Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sakinliğini Koruyacaksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanın seninle daha fazla ilgilenmesini isteyebilirsin bugün. Birlikte daha çok zaman geçirmek için planlarını gözden geçirebilirsin o yüzden. Karşı tarafın da sana bazı çabalar göstermesini talep etmen olası.

Bugün motivasyon eksikliğinizin yanında hem fiziksel hem de zihinsel enerjinizin de düşük olması, rehavete kapılmanıza yol açabilir. Pek bir şey yapmak istemeyebilirsiniz ve herhangi bir şekilde çalışmak zorunda kalırsanız inanılmaz derecede rahatsız olabilirsiniz. Akşam sinemaya, bir gerilim ya da aksiyon filmi izlemeye gitmek iyi gelebilir. Bu tarz bir film izlemek kanın damarlarınızda yeniden hızla akmasını sağlar.

Maddi açıdan doğru kararlar almak önem kazanabilir. Her ne kadar geneli düşünerek hareket etsen de bazen şeytan ayrıntıda gizli olabilir. Bugün maddi konularda daha detaylı düşünmen önemli olabilir.

Egzersizin senin için önemli olduğunu fark edebilirsin bugün. En sıkışık zamanında bile bir şekilde yürüyüş yapmak sana iyi gelebilir. Daha hafif yiyecekler tercih etmek de bugün seni daha iyi hissettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinde dengeyi kurmak haftanın iyi ilerlemesini sağlayabilir. Çalışmayı daha kolay hale getirmek için çalışmayı eğlenceli hale getirmek işine yarayacak o yüzden. Yanında rahat olduğun insanlarla birlikte çalışmak sana iyi gelebilir bugün.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün cesur olmanız gereken bir gün olabilir. Bugün masaya yatırılması gereken bir konu ortaya çıkabilir, bunu yapmaktan çekinmeyin. Sırf ilişkinizin dengesini korumak için kendinizi geri tutmayın. Tekne sallanmasın diye kendi huzurunuzu feda etmeyin. Kendinize, duygularınıza ve etrafınızdaki insanlara karşı tamamen dürüst olun.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde karşılaştığın sorunlara sakince yaklaşmak istesen de tutarsız tepkilerle karşılaşmak seni gerebilir. Sakinliğini korumak için ekstra çaba sarf edeceksin. Zorunda kalmadıkça hayatında değişiklikler meydana getirmeyeceksin. Elindeki imkanları sonuna kadar kullanmak isteyeceksin. Eğer çalışmıyorsan,başvurularınla ilgili geri dönüşler alabilirsin.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş görüşmeleri, yolculuk planları ve ticari konular gündeminize gelebilir. Yapacağınız araştırmaların ya da girişimlerin devamını getirmeniz önemli olacaktır. Hayatınızdaki kadın figürleriyle gireceğiniz diyaloglar,ve arkadaşlıklar konusundaki ayrıma dikkat çekmenizi hatırlatabilir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ilk günü sizi hızlı bir tempo bekliyor. Sizin için öncelikli olan işlere başlamak, günlük rutinleri planlamakta zorluk çekmeyeceğiniz bir gündesiniz. Ailenizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Eldeki kaynakları akıllıca yöneteceğiniz desteklere açık olun. Kariyer hesaplarınızda daha temkinli olmalı, şu dönemde önemli kararlar almaktan kaçınmalısınız.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları anlatırken sakin bir dil kullanmalı ve konuları ayırarak bir kısmını içinize atmamalısınız. Ancak bu şekilde verimli bir iletişim kurabilirsiniz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

4 Temmuz 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün vazgeçtiğiniz veya rafa kaldırdığınız bir şeyle yüzleşmeye karar verebilirsiniz ve bu tatmin edicidir! Konuşmalar yapıcı olabilir ve hedeflerinizi ilerletmenize yardımcı olacak bazı şeyler öğrenebilirsiniz. Fırsatları ortaya çıkarmak normalden daha kolaydır ve parlak, net bir zihin çerçevesinden yararlanırsınız. Yaratıcı faaliyetlerin pratik faaliyetlerden çok daha iyi sonuç vermesi muhtemeldir, ancak ikincisiyle uğraşırken uyanık olmak iyi bir fikirdir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişiler, gerçekleştirilemez istekleriniz yüzündenkonusunda pek size yaklaşmak istemiyorlar. Çünkü, zaman konusunda karşınızdakileri çok sıkıyorsunuz. Kendinize çekidüzen vermelisiniz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı ve yanınızda çalışanlarla ilgilendiğiniz ve çalışma hayatınızda pratik ve çözümcü olduğunuz bir gündesiniz. Diyete başlayabilir, daha sağlıklı bir hayat için beslenme programı düzenleyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kadınlar iletişim sorunu yaşayabilirsiniz. Ayrıca ilişkinizde de anlaşmazlıklar kendini gösterebilir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Görüşeceğini kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir ve kendinize disiplin getirmek istiyorsunuz. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelememelisiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.

4 Temmuz 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 25' 50" R
Ay
Başak
04° 50' 55"
Merkür
Koç
17° 43' 56"
Venüs
Koç
17° 04' 50"
Mars
Balık
20° 59' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 57"
Satürn
Balık
15° 30' 56"
Uranüs
Boğa
21° 42' 53"
Neptün
Balık
28° 32' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
20° 00' 32"
Lilith
Başak
22° 05' 07"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 19/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>