Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olayların pek istediğiniz yönde gitmemesi sizi rahatsız edebilir. İyimserliğinizi korumaya çalışmalı ve dikkatsizliklerden kaçınmalısınız. İlişkiniz için yepyeni düşünceleriniz ve planlarınız olmasına karşın bunları hemen uygulamakta engellerle karşılaşabilirsiniz.

İşle ilgili öncelikler ve tamamlanması gereken sorumluluklarınız var. Özellikle sabah saatlerinde bu konuda hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek görmeniz muhtemel.

Parasal ortaklıklar son derece ilgi çekici olabilir. İstediklerinizi elde etmek için çok daha büyük bir çaba sarfediyorsunuz. Değişen koşullar sizi huzursuz kılsa bile sürprizler ve yaklaşımlarla bu problemlerin üstesinden gelebilirsiniz.

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikler bağlamında daha toleranslı olmalı ve çatışmalardan uzak kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda sizi doğrudan ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Kendinize dönük biri olmayışınız, bu tavrınızın bilinçli bir kaçış olduğu şeklindeki görüşleri doğruluyor. Özel dostluklarınız var. Çok önemsiyor, birçok değerinizin önüne koyuyorsunuz. Son günlerdeki düşünceli durgunluğunuzun bu ilişkilerle bir bağı var gibi.

5 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:50 Ay-Merkür görünümü, geri harekete rastladığı için, düşüncelerinizi ifade ederken daha dikkatli olmanız gerektiğini vurguluyor. Saat 09:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, size yaşama hevesi verir. Özgürce hareket etmenizi sağlar. Aşk hayatınızı güçlendirir. Saat 11:23 Merkür-Satürn görünümü, yaşça büyük kişilere kendimizi ifade etmenin, anlatmanın, anlaşmanın önüne geçiyor. Kurallar bizi bağlıyor. İster istemez olumsuz düşündürüyor. İş hayatından ailevi konulara zorlanıyoruz. Bu durumda önemli kararlar vermekten, bir şeyleri yoluna koyacağım diye zorlanmaktan kaçının. Zamanla bir şeyler yerine oturacaktır. Ancak bu saatlerde sakin olmak gerekiyor. Saat 15:19 Ay-Neptün görünümü, hayallerinizin ötesinde bir yaşam arzuladığınızı ve her şeyin güzel olmasını beklediğinizi göstermektedir. Ancak bunun sınırını iyi çizmekte fayda vardır. Saat 16:30 Ay-Güneş görünümü, gücünüzün farkına varmanızda, toplum içindeki yerinizi belirlemenizde, özgürce hareket etmenizde destekleyicidir. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,

5 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatını düzenlerken pratik olmanın avantajlı olduğunu anlayacaksın. Ay'ın, ateş burcundaki etkisiyle, olumlu duygularını aşağı çekmeye çalışan kişilerden uzaklaşmak isteyebilirsin. İş arayışında olan bir Koç burcuysan stresini yakınlarından çıkarmamaya dikkat et! Yakın arkadaşının sorunlarının çözüme kavuşması içine su serpecek. Sanatla ilgilenen bir Koç burcuysan, çalışmalarında sabırsız olmaman gerektiğini bir kez daha anlayabilirsin.

5 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte bırakmış olduğunuz bazı aşk hikâyeleri yeniden canınızı yakabilir bir an heveslerinize yenilip peşine takılmak isteyebilirsiniz. Ani bir kararla yeniden kontak kurmak isteyebilirsiniz. Ancak sizlere tavsiyem geleceği olmayan hiçbir oyunda bulunmamamız olacaktır. Belki o an için bu fikir size cazip gelebilir fakat ilerisini düşündüğünüzde bunun ne kadar mantıksız olduğunu görebilirsiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün günlük rutin işlerinizi bir kenara bırakıp farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gündeminizde olan konuları daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz. Harcamalarınızda gözden kaçan unsurlar olabilir. Aşk konusunda keyifsiz olaylar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle paylaşım içinde olmak sizi rahatlatabilir. Fikirlerinizi savunurken daha sakin olmanızda fayda var.

5 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzda geri hareketini sürdüren MERKÜR işle ilgili konularda sizi yorarken; bir diğer konuda destekliyor. Bugün ruhunuzu rahatlatıp, yenilenme için sizlere fırsat sunuyor. Duygusal hayatınızda ise olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Duymak istedikleriniz size söylenebilir ve kendinizi çok özel ve değerli hissedebilirsiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yakın çevrenizle iletişiminizde bazı sorunlar oluşabilir. Karamsar olabilir, hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz. Dış ortamlarda biraz nefes alacaksınız.

5 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygularınızı serbest bırakacak, bazı baskılar ve olumsuzluklar olsa bile bunları umursamayacaksınız. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilir, planlı ve kararlı davranmayı başarabilirsiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

5 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 45' 10" R
Ay
Başak
20° 49' 43"
Merkür
Koç
17° 05' 35"
Venüs
Koç
18° 45' 03"
Mars
Balık
22° 02' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 32"
Satürn
Balık
15° 38' 57"
Uranüs
Boğa
21° 47' 20"
Neptün
Balık
28° 35' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 16"
Lilith
Başak
22° 14' 08"
True Node
Koç
15° 37' 53"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>