Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bir rastlantı sizde büyük değişiklikler yapacak. Aşk hayatınız daha iyi bir yöne kayacak. Duygusal yönden kendinizi sevgilinize karşı oldukça zayıf hissediyorsunuz. Duygularınızı tam ifade edemiyorsunuz.

Bugünhayatınızda bazı yenilikler olacak, yeni düzene uymak ve bu düzende öncü olmak için çaba harcayacaksınız. Şu aralar gelecek için bir endişeniz yok. Kendinize iyi birçevresi yaptığınızı düşünüyorsunuz.

Parasal konularda aslında iyi durumda olmanız gerekiyor ama gereksiz harcamalarınız yüzünden sık sık parasız kalıyorsunuz.

Gereksiz harcamalarınızı kesmelisiniz. Bunun yanında uzun zamandır aramayı ihmal ettiğiniz yakınlarınızı aramanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz.

28 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:05 Ay-Jüpiter görünüm nedeniyle, miras, hisseli bir paranın bölüşümü, kredi, bankalarla alakalı işlemlerde dikkatli ve tedbirli olmalıyız. Saat 11:33 Ay-Venüs görünümü, aşk-çocuklar ve yaşamın tüm güzelliklerini kucaklama arzumuzun işaretçisidir. Takdir edilmek, isteklerimizi elde etmek, prestij kazanmak, sorunlarımızı çözmek anlamında bize kuvvet olacak. Bu görünüm, ilişkinizle alakalı konularda da dengelerin yerli yerine oturtulması yönünde yardımcı olacaktır. Saat 12:55-17:30 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Gergin bir durumla karşı karşıya kalırsanız sakin olunuz ve olan biteni tekrar gözden geçiriniz. Geleceğinizi yakından ilgilendiren konularda, bir şey olmaz diye yürürlüğe koyduğunuz bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Günlük aktivitenizde, kendinizi kabul ettirmekten yanasınızdır. Takdir edilmeyi, söylediklerinizin onaylanmasını, size karşı gelinmemesini istersiniz. Ancak önerileriniz kabul görmeyebilir veya uygulanması zor olabilir. Üzerinde biraz daha düşünmeniz gerekebilir. Boşluk dilimi içinde, aşk hayatınız, çocuklarınız, spekülasyon, eğlence kısaca hayatı güzel algılamanızı sağlayan konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren sanatsal çalışmalarınız açısından herhangi bir zorlama yoktur. Ancak bu aktivitelerin belirli bir alanda ciddi manada sergilenmesi veya duyurulması konusunda zorluklar yaşanabilir. Duygularınızı açık ve net bir dille ifade edebilmeniz kolay olmayabilir. Bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Saat 17:30 Ay-Başak burcu seyrinde sağlığımız önemlidir. Çok fazla çalışmak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak bizi bir hayli yorabilir. Sağlığımızla ilgilenme yönünde etkili olan bu enerji, cilt ve özellikle ellerimizin bakımı ve temizlik konularında etkilidir.

28 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğuntemposunu üzerinden atmak için işteki arkadaşlarınlabölümü yapacağın bir gün. Fiziksel değişiklikler yapabilirsin

28 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal anlamda yaşamınızda farklılıklar beklediğiniz, özel hayatınızı paylaştığınız kişiyle daha sıcak ilişkiler içinde olmak istediğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Sevgi ile ilgili bazı konularda çekimser kalmanız karşınızdaki kişinin bir anda vazgeçmesine neden olabilir. Eğer seviyorsanız bunu söylemekten asla çekinmeyin. Çünkü sevgi de gurur olmaz. Eğer bir partneriniz varsa onunla ilgili önemli bir karar verebilir, ilişkinizi ciddi boyutlara taşıyabilirsiniz.

28 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 12:54'den 17:30'a kadar Ay boşlukta. Çalışma vekonuları bugün sizi zorlayacak. İşle ilgili konularda ertelemeler ve sürtüşmeler yaşanabilir. Bazı randevularınız iptal olabilir. Öğleden sonra 4'e kadar sıkıntılı süreçlerle uğraşabilirsiniz. Öğleden sonra ise gün içindeki konuşmaların ve gelişmelerin üzerinde düşünebilirsiniz. Olayları gereğinden fazla kritik etme eğiliminde olabilirsiniz.

28 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rahat tavırlarınız karşınızdakilenin isyanıyla buluşabilir. Nasıl olsa yetiştiririm diye ağırdan aldığınız işler beklenmedik yönlere kayabilir. Zaman konusunda temkinli olun.

28 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız ve görüşmeleriniz açısından güçlü bir destek alma imkanınız olacak, ancak ilişkilerinizde sözlerinizi seçerek kullanmanızda fayda var. Akşam saatlerinde aileniz ve değer verdiğiniz insanlarla son derece iyileştirici, pozitif ve sevgi dolu zamanlar geçirebileceksiniz

28 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hobilerinize ve size keyif verecek işlerinize eğilebilir, günlük planlarınızda eğlenceli yönlerinizle hareket edebilirsiniz. Hayata esnek ve rahat bakacak, işlerinizi hızlandıracaksınız.

28 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Satürn arasındaki sert görünüm, kariyerle ilgili problemleri önünüze çıkarır. Ast üst ilişkilerini yönetmekte zorlanırsınız. Sabrınızı taşıran insanlardan uzak durmaya çalışın.

28 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün içinde her konuda rahat olmanızı sağlayacak etkiler altında olacaksanız da, saateler ilerledikçe bazı konular zihninize takılabilir. Bunlara saplanıp kalmamalı, takıntı haline getirmekten özenle kaçınmalısınız.

28 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 29' 06" R
Ay
Başak
05° 30' 20"
Merkür
Koç
17° 42' 13"
Venüs
Koç
17° 08' 57"
Mars
Balık
21° 02' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 43"
Satürn
Balık
15° 31' 16"
Uranüs
Boğa
21° 43' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 43"
Lilith
Başak
22° 05' 29"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>