Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Heyecanın Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla yapacağın telefon konuşmaları senin için önemli olacak bugün. Aranızdaki mesafenin olumsuz etkisini azaltmak için irtibatı kesmemeniz önemli bir konu haline gelebilir. Onunla konuşmaktan daha fazla keyif alabilirsin.

Kendinizi ruhsal yöndenyerinde gelişime açık hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız başınıza yürütebileceğiniz çalışmalar bugün daha da verimli olacaktır.

Karşına çıkacakfırsatları her zamankinden farklı bir yaklaşım gerektirebilir senin için. Yaklaşımını buna göre değiştirmek senin için önemli ve kazançlı olabilir hatta. Değişim ve kendini geliştirmek gibi konular daha baskın olabilir.

Virüs konularını ciddiye alman gerekebilir. Hasta sayısının arttığı şu günlerde kendi bağışıklığını kuvvetlendirmen önemli bir konu haline gelebilir. Hatırlatma dozlarından kaçmaman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün olası anlaşmazlıkların seni etkilemesine izin vermemelisin. Başkalarının söylediğine aldırış etmeden kendi bildiğini yapmaya devam etmen gerekebilir. Tartışma ortamının seni engellemesine, durdurmasına izin vermemelisin bugün.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Artık size ilham vermeyen görevlerle zaman kaybetmeyin. Dışarı çıkın ve sonraki 24 saati yeni bir sosyal ortam keşfederek ve yeni arkadaşlar edinerek geçirin. Yine de duygularınıza karşı dikkatli olun. Çok kolay âşık olabilirsin!

14 Temmuz 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde dağılan konsantrasyonunu toparlamaya başlıyorsun. Katılman gereken toplantılar gününün büyük bir bölümünü alacak. Cesaretin ile birlikte kariyer yaşantında harekete geçeceksin. Eğer yalnızsan, hiç beklemediğin kişiler seninle iletişime geçebilir. Evli bir Koç burcuysan, eşinin ailesi ile yakın ilişkiler kurmak için ilk adımı atacaksın.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal düşündüğünüz bir gün olabilir. Bunun size ne katkısı olduğunu belirlemek için bu etki altından çıkmalısınız. Çevrenizdeki kadın dostlarınız ya daarkadaşlarınızla yapacağınız görüşmeler bu yönde belirleyici olabilir. İşbirliklerinizi yeniden düzenliyorsunuz.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda birçok yeni konu açılabilir, dinamik ortamlarda yerinizi alabilirsiniz. Daha fazla plan yapabilir, gelecekle ilgili umutlarınızı tazeleme şansı bulabilirsiniz. Sosyal olacağınız bu günlerde yeni dostluklara da yer açmaya çalışın. Bu dönemde ayrıca ortaklaşa konuları içine alan verimli çalışmalar, toplumsal konularda göstereceğiniz duyarlılık söz konusu olabilir.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğada yürüyüşler yapmak, yalnız kalmak ve bundan sonra ne olmasını istediğinize karar vermek için uygun bir gün olabilir, enerjiniz yerine gelebilir.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün küçük şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Kimi zaman programlara çok dikkat etmiyorsunuz örneğin. Önemli bir randevuya gitmeyi unutmamanız gerekebilir. Bu nedenle de onu daha sonradan bulabileceğiniz bir yere not aldığınızdan emin olun! Ayrıca aldığınız her türlü yol tarifini de iyi kontrol edin. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere araba kullanarak gidiyorsanız, doğru güzergahta olduğunuzdan emin olun.

14 Temmuz 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özgürlük ve yeni deneyimler aramaya çalışın sevgili Koç. Bu, kanatlarınızı açıp dünyayı keşfetmeniz için önemli bir zaman. Bir şeyin veya birinin sizi duygusal olarak dizginlemek için çalışıyor olabileceğini unutmayın. Siz işleri barışçıl tutmakta ısrar ederken, karşıt bir güç savaşı teşvik ediyor olabilir. Belki de bundan öğrenmeniz gereken önemli bir ders vardır. Eylemlerinizde daha iddialı olun ve insanların sizi ezmesine izin vermeyin.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi haklarınızı savunurken abartıya kaçıyorsunuz. Sürekli haklı çıkmaya çalışmakla haklı olunmayacağını biliyorsunuz. İnatçı yapınız yüzünden, her konuda ısrarcısınız. Sağlığınızı ihmal etmekle iyi yapmıyorsunuz.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz ama sosyal çevrenizden dolayı çok harcama yapabilirsiniz. Aile ve ev yapınızla ilgili ise önemli ani destekler alabilirsiniz ve maddi kazanç sağlayabilirsiniz. İletişimde ise aldanma, aldatılma çok gerçekleşebilir. Bugün yakın çevrenizden duyduğunuz haberlere hemen inanmayın, hızlı kararlar almayın.

14 Temmuz 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel güven duygusunu hissetmek istediğiniz bir gün içindesiniz. Bugün, karşınızdaki kişiden çok şey bekliyor ve konuşmalarınıza yoğun duygular yüklüyorsunuz. Hedeflerinizi maddesel beklentilerinizle eş değerde tutmak için gerekli bağlantıları yapıyor ve finans konularında isteklerinizi yapılandırmak istiyorsunuz.

14 Temmuz 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 47" R
Ay
Oğlak
12° 22' 00"
Merkür
Koç
16° 34' 04"
Venüs
Koç
29° 49' 16"
Mars
Balık
28° 59' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 03"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 54"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>