arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Mücadeleci bir gündesiniz. İş hayatınızda belirli kuralların üstesinden gelmek için epey çaba sar edersiniz. Karşınızdakiler pes etmediğinizi görünce fikirlerinizi kabul etmek zorunda kalırlar. Akşam saatlerinde masajla bedeninizi rahatlatın.

23 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi dağıtacak gelişmelere takılmamalı, planlarınızın başarısıyla ilgili hayaller içinde kendinizi kaybetmemelisiniz. İşiniz hakkında bazı toplantılara katılmak ve bu toplantılarda çeşitli bilgiler sunmak durumunda kalabilirsiniz.

23 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 32' 33"
Ay
Akrep
16° 40' 32"
Merkür
Koç
26° 09' 23"
Venüs
Balık
20° 49' 57"
Mars
Balık
04° 28' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 43"
Satürn
Balık
13° 13' 48"
Uranüs
Boğa
20° 37' 58"
Neptün
Balık
27° 47' 07"
Plüton
Kova
01° 48' 57"
Chiron
Koç
18° 45' 25"
Lilith
Başak
19° 43' 37"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>