Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önlemlerini Artırıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün çok fazla dikkat çekebilirsiniz. Bir konuşma ya da sunum yapacak olabilirsiniz. İnsanlar size olumlu şekilde geri dönebilir ve performansınızdan dolayı sizi övebilir. Ya da birinin sizinle çıkmak istediğini öğrenebilirsiniz. Bir süredir bu kişinin ilgisini çekmeye çalışıyorsanız, bu büyük adımın tadını çıkaracaksınız. Dostça bir öğle yemeği ya da romantik bir akşam yemeği planlamaktan korkmayın. Bu harika bir şeyin başlangıcı olabilir.

Artık profesyonel yönünüzü düşünmenin zamanı geldi. Hayatınıza biraz daha eğlence katmanız ve daha önce hiç yaşamadığınız zevkleri tecrübe etmeniz gerekebilir. İşi ve oyunu ayırma eğiliminiz var, ama buna çok da gerek yok. Aslında, işinizi daha eğlenceli hale getirmenin yollarını keşfettikten sonra başarılı olacaksınız!

Bugün yaratıcı fikirlere kulak vermek için güzel bir gün. Bunu her zaman fark etmezsiniz fakat içinizde bir sanatçı yaşıyor. Belki hayal gücünüz kendini hikaye anlatıcılığıyla ifade ediyor. Bugün arkadaşlarınıza zeki hikayeler anlatmaya son verebilirsiniz. Ya da, yapmak istediğin bir şey hakkında planlarınız olabilir. Bir marangozluk projesi veya ev yenileme hakkındaki fikirlerinizi kaleme alın.

Bugün pek görülmedik bir optimizm ruhu havaya hakim olabilir. Etrafındakiler iyi bir modda olacakları için keyifli bir gün geçirebilirsin. Çok iyi tanımadığın kişilerle bile eğlenceli sohbetlere girebilirsin. Bu kişiler komşuların olabilir. Hatta yeni arkadaşlar bile edinebilirsin!Sosyal enerjin oldukça yükseliyor.Bugün imajınızı değiştirmeye karar vermeniz muhtemel. Kova burçları çok çabuk sıkılırlar. Birkaç aydır aynı tarzda giyiniyorsanız, yeni bir şeyler denemenizin vakti gelmiş olabilir. Muhafazakar bir giyim tarzınız varsa, biraz renk katmak isteyebilirsiniz. Parlak desenli gömlekler veya kravatlar kullanmaya ne dersiniz? Ya da tamamen siyah giymek gibi yeni bir renk seçimine de gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dengesiz duygularını ortadan kaldırmak için çok uygun bir gün. Dramalardan geri dur ve iç huzurun için ciddi bazı değerlendirmelerde bulun. Yaptığın her şey seni deliye döndürürken, her şeyin iyiye gittiğini söyleyerek kendini mi kandırmaya çalışıyorsun? Gerçeklerine karşı dürüst ol ve kendini mutlak doğruya götür. Düşüncelerine doğru bir yolculuğa başla.

22 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde hedeflerinizde ve planlarınızda daha kararlı, hırslı veya ısrarcı olabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkına varmak, yeteneklerinizi sergilemek size finansal kazanımlar sağlayacağı gibi takdirleri de getirecektir.

22 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı güven problemleri yaşayacağın bir gün olabilir. İlişkin varsa karşı tarafla ilgili kafandaki soruları cevaplamaya çalışabilir, aklındaki düşünceleri onunla paylaşmak isteyebilirsin. Artan harcamaların için geç olmadan önlem alman gerekecek. Evcil hayvanı olan bir Koç burcuysan, yoğun temponda onu ihmal ettiğini fark edebilirsin.

22 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenize verdiğiniz değerleri sorguladığınız bir gün olabilir. Verdiğiniz değerin karşılığını göremiyor olmak sizi üzerken yeni kararlar almanıza da sebep olabilir. Omuzunuzdaki yüklerin sizi aşağı doğru çekmesine müsaade etmeyin. Hissettiklerinizi çevrenizle paylaşmak sizi rahatlatacaktır.

22 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili yeni fikirler bulabilirsiniz. Bunları gündeminize koymak pek de kolay olmayabilir. Harcamalarınızı düzenlemeniz gerekebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz. İdealize ettiğiniz konulardaki değişimler sizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda detaylara aşırı takılmayın.

22 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde eğitim konularında olumlu adımlar atabilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz ve başarılı olabileceğiniz fırsatlar önünüze gelebilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailevi konular merkezde olacak gibi görünüyor ve önemli bir konuda arada kalmış gibi hissedebilirsiniz. Bu meselenin niçin bir kenara koyulmadığını sorgulayabilirsiniz. Tüm tarafları işi oluruna bırakmaya ikna etmek için elinizden geleni yapın. Bu tavsiyeyi kendiniz için de aklınızda bulundurun. Geçmişte yaşamak bugünü mahvetmekten başka işe yaramaz.

22 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı önemli konularda karşınızdaki ile aynı yerde olmadığınız giderek daha belirgin hale geldiğinden, uzun süredir devam eden sosyal ilişkilerinizde biraz ara açılıyor olabilir. Kaybettiklerinizin iyi tarafları için yas tutsanız da, geliştirmekte olduğunuz yeni bağlantıların farkında olmaya çalışın. Sizi çağıran maceraların ve öğrenme fırsatlarının peşinden gitmek, yaptığınız şeylere değer veren insanları günlük yaşamınıza getirmenize yardımcı olabilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşıt burcunuzda ilerleyen Mars’tan olumlu etkiler alıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle, güç birliği içinde olacaksınız. Bugün kafanıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki olaylara yorum getirmelisiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

22 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde bulunan insanlara karşı karmaşık yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Kimi anlarda onlardan sıkılmış, kendi başınıza hareket etmek istermiş gibi görünürken, kimi zaman da onlara ihtiyacınız varmış gibi davranabilirsiniz. Yaklaşımlarınızın değişiklik göstereceği bugün içerisinde kendi kendinizi zorlu durumlara sokma ihtimaliniz var. Tuhaf ruh halinizden dolayı tartışmalar yaşanabilir, dikkatli olmalısınız.

22 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda dikkat göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Huzursuzluklarınızı ve şüphelerinizi ifade ederken dikkatli olun. Aşk hayatınızda beklentileriniz birer birer gerçekleşecek. Bugün yapacağınız birgörüşmesinde, bırakacağınız son derece kendinden emin bir izlenim, size çok şey kazandırabilir. Alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili sıkı bir pazarlık içine girebilirsiniz. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.

22 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 52' 58" R
Ay
Balık
15° 20' 25"
Merkür
Koç
18° 41' 06"
Venüs
Boğa
05° 23' 21"
Mars
Koç
02° 28' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 25"
Satürn
Balık
16° 52' 57"
Uranüs
Boğa
22° 33' 05"
Neptün
Balık
29° 00' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 29"
Lilith
Başak
23° 43' 58"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>