Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fikrin Alınıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Hoşlandığın insana ulaşmak için daha fazla fırsatın olabilir bugün. Bu fırsatları değerlendirirken aşırıya kaçmamalısın ama. Doğal olmak şansını daha da yükseltebilir. Kendin hakkında dürüst olmak ve bir şeyleri abartmamak en iyisi.

İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, sizi tanıyanları şaşırtıyor. Bunun sizi gaza getirip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bugün maddi açıdan şükredeceksin. Elindekilerin kıymetini bilmek sana iyi gelecek bugün. Gereksiz negatifliklerle zihnini bulandırmamak ve maddi konularda kendine inanmak yetecek sana.

Stresi üstünden atmaya ihtiyaç duyabilirsin. Duygusal tepkilerden kaçınmak adına zihnini boşaltmak önemli bir konu olabilir. Bugün keyfini yerine getirecek şeylere zaman ayırman daha iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün harekete geçmek için hızlı davranman gerekiyor. Gün içinde kontrolü elinde tutmak güçlü olmanı sağlayacak çünkü. Programlı olmak işlerinde hızlı olup vakit kaybetmenin önüne geçebilir.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu etrafınızda ne kadar çok kafa karışıklığı dönerse, o kadar fazla fırsat olacak. Dikkatinizi dağıtacak şeyleri görmezden gelmeyi ve sizin için belirledikleri hedeflere ulaşmayı bildiğiniz güçlü konumlardaki insanları ikna etmek için daha fazla fırsat olacak. Onlara gerekenlere sahip olduğunuzu gösterin.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile bireyleri tarafından senden saklanan bir sır bugün ortaya çıkabilir. Bu konu hakkında farkında olmadan sana danışabilir, senden fikir almaya çalışabilirler. Bugün bayramın ilk günü. Aile içindeki küslükleri sona erdirmek isteyebilirsin. Sahip olma duygusunun ön planda olmasıyla, içindeki azim ve hırs duygusu açığa çıkabilir.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız, partnerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Konuşarak çözebileceğiniz konularda birbirinize üstünlük kurmaya çalışmamalısınız. Güç gösterilerinden uzak durun. Yaşananların etkisinden kurtulmak adına bazı sürprizler hazırlayabilirsiniz.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Ailenize ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yazışma üslubunuza dikkat etmeli ve özellikleyerinizde sizden kıdemli kişilerle konuşurken ve işinizi yaparken başarıya odaklı olmalısınız.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen çok derin düşüncelere dalıp gidiyorsunuz. Bugün biraz meditasyon yaparak, tasavvur ya da ibadet ederek vakit geçirebilirsiniz. İlahi kudrete odaklanmak için bazı ilham verici kitaplar okuyor olabilirsiniz. Ya da daha pratik bir şekilde düşünüyor ve bir ilişki ya da kişisel durumun iç yüzünü anlamaya çalışıyor da olabilirsiniz. Zihninizi ve ruhunuzu keşfe çıkması ve yüzeyin altında ne olduğunu görmesi için serbest bırakmanın tam zamanı.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üzerinizde otorite kuran bazı kişiler eğlenceyi sekteye uğratabilir. Muhtemelen hayatınızın birçok farklı bölümünden insanlarla dostluk dolu güzel bir gün geçireceksiniz. Hatta aynı anda birkaç sevdiğinizle birlikte olmanın keyfini çıkarmanıza izin veren bir parti veya başka bir toplantı bile olabilir. Ne yazık ki patronunuz, aileniz ve hatta yasalar eğlencenin durmasına neden olabilir. Başınızı belaya sokabilecek bir yapmamaya çalışın.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün organize olma yeteneğinizi doğru kullanacaksınız. Girişimci yapınız ön plana çıkarken, yaratıcılığınız da daha çok artıyor. Bugün her zamankinden daha uçarı ve havai hareket ediyorsunuz ve çevrenizde beğeniliyorsunuz.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün maddi konularda ani harcamalar gerçekleşebilir. Ayrıca aile içinde tartışmalar yaşanabilir ve olayları büyütebilirsiniz.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün.Yaratıcılığınız hız kazanıyor.Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Küçük aksiliklerin her zaman olabileceğini unutmamalı ve hatalarınızı büyütmemelisiniz.

9 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 45' 15" R
Ay
Başak
02° 47' 40"
Merkür
Boğa
00° 31' 32"
Venüs
Boğa
20° 30' 14"
Mars
Koç
11° 52' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 53"
Satürn
Balık
17° 49' 32"
Uranüs
Boğa
23° 15' 48"
Neptün
Balık
29° 20' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 48"
Lilith
Başak
25° 05' 40"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>