Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Venüs, aşktaki şansınız ve çekiciliğinizin oldukça güçlü olabileceğini belirtiyor. İlişkiniz için oldukça hoş bir gün. Beraberliği olmayanlar içinse, olumlu fırsatlar yakalayabilecekleri söylenebilir.

Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği veyerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gün. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yenilikçi düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Maddi konulara arzulu yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gün. Ayaklarınız yere basmasına rağmen aldatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Ortaklaşa parasal konuları yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Toplu paralar ya da borç alacak konularında vereceğiniz ani kararlarda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkiliyor ve bütün bunların sonucunda yakınlarınızla problemler yaşayabiliyorsunuz. Duygusal yaşamınız yeni birtakım davranışlarla şekle girebilir. Bununla ilgili belirtiler alıyorsunuz, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar günün etkili ilk enerjisi saat 12:15 Ay-Merkür görünümüdür. Geri hareket dönemindeyiz. Aktif olmak isterken, bir nedenle kısıtlanıyoruz. Geçmiş meseleler yine kendini hatırlattığı için sıkılıyoruz. Saat 15:09 Ay-Venüs görünümü, hayatın her alanında güvence duygusu, refah yaşama arzumu yükseltiyor. Aklı başında hareket etmemiz ve ilişkilerimize özen göstermemiz yönünde destekliyor. Saat 15:18 Ay-Satürn kavuşum etkisinde, ailevi konular ve sorumluluklar önemini hissettiriyor. Saat 16:37 Venüs-Satürn görünümü, maddi açıdan güven dolu bir hayata duyulan arzuyu çok daha fazla yükseltiyor. İş hayatında, ilişkimizde ve yaşamın her alanında huzuru önemsiyoruz. Belki geçmişe ait konular özellikle ailevi konularda bizi yoruyor. Ancak bu görünüm sayesinde umutlanıyoruz. Saat 20:40 Ay-Mars kavuşumu, iş, aile ve ilişkinizde ciddiyet ve sorumluluklar sizi yorabilir. Hedef yönelimli düşünmelisiniz. Tabii ki zorluklar var. Ancak sabırlı ve kararlı olursanız başarılı işler çıkarırsınız. Sevdikleriniz tarafından onaylanmak ve emeğinize, verdiğiniz mücadeleye saygı gösterilmesini isteyeceksiniz. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Lider ruhunla her şeye ön ayak olmak isteyeceksin. Ailenden birisiyle yapacağın konuşma planlarını değiştirebilir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda uzun vadeli ve bağlayıcı etkileri artık hayatınıza yerleştirmek isteyeceksiniz. Sözleşmeler ve anlaşmalar bunlardan biri hayatınızda olabilir. Geleceğe yönelik maddi oluşumlar adına fırsatlar da sizinle oluyor olacak. Bu anlamda bugünü dolu dolu geçirebilirsiniz. İsteklerinizi söylemekten çekinmeyin.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha dikkatli ve gayretli olmaya bakmalısınız. Hafta sonu olmasına karşın daha çok sorumluluk ya da mücadeleniz olabilir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün zihninizin çok yüksek bir enerji ile donatıldığını müjdelemekte. Yaptığınız işte önemli konuşmalar görüşmeler ve kalıcıbirlikleri içinde olabilir. Bu olumlu enerjiyi kariyer hayatınızı yeniden şekillendirmek için kullanabilirsiniz. Bugün özel yaşamınızda da sevindirici gelişmeler yaşayabilir beklediğiniz bir haberi alarak yeni başlangıçlar için hazırlık sürecine girebilirsiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kuracağınız doğru ilişkiler parasal kazançlarınızı artırabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda hızlı ve hırslı davranışlar sergileyebilirsiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda hem kariyer hem de kazanç açısından yüzünüzün güleceği, kalıcı ilişkileri hayatınıza katacağınız bir gündesiniz. Uzun soluklu projeler sayesinde rahat bir nefes alırsınız.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

7 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 00' 58"
Ay
Akrep
22° 34' 17"
Merkür
Koç
26° 23' 16"
Venüs
Balık
21° 25' 30"
Mars
Balık
04° 51' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 48"
Satürn
Balık
13° 17' 05"
Uranüs
Boğa
20° 39' 18"
Neptün
Balık
27° 48' 12"
Plüton
Kova
01° 49' 25"
Chiron
Koç
18° 47' 05"
Lilith
Başak
19° 46' 49"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>