Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde beklemediğiniz yoğun bir iletişim dikkat çekici olabilir. Özellikle öğleden sonra saatlerinde değişik sürprizlere sevinebilirsiniz.

Çalışmalarınızda yakın çevrenizden ihtiyaç duyduğunuz desteği görebileceğiniz bir gün. Pozitif yaklaşımlarınız yeni işlerinizi halletmenizde önemli rol oynuyor. Yazılı ve sözlü iletişimde başarılı olabileceğiniz görülüyor.

Bugün parasal konularda olumlu haberler alabilir aynı zamanda kişisel gelirinizi arttırıcı faaliyetlerde başarı sağlayabilirsiniz. Alışveriş için uygun bir gün.

Bugün kendinizi huzursuz hissederek yılgınlık duygusuna kapılabilirsiniz. Gelişmeleri fazlasıyla sorgulamamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlara kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz. Aile içi ilişkiler olumlu gelişmelere açık. Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz.

31 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 31 Mart saat 15:37 Terazi burcunda oluşacak Dolunay, her ne kadar bir ikilemin göstergesi olsa da, yönetici Venüsün bugün Boğa burcunda seyrine başlaması ilişkide sorunların güven-saygı-sevgi çerçevesinde çözülmesini sağlayabilir. Belki de sizin varlığınız, eşiniz için her anlamda değer taşıdığı için tartışmadan uzak durabilir. Siz de aynı şekildi buna gönüllü olabilirsiniz. Tabii ki Terazi dolunaylarında kendi isteklerimizden ziyade başkalarını düşünmek zorunda kalabiliriz. Bu da bizi rahatsız eder. Evet sıkıntılar olsa bile, bir çatışmaya dönüşmeden sorunları mantıklı şekilde konuşursak çözüme ulaştırırız. Şu sıralarda Merkür burcunuzda geriliyor. Bu zaten acil kararların alınmaması, her durumun analiz edilmesi, hızlı çalışan zihnimizin bizi yanlışa sürüklememesi için bilinçli olmayı işaret ediyor. Bu kolay mı? Eğer istersek başarılı olabiliriz. Siz kendinize göre düşünüyorsunuz. Fakat sorunların kaynağında neler yatıyor, ona bakmalıyız. Bencilce düşünemeyiz, problemleri de görmezden gelemeyiz. Buhayatında da, çocuklarımızla ilgili konularda da ve aşka yaklaşım biçimimizde önem taşıyor. Maddi konularda bu Dolunayda bir çözüm bulmak, en azından paramızı uygun şekilde kullanmak mümkündür. Konfora düşkünlük artacaktır. Ayarını bilirsek sorun çıkmaz. Kişisel kararlarınızı lütfen yeniden ele alınız. Dereyi görmeden paçaları sıvamayınız. Evlilik, boşanma veya ilişki mevzularında başkalarının bizden beklentileri ile bizim isteklerimiz arasındaki dengeyi akıllıca sağlamalıyız. 31 Mart saat:07:53-24 Nisan saat:19:40 tarihleri arasında Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Gayet dikkatli, tedbirli bir şekilde parasal yöndeki ilişkilerimizi ölçüp tartacağız. Sağlam olanla olmayan arasındaki ayrımı rahatlıkla yapabileceğiz. Konfor duygumuz, seçkinlik arzumuz, kaliteli olana bizi yöneltecek. Abur cubur, ıvır zıvır şeylere yönelmeyeceğiz. Huzur ve emniyet duygusu tabii ki kıymetlenecek. Uyum ve denge maddi ve manevi konularda önem verdiğimiz olgular haline gelecek. Bundan taviz vermeyeceğiz. Venüs-Boğa burcunda genel olarak zaten yaş tahtaya pek ayak bastırmaz. Koçlar ne kadar ateşli ve girişimci kişiler olsalar da gezegenlerin transit Boğa geçişlerinde kendilerini garanti altına almaya dönük hareket etmeyi tecrübe ederler. Bu gayet yararlıdır. Gönlünüzce bir gün dileğimle,

31 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesaiden şikayetçi olacağın bir gün. Kızdığın asıl mesele, son dakika gerçekleşen istekler. Bu durumlar planlarını bozacak.

31 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde karşı taraftan görmüş olduğunuz baskılara karşı mücadeleci bir tavır içerisinde olabilirsiniz. Karşı tarafa savaş açmaktansa ilişkiniz üzerinde belli bir denge oturtmak her ikiniz için de daha iyi olacaktır. Partnerinizin umursamaz tavırları sizleri strese sokabilir. Fevri davranışlar sergilemekten ve öfkenizi kontrol edememekten sakınmalısınız.

31 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Terazi burcunda gerçekleşen dolunay, ilişkilerinize ve evlilik konusuna vurgu yapıyor. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye gayret etmelisiniz.

31 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızdaki bazı kimselerden negatif elektrik alabilir hatta kötü sözler duyabilirsiniz. Hemen moralinizi bozmak yerine zekanızla çözümler bulmaya...

31 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen mavi dolunay ilişkinizle, birlikteliğinizle veya evliliğinizle ilgili bir konuyu gündeme getirebilir. Karşılıklı hassasiyetler ortaya çıkabilir.

31 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oluşan dolunay, sizi özel hayatınızda önemli kararlar almak durumunda bırakabilir. Sevdiğiniz insanın hayatındaki olaylar sizi de etkileyebilir.

31 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Duygularınızın son derece yoğun olacağı bir gün. Enerjiniz ve istekleriniz çok yüksek. Geleceğe yönelik çok daha istekli ve olumlu beklentiler içinde bulunmanız gerekiyor.

31 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve kalabalık sosyal gruplar içinde yürütülen faaliyetler, hayatınızda daha büyük bir önem kazanmaya başlayabilirler. Toplum yararına faaliyet gösteren sosyal bir kuruma da katılmanız ihtimal dahilindedir.

31 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 05' 51" R
Ay
Akrep
01° 46' 27" R
Merkür
Koç
16° 06' 34"
Venüs
Koç
22° 58' 51"
Mars
Balık
24° 42' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 50"
Satürn
Balık
15° 58' 48"
Uranüs
Boğa
21° 58' 45"
Neptün
Balık
28° 42' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 13"
Lilith
Başak
22° 36' 57"
True Node
Koç
15° 38' 34"
Son Güncelleme : 23/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>