Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ikili ilişkinizde yenilikler bekleyebilirsiniz. Aşk yaşamınızda paylaşımlarınızın artması muhtemel. Duygularınız göstermekten kaçınmayın.

Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız gözler üzerinize çevrili olabilir. İşbirlikleri konusunda çıkabilecek fırsatları göz ardı etmeyin. Özel davetler ve toplantılarında sizin için önemli kimselerle tanışabileceğiniz bir gün.

Sıradan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Bu dönemde maddi paylaşımlarınızı yeniden düşünmeniz ve düzenlemelere gitmeniz gerekebilir.

Bugün bir miktar planlı olmakta fayda var. Mesleki konular fazlasıyla vurgulanırken çok çaba sarf edeceksiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar belki de şimdi avuçlarınızın içinde. Ne istediğinizi bilmeniz ve çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum, meyvelerini verecek. Şimdi bütün sorun bu kararlılığı korumanızda. Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun, uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Yeni birlikteliklere açık bir görüşme olabilir.

15 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, dışa yansıyan duyguların doğal akışını sağlıyor. Kişi kendini aşkta ve hayatın genelinde doyumlu hissediyor. Neysem oyum, ne hissedersem onu yaşarım diyerek kişisel anlamda gelişiyor, canlanıyor. Saat 10:46 Ay-Mars görünümü, kendinizi aktif bir şekilde önde gösterme çabanızdır. Özgür olmak arzunuzdur. Ancakhayatı ve sorumluluklarınız ağır basar. Siz de tepki gösterirsiniz. Aileniz veortamınızdaki bulunan kişilerle tartışmaktan kaçınmak gerekir. 15 Nisan saat:12:21-13 Mayıs saat:15:40 tarihleri arasında Merkür burcunuzda düz ilerleyecek. Fikirlerinizi kendinizden emin ifade edeceksiniz. Ancak ilişki söz konusu olduğunda, partnerin düşüncelerini almanız, beklenmedik tepkide bulunmadan önce dengeyi iyi muhafaza etmeniz gerekiyor. Birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışınız. Her ikinizin de, hedef ve kişilik farklılıklarına saygı duyunuz. Denge, saygı, sevgi ve anlayışın iletişimde önemi bir hayli fazla. Çekişmelerin, bencilliklerin hiç kimseye faydası olmaz. Sen ve ben demek yerine biz demeyi başarmamız gereken süreçteyiz. Saat 20:37 Ay-Pluto görünümü, dünyada olan bitenler ve kişisel mevzular üzerinde hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz.

15 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşının sürekli aynı dertten yakınıp değişmek için bir şeyler yapmaması karşısında bugün sessizliğini bozacaksın.

15 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili baskılandığınızı hissedebilir kendinizi duygusal anlamda boşlukta hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda bazı problemler yaşayabilir ancak onların eğitim hayatlarıyla ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

15 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde kendimizi daha huzursuz hissediyor olabiliriz. Bugün düşüncelerinizde daha sakin kalmaya bakmalısınız. Kişisel konulara odaklanabilirsiniz.

15 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü işinizle ilgili konularda ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlarla iletişime önem vermenizin önemine dikkat çekiyor. Kontrolü karşı tarafa bırakmanız bir takım gecikmeleri ve buna bağlı maddi sorunları beraberinde getirebilir. İşinizle ilgili konulara daha fazla hassasiyet göstermeli ve farklılığınızı ön plana çıkaracak tarzda hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşadığınız sıkıntılı süreçlerin zihninizde uyanmasına izin vermeyin. Her ne kadar birileri o günleri size hatırlatmak istiyor olsa da. Bunlara fırsat vermeyin. Beraberliği olmayan Koç'lar etkilendiğiniz insana karşı daha yakın tavırlar sergileyin.

15 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. İstek ve arzularınız artacak. Fakat sakin ve anlayışlı davranabileceksiniz. Olumlu ve neşeli tavırlarınızla hem sevdiğinizi hem de arkadaşlarınızı etkileyeceksiniz.

15 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pazar günü Merkür'ün düzelmesiyle beraber iletişimde vealanlarınızda sıkıntı yaşadığınız durumları geride bırakmaya başlıyorsunuz. Kişisel girişimleriniz adına heyecan duysanız bile işlerinizi aceleye getirmeyin ve üzerinde biraz daha düşünün.

15 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

22 Mart'tan beri geri hareket eden iletişim ve marifet gezegeni Merkür burcunuzda tekrar düz harekete geçiyor. Hayatınızda hızlı bir tempo başlar. İletişim trafiğiniz hızlanır.

15 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

15 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 59' 19"
Ay
Akrep
22° 13' 42"
Merkür
Koç
26° 22' 31"
Venüs
Balık
21° 23' 26"
Mars
Balık
04° 49' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 27"
Satürn
Balık
13° 16' 53"
Uranüs
Boğa
20° 39' 13"
Neptün
Balık
27° 48' 08"
Plüton
Kova
01° 49' 23"
Chiron
Koç
18° 46' 59"
Lilith
Başak
19° 46' 38"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>