Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok açıksınız. Onun üzerine çok fazla düşüyor ve onu çok fazla şımartıyorsunuz. Biraz daha mesafeli olmalısınız. Bu gün akşama doğru sevgilinizle beraber hoşça vakit geçirecek, kalabalık ortamlara gireceksiniz.

Bugün içinizde güçlü bir heves duyacak yaptığınız işte daha başarılı olmak için tüm enerjinizi kullanacaksınız ve yaptığınız işlerde başkalarının dikkatini üzerinizde toplayacaksınız.

Parasal yönden oldukça rahatsınız. Fakaf çok fazla bonkör olmanız yüzünden zaman zaman sıkıntıya düşüyorsunuz. Kendinizi daha fazla düşünmeli, bu kadar verici olmamalısınız.

Çevrenizdeki insanlara karşı onların hak etmediği kadar anlayışlı ve vericisiniz. Biraz daha faklı tutumlar sergilemeli , sizi kullanmalarına müsade etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata bakışınızdaki iyimserlik etkileyici. Bu özelliğinize hayranlık ölçüsünde ilgi duyan insanlarla ortak planlar içine gireceksiniz. Bugünlerde bir mülk işiyle ilgili koşuşturmalarınız olabilir. İşin gittikçe belirginleşen para boyutu, çabalarınıza ivme katabilir. Sınırsız özgürlükten yanasınız. Ama bu konuda eleştirel bakılan çifte standart uygulamalarınız da var.

30 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 07:59-20:52 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Acil işleri halletmek, yerli yerine koymak pek kolay olmaz. Yüksek standartlar koyarak kendinizi zorlamayınız. Yapabileceğinizin en iyisine yöneliniz. Hiç kimse mükemmel olmadığına göre, sizin de gücünüz bir yere kadar. Günlük aktivitede bir şeylere sinirlenmeden, etrafınızdaki insanların davranışlarına kafanızı takmadan işinize odaklanınız. Saat 20:52 itibariyle etkili olacak Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde takdir edilmek ve dikkatleri üzerinize çekmek isteğiniz oldukça yüksektir. Geçirdiğiniz zamanın kalitesi ve birlikte olduğunuz insanların ılımlı, huzur dolu tavırları sizin için bugün son derece önemlidir. Tadınızı kaçıracak herhangi bir şeye müsaade etmeniz mümkün değildir. Ay-Terazi burcu günlerinde, partnerimizle uyumlu, nazik ve akışa göre hareket etmemizde fayda var.

30 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde arkadaşlarınla bir araya gelerek birkaç gündür süren stresten biraz olsun uzaklaştığını fark edeceksin.

30 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda uzun süredir yaşadığınız bazı belirsizlikler bugün itibarıyla netlik kazanacak. Pozitif düşünmeniz sizin adınıza olumlu sonuçlar getirecektir. Çevrenizden güçlü destekler alabilir ve işinizle ilgili yeni teklifler duyabilirsiniz. Çalışma ortamınız ya da eski problemli ilişkileriniz ile ilgili gizli saklı konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Bu konuda biraz daha konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz.

30 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta. Kendinizi canlı ve güçlü hissedebileceğiniz bir gün. Aşk ve yaratıcılık konularında hareketlilik yaşamanız söz konusu. Bu konularda daha atılgan ve kararlı davranabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten çekinmeyecek ve birlikte olduğunuz kişiyle güzel vakit geçirebilmek için hiçbir masraftan kaçınmayacaksınız.

30 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yüksek enerjinizle oldukça dikkat çekeceğinize işaret etmekte. Dünü arkanızda bırakıp gücünüzü ele almanın getirileri maddi manevi yenilikleri getirecek sizlere. Özel yaşamınızda ise eşin ailesinden kaynaklanan streslerin sona ermesi ile rahat bir nefes alabileceksiniz.

30 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

30 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük hayatınızın koşturmaları ve parasal konularla ilgileneceksiniz. Özel ilişkilerinizde aşırı iyimserlikle ilerleyebilirsiniz. Sıkıntı yaşadığınız konuları özel ilişkilerinizle aşacaksınız.

30 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü, detayları analitik bir zihinle toparlarsınız.Yarım kalan işlere odaklanın. Hepsi tamamlanır. Evdeki sempatik dostunuzu sağlık kontrolüne götürebilirsiniz.

30 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınızın ön plana çıkacağı ve vaktinizin çoğunu alacağı bir gün geçirebilirsiniz. Eğer geçmişte bazı şeyleri ertelediyseniz veya ihmal ettiyseniz, bu konular veya kavramlarla bugün ilgilenmeniz gerekli olabilir.

29 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 15' 14" R
Ay
Akrep
16° 20' 01" R
Merkür
Koç
15° 59' 40"
Venüs
Koç
24° 26' 41"
Mars
Balık
25° 37' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 17"
Satürn
Balık
16° 05' 30"
Uranüs
Boğa
22° 02' 45"
Neptün
Balık
28° 44' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 20"
Lilith
Başak
22° 44' 51"
True Node
Koç
15° 36' 26"
Son Güncelleme : 25/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>