Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için sancılı bir gün olabilir. Basit gibi görünen konular önemli tartışmalara neden olabilir. Bugün, ilişkinizde bir miktar daha önlemci olmanızda fayda var.

Çalışma arkadaşlarınızla birbirinize yakın olabilir ama alınganlık yüzünden anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Organize çalışmalar konusunda birbirinize destek olmanız gereken bir gün. Fikirlerinizde etkilenmeye çok açık olacağınız bu gün ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkilemesi mümkün. Önemli harcamalar için onay vermeniz gerekebilir. Ani kararlardan kaçınmalı bilgisine inandığınız kişilerden destek kabul etmelisiniz.

Kişisel konular ön planda kalmaya devam ediyor. Kafanızdaki düşünceleri daha pratik hale getirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir, sıcak dostluklar bırakacak. Önümüzdeki günlerde heyecan içinde, birtakım arayışlar içine gireceksiniz. Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmama kararlılığınız, onların, sizin içinde bulunduğunuz soruna çözüm getirmekten başka bir niyet taşımayan çabalarını yok edebilir.

8 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz, saat 10:17 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak sondördün etkisinde başlıyor. Bu oluşum, mesleki konularda liderlik gücümüzü göstermek ve dış dünyada başarılı bulunmak arzumuzun simgesidir. Öncü bir burçta oluşması kişiyi hırslandırabilir ve kısa süreli bir kriz yaratabilir. Bu krizin en önemli nedeni, kendi bildiği şekilde ilerlemekten yana olan bireyin birileri veya sorumlulukları yüzünden engellenmesi sonucu yaşadığı gerilimdir. Böyle durumda olanlar öncelikle izledikleri yolun ne denli güvenli olduğunu ve isteklerini yerine getirme halinde ne denli kazançlı çıkacaklarını iyice tespit etmelidirler. İşte bu tespiti yaparken dikkat edilmesi gereken ve edilmediği takdirde rahatsız edici olan en önemli nokta gerginlikten uzak durmak, birilerini, kuralları, sizi engelleyen şartları mantıklı bir şekilde gözden geçirmektir. Eğer tam tersine hiddetlenir, istediğinizi elde edemediğiniz için isyan ederseniz şansınızı zorlamış olursunuz. Sakin olun, aklı başında hareket etmeye özen gösterin. Böylelikle daha sağlıklı bir şekilde ilerler, eksiklerinizi görür ve birilerinin dikkatini çekebilirsiniz. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,

8 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün vakit bulamadığın konulara eğilebilirsin. Spor yapmak ya da yaratıcı aktivitelerle ilgilenmek isteyebilirsin.

8 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi dönüştürmek adına yeni kararları alırken hırsınıza yenik düşmemeli tutkularınızın esiri olmamalısınız. Zira herkes birden büyümek ve gelişmek ister. Ancak buna mantıklı bir gözle baktığımızda imkân yoktur. Her şey adım adım başlar ve büyüyerek daha da gelişir. Siz hiç emeklemeden koşan bir çocuk gördünüz mü? Bu nedenle amaçlarınızı ve ideallerinizi gerçekleştirirken daha akıllıca hareket etmeli ve sabırsız yapınızı frenlemeyi bu noktada öğrenmelisiniz. Eşinizden ve ortağınızdan maddi anlamda destekler görebilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda Mars ve Pluton'la birleşen Ay, sizi girişimlerinizde daha hırslı ve mücadeleci kılıyor. Ancak düşüncelerinizde daha yapıcı davranmalısınız.

8 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün kendi iç dünyanızda yenilenmenin gücü ile yükselen enerjinizi doğru başlangıçlar için kullanarak hızla isteklerinizi gerçekleştireceğinize işaret etmekte; Fakat duygusallığınız oldukça yüksektir. Özellikle geçmişte haksızlığa uğradığınız konuların zihninizde uyanması sizi daha da duygusallaştırabilir. Bu duygusallık özellikle yaratıcılık gerektiren işlerde olan Koç`lar için faydalı olacaktır. Bırakın hüznünüz duygusallığınız yaptığınız ise başarı ile yansısın; Bugün ailenizle ilgili konularda son derece duyarlı davranışlarınızla huzursuzluklara son vereceksiniz. Bekar Koç`lar bugün aşk hayatınızda sürpriz bir gelişme yaşayabilirisiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam ederken özellikle öğle saatlerinde yoğun ve güçlü duygularınızı daha fazla gösterebilirsiniz, gerginlik ve stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Fazla duygusallık gerilim yaratırken, konsantrasyon gerektiren işlerinizi halledebilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu sıralar hayat tarafından fazlasıyla desteklendiğinizi hissediyorsunuz. Özel hayatınızda duygusal konularda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Oğlak burcunda seyahat ederken sizi ciddiyete davet eder. Tüm vaktinizi eve ayırmalı işle ilgili faaliyetleri hafta içine bırakmalısınız. Aile büyükleriyle vakit geçirin.

8 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

8 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 10' 43" R
Ay
Akrep
02° 47' 16" R
Merkür
Koç
16° 05' 51"
Venüs
Koç
23° 05' 01"
Mars
Balık
24° 45' 55"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 59"
Satürn
Balık
15° 59' 16"
Uranüs
Boğa
21° 59' 02"
Neptün
Balık
28° 42' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 30"
Lilith
Başak
22° 37' 31"
True Node
Koç
15° 38' 27"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>