Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ortalığı Toparlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla birlikte sosyalleşme şansını kaçırmak istemeyebilirsin bugün. Birlikte eğlenceli ortamlara gitmek, beraber eğlenmek aranızdaki bağın güçlenmesini sağlayabilir. Birlikte eğlenemedikten sonra bu ilişkinin amacı ne olabilir ki?

İş yerinizde yaşanan ufak tefek problemlerin en önemli nedeni uyumsuzluk. Ama unutmayın ki, sizin uyumlu bir çalışma ortamı hayaliniz gerçekleşmediği için yarattığınız gerilim de bu uyumsuzluğun nedenlerinden biri.

İş arkadaşlarınla birlikte hareket etmek yaptığınıziçin önemli olabilir bugün. Birlikte hareket etmekten çekinmemeniz gerekebilir o yüzden. Herkesin üzerine düşeni eksiksiz yapması ve sorumluluğunu bilmesi iyi şeyler çıkarabilir.

Evde tek takılmaktansa arkadaşlarla birlikte ortamlara girmek senin için daha iyi olacak bugün. Grup halinde yapılacak etkinlikler senin için daha etkili olabilir. Keyifli bir gün geçirmeye odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında değişiklik yapmak istiyorsan bugün bunun için harekete geçebilirsin. Kendini hazır hissetmesen dahi hayatında bir şeyleri değiştirmeyi planlamak senin için önemli olabilir. Bazı şeyleri önden görmen en iyisi.

22 Temmuz 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Mevcut zorlukları ve engelleri yıkmak için içinizde derin bir güç hissedeceksiniz. Daha iyi bir yapı inşa edilmeden önce, çoğu zaman mevcut bir yapıyı yıkmak gerekir. Kesin sebep ne olursa olsun, ilerleme kaydetmek için değişimin olması gerektiğinden eminsiniz.

22 Temmuz 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirsel olarak sürekli çatıştığın insanlar ile arana mesafe koymak niyetindesin. Bu duruma karşındaki insanlar anlayış göstermeyebilir. Eğer yeni taşınmış bir Koç burcuysan, evini düzenleme işleri, vaktinin büyük bir bölümünü alacak. Yakın bir arkadaşından gelecek ısrarlı yardım teklifi olsa da sıcak bakmayabilirsin. Üçüncü kişileri ilişkilerinden uzak tutacaksın.

22 Temmuz 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalabalık gruplar ve hareketli ortamlar yerine, kendi halinizde kalmayı seçebilirsiniz. Hayattaki seçimlerinin ve beklentilerinin değişmeye başladığını fark ediyorsunuz. Bu da hem ilişkilerde hem de yapmak istediklerinizde farklı bir yol izlemenizi sağlıyor.

22 Temmuz 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi birikimlerinizi koruma ihtiyacı ile ekonomik davranmak, yaş tahtaya basmamak isteyebilirsiniz. Bu günlerde imkânlarınız dâhilinde yaşamak, bütçenizi zorlayan şartları aşmak için çaba içinde olacaksınız. Sahip olduğunuz yetenekleriniz ve çalışma gücünüz size kaynak girişi sağlayabilir. Ancak bu dönemde geçmişten gelen borçların temizlenmesi yönünde adımlar atmanızda fayda var.

22 Temmuz 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hobileriniz ve aşk hayatınızla ilgili başarısızlık hissinin sizi zorlaması halinde daha çok tedirginliklerinizden uzaklaşmakta istikrarlı olmanız önemli.

22 Temmuz 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinize sinmeyen bir şeyler ya da birileri için kendinizi bir şeyler yapmaya zorlamayın. Otobüs kaçarsa sorun değil, nasıl olsa bir sonraki yine gelir. Hedeflerinize ulaşmada dolambaçlı yolları seçmektense bildiğiniz yoldan gitmeniz çok daha etkili olacaktır. Emin olmadığınız kestirme yollara sapmamanızda fayda var.

22 Temmuz 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Huzursuzluk gün boyunca sizi rahatsız edebilir çünkü muhtemelen fiziksel bir enerjiyle dolup taşmanıza rağmen bunun için bir çıkış yolunuz yok. Evde kalmanız ve sinir bozucu olabilecek önemli bir şeyi beklemeniz gerekebilir. Yine ne yapacağınızı bilemediğiniz bu enerjiyi hızla yeni bir projeye başlamak için yönlendirmek iyi bir fikir değil. Sizi harekette tutacak bir aktivite planlayın ve sabırsız olmayın.

22 Temmuz 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yapmak istediğiniz çok şey var ve yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak, enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız. Yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz.

22 Temmuz 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

22 Temmuz 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün maddi kaynaklarla ilgili ani para girişi olabilir ama para çıkışları da olması muhtemel. Bundan dolayı dikkatli olunması gerekiyor. Ayrıca sosyal çevrenizden ya da otoriteden dolayı para konusunda engeller ve sorunlar çıkabilir. Para harcamak zorunda kalabilirsiniz.

22 Temmuz 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Maddi konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

22 Temmuz 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 39' 32" R
Ay
Akrep
08° 48' 33" R
Merkür
Koç
16° 02' 20"
Venüs
Koç
23° 41' 29"
Mars
Balık
25° 08' 48"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 49"
Satürn
Balık
16° 02' 04"
Uranüs
Boğa
22° 00' 41"
Neptün
Balık
28° 43' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 13"
Lilith
Başak
22° 40' 47"
True Node
Koç
15° 37' 41"
Son Güncelleme : 24/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>