Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Teklifleri Geri Çevireceksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla birlikte gelecek hakkında konuşmak isteyebilirsin bugün. Birbirinizin düşüncesini öğrenmek sizin için önemli olacak zira. Önceliklerinizi belirleyip buna göre hareket etmek ilerisi için farklı kapılar açabilir.

Yanlış kişilere yanlış tepkiler vermemeli, size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Üstesinden kolayca gelebileceğiniz işleri bile, bu yüzden birer problem gibi görüyorsunuz.

Yoğunluktan sıyrılıp dinlenmek ve hızını ayarlamak zaman isteyebilir. Bugün biraz dinlenme tarafına özen göstermen gerekecek. Kendini hırpalamakkonusunda fayda etmeyebilir.

Gün içinde sık sık yerinden kalkıp hareket etmek gerekebilir, bunu kendine hatırlatmanda fayda var. Ufak egzersizler sayesinde bu hareket ihtiyacını giderebilirsin o yüzden. Hafif yiyecekler tercih etmek de hayata daha kolay odaklanmana yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alacağın bir haber işlerin hakkında düşüncelerini gözden geçirmene sebep olabilir bugün. Yaptıklarının geçerliliğini sorgulayıp daha iyi şeyler yapmak mümkün olacak o yüzden. İşlerine yaklaşımını değiştirme şansına kavuşmak senin için önemli bir fırsat sunabilir.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi anlamak ve çevrenizdeki olayları anlamlandırma konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Tüm günün enerjisinde ruh halinizdeki değişiklikler etkili olacak. Özellikle aşk hayatınız ve ikili ilişkileriniz söz konusu olduğunda birkaç kez düşünmeden harekt etmemeye özen gösterin.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yorgun hissediyor olman evde vakit geçirmene sebebiyet verecek. Arkadaşlarının tekliflerini nazikçe geri çevireceksin. Bir süredir kafana takılan sorunları halletmeye niyetlisin. Hayata geçirmek istediğin projelerin için kendine bir alan yaratmak isteyeceksin. Keyifli bir akşam geçirirken, aynı zamanda güzel haberler de alacaksın.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzak ve yakın akrabalarınızla bir araya gelmek, onlarla iletişime geçmek size bayram sevincinden fazlasını yaşatabilir. Ailenize dair bilgiler ya da mirasla ilgili konulara ortaya çıkabilir. Maddi ve manevi yönden kazanç elde edeceğiniz imkanlar doğabilir.  İlişkilerinizin güvenirliliğini ölçebilirsiniz.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal alanda bazı sıkıntılar ya da dağınıklıklar konusu gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi pozitif tutmaya özen göstermelisiniz.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda şansız hissedebilirsiniz bu da moralinizi bozabilir. Halbuki bütün olay tutumunuzda gizli. Siz zihninizde zor ve kolay etiketi koyuyorsunuz.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlar bugün hislerinize karşı özellikle duyarsız olabilirler, ama bunun için üzerlerine düşmemeye çalışın. Fiziksel anlamda ve yapıcı bir şekilde harekete geçmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz ve bunu yapman için sizi zorlayacağım. Evden çıkın ve göl ya da nehir kenarında yürüyüş yapın ya da koşun. Zihninizi açın, oturduğu kafesten çıkarın ve hayatınıza bir bakış açısı getirin.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aynada gördüğünüz kişi sizi her zamankinden fazla tatmin edebilir çünkü iç güzelliğiniz her zamankinden daha görünür bir hale geliyor. Bu enerjiyle özellikle sosyal hissedebilirsiniz. Hem eski hem de yeni arkadaşlar, kendilerini size daha yakın hissedebilirler. Romantizm yakın olabilir ancak etrafa pembe gözlüklerle bakmak sizi tehlikeye açık bir hale getirebilir.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işinizle ilgili başarılı bir performans yakalayacaksınız. Yönetici gezegeniniz Mars, finans evinizde ilerliyor. Jüpiter, burcunuzda uzun zamandır beklediğiniz başarı için her türlü potansiyeli size sunuyor.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bilinçaltı şifalandırma çalışmaları yapmak size çok ama çok iyi gelecektir. Ayrıca aile ve evinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz ayrıca düşünceleriniz gerçeğe dönüşebilir. İlişkinizle ilgili kalıcı ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel özgürlüğünüz için, her türlü şartları kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün, yaşamınızla ilgili yeni bir dönem başlatmak isteyeceksiniz fakat önce kafanızdaki karmaşayı atmalısınız. Her şeyi çok fazla yargılamak zorunda kalacaksınız. Kendinize güvenmelisiniz.

16 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 50' 20" R
Ay
Oğlak
17° 05' 43"
Merkür
Koç
16° 40' 47"
Venüs
Boğa
00° 15' 21"
Mars
Balık
29° 15' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 31' 20"
Uranüs
Boğa
22° 18' 46"
Neptün
Balık
28° 53' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 29"
Lilith
Başak
23° 16' 15"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>