Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkinizde hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda güçlü reaksiyonlar verebilir ve yakın ilişkilerinizde daha girişken bir tutum takınabilirsiniz.

İşbirliklerine gereken önemi vermeniz gerekirken, yaşanabilecek belirsizlikler size rahatsızlık verebilir. Çalışma arkadaşlarınızla kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Kuracağınız olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.

Bugün önlemci olmanızda fayda var. Karamsarlığa düşebilir ve ikili ilişkilerinizde zorlamalarla karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok fazla hoşgörülü ele aldığınız konularda birtakım ilişki zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi daha sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuk bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir. Kendinizi sakınmak adına bazı ilişkilere girmekten çekinmeniz, size yalnızlıklar yaşatabiliyor.

13 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:28 Ay-Mars görünüm etkisinde güne adım atıyoruz. Bu enerji rahatlatıcı, güven verici, zorlukları güce dönüştürücü bir enerjidir. Kişi dış dünyada güçlü olmak istediği gibi, huzur bulmaktan da yanadır. Saat 03:09 Ay-Neptün kavuşumu, huzur verici ve kendimizi günün akışına bırakmamızı sağlayıcıdır. Ruhsal açıdan rahatlatıcı ve inancı güçlendiricidir. Saat 03:57 Ay-Venüs görünümü, hem maddi hem manevi anlamda huzur, güvence, seçkinlik duygusu verir. Rahatlatıcı ve güzelleştiricidir. Saat 14:16 Ay-Pluto görünümü, gerçekçi olmanın önemi büyük. Köklü, sağlam ve güvenilir olanı tercih etmeliyiz. Eğreti duran, sadece bir hevesle verilen kararların kalıcı olmayacağını bilelim. Saat 14:27-14 Nisan saat 06:26 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ruhumuzu besleyici, hayatın zorluklarından uzak durmamızı sağlayıcıdır. Bizi bir çocuk gibi masum ve bir o kadar kırılgan yapabilir. Olur da bir şeyler sizi duygusal anlamda zorlarsa, şöyle geri çekilip hayata ve kendinize bir mola armağan ediniz. Çünkü hiçbir şey sizin iç huzurunuz kadar önemli değil. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

13 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani ödemelerin, para biriktirmen gerektiğini hatırlatacak. Sabırsız yapın, ayrıntıları gözden kaçırmana neden olabilir.

13 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle, ortak bir amaç için gerçekleştirdiğiniz projelerinizle ilgili olumlu ve orijinal fikirler alabilir, yenilikçi gelişmeleri takip ederek güzel bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. Davetler ve sosyal yaşamınızın canlanacağı bazı sürpriz gelişmeler oluşabilir. Yine davetler aracılığı ise önemli kişilerle tanışabilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve kazanç alanınızda yeni fırsatlarınız var. Her an kapınızı çalabilirler. Gelişmeler iyi yönde devam ederken ailenizden birinin yaşayacağı terslik sizi harekete geçirebilir. Bu konu sizi biraz üzse de halledemeyeceğiniz bir konu değil gibi gözükmektedir. Dostlarınız ile birlikte olmak keyfinizi yerine getirecektir.

13 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjisi yüksek keyifli bir güne uyanmanın keyfini sürün bugün. Sevdiklerinizle bir arada olmanın yüksek enerjisi sizi kendinize getirecek. Özel yaşamınızda yeni bir ilişkinin içindeyseniz birlikte olduğunuz insanla daha fazla vakit geçirerek onu iyice tanımaya çalışın. Farklı özelliklerini öğrenerek ilişkiyi daha ileriye götürmekten vazgeçebilirsiniz. Yeni yıl için hem özel hem deyaşamınızda yapacaklarınızı planlamalı ve kendinize zaman ayırarak kişisel bakımınıza ve sağlığınıza önem göstermelisiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahip olduğunuz her şeyin maneviyatınızla bağlantısı var. Duygusal olarak geçmişe dönüşleriniz fazla olabilir. Gönlünüzden geçenlerin kolaylıkla gerçekleştiğini göreceksiniz

13 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son toplantılarını yaptıktan sonra kendinizi bir masaj salonuna atıp, bedensel olarak yenilenin. Stres ve toksinlerden arınmak için uygun. Akşam bir konser ya da romantik bir film izlemek iyi gelir.

13 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU haftanın en önemli gelişmesi, işlerinizle ilgili güzel haberler almanız olabilir. Yapmakta olduğunuz bir çalışma takdir görebileceği gibi, bu işlerde size yardım eden kişiler, karşınıza maddi gelir yaratacak fırsatlar da getirebilirler. Ancak, bu iyi etkilerin yanında, tartışmalara girdiğiniz zaman canınızı sıkabilecek durumların oluşmasına yol açacak etkilerle de karşılaşabilirsiniz. Özellikle bu haftanın başlarında, tartışmalara girmemelsiniz. KARDEŞLERİNİZ veya komşularınızla bazı anlaşmazlıklar yaşamanız mümkündür. İnsanlar bazı dengesiz davranışlarda bulunsa da, alttan almayı tercih edin. Geçirdiğiniz bu güzel dönemde, insanların sizi canınızdan bezdirmesi gibi oldukça olumsuz bir durum yine de söz konusu olmayacaktır, endişelenmeyin. Duygusal yaşamınızla ilgili olarak ise olumlu bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz ve bu durum da sinirlerinizi gevşetip rahatlamanızı sağlayabilir.

13 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 34' 12"
Ay
Akrep
17° 00' 58"
Merkür
Koç
26° 10' 14"
Venüs
Balık
20° 52' 01"
Mars
Balık
04° 30' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 05"
Satürn
Balık
13° 13' 59"
Uranüs
Boğa
20° 38' 02"
Neptün
Balık
27° 47' 11"
Plüton
Kova
01° 48' 59"
Chiron
Koç
18° 45' 30"
Lilith
Başak
19° 43' 48"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>