Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Acelecisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün uyanıp harekete geçmek zor olabilir. Öylece yatakta kalmak isteyebilirsiniz. Bundan dolayı kendinizi suçlu hissetmeyin. Öğleden sonra biraz kestirin, etrafınızdaki insanlar bugün çok nazik olacak. Evde kalıp sevdiğiniz biriyle bu gece iyi müzik ve güzel bir yemeğin tadını çıkarın. Durduk yere sorun çıkarmayın. Suçluluk duygusunu bir kenara bırakıp sadece rahatlayın ve hayatın sunduğu tüm zevklerin keyfini çıkarın!

Bugün yeni bir şeyler yaratmak için ilham alabilirsiniz. Evinizin düzeninden bıkmış olabilirsiniz. Yeni bir kitaplık oluşturmaya karar verebilirsiniz. Veya başka bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Veya mobilyaları yeniden düzenlemeye ya da biraz boyamaya karar verebilirsiniz. Yaşam alanınızda daha iyi bir enerji akışı oluşturmak için istekli olacaksınız. İlhamınızın size yol göstermesine izin verin!

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

Bir süredir ulaşmak istediğin hedeflerine odaklanmalısın. Günün açıları, ne istediğine karar vermek ve hedeflerin konusunda farkındalığı arttırmak konusunda sana destek oluyor. Kendin için koyduğun her bir hedef disiplin, enerji ve tutku gerektiriyor. Hedeflerini yaz ve ara sıra notlarına dön bak. Bu başarıya giden ilk adım olabilir!Bu birkaç gün kendinize bir çok soru soracaksınız. Sabırlı olun, çünkü aradığınız cevaplar size kendiliğinden doğal yollarla gelecek. Kendi kişisel gelişiminiz hakkında düşünebilirsiniz bugün. Günün geri kalanında dinlenmeyi denemelisiniz. Rahat olmaya ve anlayamıyor olsanız bile olayların size rehberlik etmesine izin verin

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçli bir şekilde olmasa bile insanların hareketlerini kontrol edebileceğinin farkına var. Senin baskına karşılık insanların duygusal bir takım şeyleri yüzüne karşı patlatacığı günlerden biri bugün. Başkalarının davranışları hakkında sorumluluk alman gerekiyormuş gibi hissetme. Kendi zor zamanlarınla yeterince uğraşıyorsun zaten.

21 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve eğitim hayatınızla ilgili planlamalar yapabilir, günlük rutininizin dışına çıkabilirsiniz. Sürprizlere açık olma zamanı. Fırsatları değerlendirmeye odaklanın.

21 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son mesai gününde, hafta sonunabırakamamak için çalışmalarını tamamlamak istiyorsun. Bu durum aceleci olmana sebep olabilir. Yeni yol haritanı çıkardığın bugünlerde, yakın çevren ile iletişiminde kopukluklar yaşanabilir. Yalnız bir Koç burcuysan, beklemediğin bir anda aşk itirafı kapını çalabilir.

21 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı çalışma arkadaşlarınızın amacınınyapmak değil kaos çıkarmak olduğunu fark edebilirsiniz. Sizinle ilgili konularda bu isteğin daha baskın olmasının altında yatan nedeni bulmalısınız. Neden kaynaklandığını bulduğunuz zaman bu gereksiz düşmanlığa nasıl son vereceğinizi de bulmuş olacaksınız.

21 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş arkadaşlarınız ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda yorucu koşullar olabilir. İşlerinizle ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İş hayatınızda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış yaşanabilir.

21 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda araştırma yapmak, bilgi ve veri toplamak ayrıca duygularınızı da takip etmek için oldukça uygun bir gün.

21 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

21 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkesin sevilmesi gerekiyor  ama hayattaki tek amacınız bu olmamalı. Cazibeniz arada bir azalırsa dünyanın sonu gelmez. Bugün çevrenizdeki insanlara karşı biraz daha az çekici olma eğiliminde olabilirsiniz. Hatta bazıları her zamanki haliniz gibi davranmadığınızı bile söyleyebilir. Boşverin onları. 

21 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız işin karşılığını almak ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz; egonuzu ön plana çıkaracaksınız. 

21 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

21 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında aşk hayatınızda değişiklikler olacak. İş yerinizde çok çalışıyorsunuz ve patronunuzun gözüne girmeyi başardınız. Kendinizi enerjik hissediyorsunuz, fakat bugün stresli ortamlarda bulunmamaya çalışmalısınız.  

21 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınıza yoğunluk verdiğiniz zaman, gün içinde motivasyon dengeniz hemen bozuluyor. Bugün, kişiselliğinizi ve sevdiğiniz kişinin davranışlarını sorgulayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere göre daha farklı duygusal bir tablo sergilemeniz, sizi ulaşılmaz bir konuma getiriyor. .

21 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>