Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle olan ilişkinizde duygusal tepkiler verebileceğiniz bir gündesiniz. Romantik ilişkilerinizin seyri, duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun.

Kafanız bir miktar karışık olsa da bugün yaratıcılığınızı göstererek ilgi uyandırabilirsiniz. Beklemediğiniz gelişmeler yeniden keyfinizi yerine getirebilecek. Dikkatli hareket ederek yeni başlangıçlar yapabilir, problemlerinize hızlı çözümler getirebilirsiniz.

Parasal konular ve sahip olduğunuz kaynaklar açısından olumlu şeyler yapabilirsiniz. Yeni yatırımlarda yüksek verim ve değişik anlaşmalar mümkün.

Günün ilk yarısı keyfiniz yerinde olmakla birlikte, verimli geçmeyebilir. Değişikliklere ayak uydurmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin adınızın da karıştırıldığı bir söylentinin kulağınıza gelmesi sizde günlük kızgınlıklar yaratabilir. Bu söylentilerin arkasında sizi kendinizle tartıştıracak niyetler bulacaksınız. Yakın bir arkadaşınızın ekonomik açmazları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma çabanızın önünde, onun pek anlayamadığınız kaçışları var. Bugünlerde bu konuyu daha belirginleştirebilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 09:50 itibariyle Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, zgürce hareket edebilmenizde destekleyicidir. Yüreğinizdeki inancı, hayallerinizi gerçekleştirme kararlılığınızı, dostluklarınızı ve umutlarınızı güçlendirici bu etki altında, işlerinizi hevesli bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Saat 19:41 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, para kazanmaya yönelik proje ve hedeflerin önemini vurguluyor. Zevkli ve kaliteli bir yaşam istiyorsan, ileride çocukların için güzel bir hayat düşünüyorsan, yetenekli olduğun alanlara yönel ve kendini ifade edersen mutlu ve doyumlu hayat yaşarsın diyerek size gelişim yolunda rehberlik ediyor. Saat 22:16 Ay-Merkür görünümü, gönlünüzden geçeni, hiç çekinmeden ifade edebilmenizi sağlar. Hafta boyunca her işinizde başarı ve mutluluk dileğimle,

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitimlere katılabilirsin. Bir yakının, maddi sıkıntısı nedeniyle senden borç isteyebilir. Evliysen, eşinin işleri düzelecek.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi dönüştürmek adına yeni kararları alırken hırsınıza yenik düşmemeli tutkularınızın esiri olmamalısınız. Zira herkes birden büyümek ve gelişmek ister. Ancak buna mantıklı bir gözle baktığımızda imkân yoktur. Her şey adım adım başlar ve büyüyerek daha da gelişir. Siz hiç emeklemeden koşan bir çocuk gördünüz mü? Bu nedenle amaçlarınızı ve ideallerinizi gerçekleştirirken daha akıllıca hareket etmeli ve sabırsız yapınızı frenlemeyi bu noktada öğrenmelisiniz. Eşinizden ve ortağınızdan maddi anlamda destekler görebilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğe yönelik istekleriniz yönünde daha pozitif ve akılcı olabilirsiniz. Bugün arkadaşlıklar ve gruplar hayatınıza daha olumlu imkanlar getiriyor. İşte geleceğe yönelik öneri ve tekliflerle ilgilenebilirsiniz. Akşama doğru kendinize daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Somut ve kazançlı sonuçlar elde etmek zor olmayacak.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saygın çevrelerin desteğini aldığınız bir dönemdesiniz. İdeallerinizin değiştiğini anlayacak ve geleceğe yönelik yeni ideallerinizi gerçekleştirmek için...

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmak istediğiniz işler için harekete geçebilirsiniz. Özel hayatınızda sorumluluklarınızı bilerek sevdiğiniz insanla bir hareket edeceksiniz. Parasal konularda abartmamaya çalışın.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunmak üzere harekete geçeceksiniz. Beklemediğiniz fırsatlar karşınıza çıkacak. Teklifleri dikkatle değerlendirecek, geleceğe yönelik farklı planlar yapacaksınız.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

9 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 15' 55" R
Ay
Aslan
08° 22' 23"
Merkür
Koç
19° 02' 13"
Venüs
Koç
14° 20' 51"
Mars
Balık
19° 16' 48"
Jüpiter
Boğa
20° 50' 42"
Satürn
Balık
15° 17' 37"
Uranüs
Boğa
21° 35' 39"
Neptün
Balık
28° 28' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
19° 52' 44"
Lilith
Başak
21° 50' 22"
True Node
Koç
15° 33' 55"
Son Güncelleme : 16/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>