Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Venüs kariyerinizle dikkat çekeceğiniz ve işinizde gözönünde bulunacağınız bir devreye işaret ediyor. Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir. Bazı hazırlıklar içindesiniz. Bunun oluşturduğu heyecanı gerginliğe dönüştüren endişeler barındırıyorsunuz. Bu hazırlıkların arkasındaki değişime göstermeniz gereken uyumla ilgili kaygılarınız var. Bugün kaygınızı azaltacak hareketlenmeler söz konusu.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 09:55 itibariyle özgürce hareket etmek ve düşünmek anlamına gelen Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Çevrenizdeki insanlara, yaşadığınız ortama, dünyada olup bitenleri görmek, bilmek, duymak isteyeceğiz. Okumak, bilgi sahibi olmak, araştırmak bir çoğumuz için gün boyu etkili olacak. Her görüşten insanla bağlantı kurabileceğiz. Saat 10:06 Merkür-Mars görünümü, geri hareket döneminde gerçekleşiyor. Geçmişe dönük problemler karşınıza çıkabilir. Birileri bunları hatırlatabilir. Bizim düşüncelerimiz dış dünya ile aramızda gerginlik oluşturabilir. İçgüdüsel bir hevesle atlayacağımız ve düşünmeden yürürlüğe koyacağımız bir plan, keşke dememize yol açabilir. Karar vermeden önce enine boyuna düşünelim. Gelen haberler, yaşanan gelişmeler, söz verilenler, yapılacak görüşmeler tekrarlanabilir. Onun için lütfen aklımız başımızda olsun. Gerginlikten, insanları kırmaktan ve kararsız kaldığımız konularda adım atmaktan uzak duralım. İşimizi, sorumluluklarımızı ihmal etmeyelim. Attığımız imzaya, verdiğimiz söze dikkat edelim. Miras, hukukla alakalı konular, girişim ve günlük hayattaki tüm işlerimizi iyi takip edelim. Gün boyu güzellikler yanınızda olsun. Gönülden sevgilerimle,

4 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bahar havası neşeli duyguları da beraberinde getirecek. Gerçekleşecek etkinlik ya da projelere liderlik edebilirsin.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle samimi ve sıcak iletişimler kurmak isteyeceksiniz. Alacağınız haberlerden çok mutlu olabileceksiniz. Kendi kendinizle biraz yalnız kalmak ve bazı konularda kendinizi daha motivasyonlu hissetmek isteyebilirsiniz. Bu anlamda sizi yıldıran, enerjinizi aşağıya çeken iç sesinizden dahi uzaklaşmak eğiliminde olacaksınız. Bilirsiniz sorunlar karşısında en önemli güç onu yenebilecek kapasiteyi içinizde barındırıyor olmanızdır.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yurt dışı bağlantılı olaylar gündeminizde olabilir. Farklı konulara ilginiz artabilir. Özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Başkalarıyla birlikte program yapabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için yeniden harekete geçebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak keyfinizi yerine getirebilir. İdeolojik konularda daha sakin kalmanızda fayda var.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü yeniliklere karşı istekli davranmanız yönünde harekete geçiriyor sizleri. Yeni insanlar tanımaktan çekinmeyin, sosyal ilişkilerinize her zamankinden daha fazla önem verin. Doğru zamanda, doğru yerde, doğru insanlarla karşılaşmanın getirdiği şansı yakalayacağınız çok özel zamanlardasınız. Bugün yakınlarınızla ilişkilerinizde dinleyen taraf olmaya özen gösterin. Zihninizdeki birçok problemin aslında sizin yanlış anlamanızdan kaynaklandığını fark ederek rahatlayacak ve ailenizle olan ilişkilerinizi daha sıcak bir hale getirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise özgürlük, isteğiniz yeni arayışlar içine girmenize sebep olabilir. İlişkinizde sorunlar sürekli tekrar ediyorsa karar sizin.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişimle ilgili konularda fazlaca iddialı zaman zaman sivri dilli olabilirsiniz, farkında olmadan. Anlaşma, uzlaşma, imza gerektiren konular, sözleşmeler için de uygun bir gün olmayabilir, aceleci davranabilirsiniz zira.

4 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sözlerinize, davranışlarınıza dikkat edin. Agresif yapınızlaalanlarınızda kolay tepki vermeye açık olacaksınız. Sorumluluklarınız ve verdiğiniz sözler size ağır gelebilir.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün güçlü duygular içinde bulunacaksınız. Ancak, kafanızın karışıklığı devam edebilir. Karar vermek için fazla acele etmeyin. Tartışmalardan uzak kalmayı başarabilirsiniz. Fakat, bu durum dikkatinizi dağıtacak.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

4 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 56' 07" R
Ay
Terazi
29° 45' 02" R
Merkür
Koç
16° 08' 06"
Venüs
Koç
22° 46' 31"
Mars
Balık
24° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 32"
Satürn
Balık
15° 57' 51"
Uranüs
Boğa
21° 58' 12"
Neptün
Balık
28° 41' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 38"
Lilith
Başak
22° 35' 51"
True Node
Koç
15° 38' 45"
Son Güncelleme : 23/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>