Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Aşkta aşırı duyarlılık ya da gerçekçi olmayan eğilimler söz konusu

Grup çalışmalarında arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, olumlu çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki gelişmeler kariyeriniz açısından etkisini gösterebilir. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarda problem yaratabilir.

Meslek yaşantınızda kendinize güvenle hareket edeceğiniz bir gün. Kazanımlar söz konusu. Yine de para konularında temkinli davranmalısınız.

Arkadaş çevreniz ve sosyal konular ilginizi çekse bile bu alanda çok rahat şartlar yok. Farklı düşünceler ya da sürpriz gelişmeler, amaçlarınızı değiştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gece dost toplantıları sizi çok cezp ediyor. Bildik, güvenli davranışlar tekdüzelik gibi gelmiyor. Oysa değişik düşünceler, yeni davranışların insanısınız. Bugünlerde bazı duygusal alışverişlerde biraz daha planlı, programlı görünmeye ihtiyacınız var. Yakın çevrenizdeki, özel koşullara bağlı hassasiyetleri önemsemeniz gerekiyor.

29 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:47 Venüs-Uranüs kavuşumu, ilişkide sorunlara katlanmak yerine, tek başınıza hareket etmeyi tercih etmenize yol açabilir. Burada iki husus önemli. İlişkiniz ne kadar sağlam ve siz ne kadar mutlusunuz? Eğer rahatım yerinde diyorsanız bu görünüm, eşiniz ve sizin birlikte yeni bir dünya kurmak amacıyla bir araya gelişinizin simgesi olabilir. Eğer ben kendi yoluma gitmek istiyorum derseniz, bu görünüm yeni ve özgür bir dünyaya adım atma arzunuzun işaretçisi. Saat 04:25 Ay-Mars görünümü, günlük hayattaki koşturmaların ve işlerimizi doğru şekilde yapmanın işaretçisidir. Saat 08:30 Ay-Satürn görünümü, sorumluluk ve ciddi çalışmanın göstergesidir. Hiçbir şey hafife alınmaz. Saat 17:16 Güneş-Satürn görünümü, Merkür gerilemesine denk geldiği için bir miktar baskı altında olduğumuz açıktır. İş hayatımıza bir bakacağız. Bize güven veriyor mu? Kişisel anlamda huzurlu ve doyumlu bir yaşam sürüyor muyuz? Neler bizi yoruyor, zorluyor bunları ele alacağız. Aslında bu baskılar, bir uyarı gibi. Sağlam ve uzun vadeli olana yönelmemizi sağlayacak. Saat 18:49 Ay-Neptün karşıtlığı bir yandan, her durumu ayrıntılı bir şekilde ele alarak, gözlemleyerek, bu böyle olmalı, şu şöyle olmalı diyerek belli bir düzene sokmaya çalışırız. Ancak diğer yanımız huzuru arar, dinlenmek, sakinleşmek ister. Hayatın gizli ve rahatlatıcı olan güzelliklerinin arandığı bu saatlerde, manevi hissedişler artar. Yaşam tüm çıplaklığıyla zorlarken, insan kendi kendini mutlu etmeyi de bilmelidir. Bu bazen bir kitabın sayfaları arasında dolaşmak bazen bir şarkının nameleri arasındaki aşkı yakalamak, bir mum ışığında sakinleşmek ve belki de romantik bir akşama kendini hazırlamak gibi. Nasıl da dinginleşir ruhumuz, nasıl da alıp götürür bu huzur insanı. İstemek lazım. Gönülden sevgilerimle,

29 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi problemler canının sıkılmasına neden olabilir. Stresten biraz uzaklaşmak için eşyaların yerini değiştirebilirsin.

29 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Venüs-Uranüs kavuşumu sizlere sürpriz bir haber alabileceğinizin mesajını veriyor. Duygusal anlamda ise aşkı doya doya yaşamak isteyeceğiniz ve içinizin kıpır kıpır olduğunu hissettiğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Ruhunuzu özgür bırakıp içinizdeki bütün gizlenmiş duyguları dışarı çıkarmak inanın sizlere de iyi gelecektir. Kariyerle ilgili hedeflerinizde ise karşınıza bu konuyla ilgili size destek verecek kişiler çıkabilir. Sosyal çevrenizde, yakın arkadaş ilişkileriniz içinde önemli haberler duyabilir ve bu duyduklarınız sizi mutlu edebilir.

29 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yaptığınız planlarda değişiklikler olabilir. Kendinizi ifade edebileceğiniz konularla ilgilenmek size iyi gelecektir. Hayatınızda yapmak isteyeceğiniz yenilikler gündeminizi etkileyebilir. İş konusunda yorucu zamanlar geçirebilirsiniz. Gün içinde işler yavaşlama gösterebilir. Fazla beklentiye girmeden, sakin kalmanızda fayda var.

29 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün kendinizi baskı altında hissedeceğiniz konuşmalarla karşı karşıya kalabileceğiniz yönünde uyarıyor sizleri. Diplomatik olun ve tartışmalardan uzak durun. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin şüpheci tavırları karşısında tahammülünüz kalmayabilir ve ilişkinizi sonlandırabilirsiniz.

29 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız ve görüşmeleriniz açısından güçlü bir destek alma imkanınız olacak, ancak ilişkilerinizde sözlerinizi seçerek kullanmanızda fayda var. Akşam saatlerinde aileniz ve değer verdiğiniz insanlarla son derece iyileştirici, pozitif ve sevgi dolu zamanlar geçirebileceksiniz

28 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ve görüntünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu aralaralanında dayatılan sorumluluklar size ağır gelebilir. Desteklenmediğinizi düşünüp farklı kararlar alabilirsiniz.

29 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz gergin olacağınız bir gün. Kolay tepki gösterebilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Aslında zihinsel faaliyetiniz yüksek ancak, çok yönlü düşünebilir ve kuruntu içine girebilirsiniz. Yolculuklar size iyi gelecek.

29 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınızın ön plana çıkacağı ve vaktinizin çoğunu alacağı bir gün geçirebilirsiniz. Eğer geçmişte bazı şeyleri ertelediyseniz veya ihmal ettiyseniz, bu konular veya kavramlarla bugün ilgilenmeniz gerekli olabilir.

29 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 09' 34" R
Ay
Yay
10° 57' 16"
Merkür
Koç
16° 03' 41"
Venüs
Koç
26° 51' 30"
Mars
Balık
27° 07' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 30"
Satürn
Balık
16° 16' 24"
Uranüs
Boğa
22° 09' 22"
Neptün
Balık
28° 48' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 04"
Lilith
Başak
22° 57' 54"
True Node
Koç
15° 30' 38"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>