Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kızgınlıkları Belli Ediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2022, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Senden hoşlandığını düşündüğün birisi senden hoşlanmıyor olabilir. Bu konularda daha dikkatli kararlar alman gerekebilir. Kendini bir konuya kaptırmadan önce gerçekliklerle yüzleşmen ve olan biteni tüm gerçekliği ile görmen gerekecek.

Akşama yakın bir toplantınız olabilir. Bu toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek. Dün öğrendiğiniz şey,çevrenizdeki bazı insanlarla daha mesafeli ilişkiler kurmanıza yol açacak.

İş konusunda daha fazla çabalaman, hatta kendini kanıtlaman gereken bir gün olabilir bugün. Bazı hatalarını fark ederek bunları düzeltme yoluna gitmen bir şeyleri iyi bir hale sokabilir. Eğer yeni birarayışındaysan da bazı şeyleri gözünde büyütmemen gerekecek.

Daha rahat ve sakin bir gün geçirmek, yorgunluğu üstünden atmanı sağlayabilir. Kendini en başta çok yormamak adına gün içerisinde sana fazladançıkaran şeylerden uzak durman gerekebilir. Nelere öncelik vereceğini dikkatlice seçmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrendeki insanlarla arandaki iletişim daha fazla önem kazanabilir. En ufak detay bile büyük etki sahibi olabilir. O yüzden insan ilişkilerine var olandan daha fazla özen göstermen senin adına çok daha iyi olabilir bugün.

28 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birinin sizden bir şeyler sakladığı hissine kapılırsanız, onlara doğrudan yaklaşmalı ve neler olup bittiğini öğrenmeyi talep etmelisiniz. Neptün gerileme evresine başlarken pek çok şeyin göründüğü gibi olmadığını söylemek doğru olur.

28 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde beslediğin kızgınlıkları dışarıya vurabileceğin bir gün. Söylemek istediklerinin karşındaki kişilerde nasıl bir etki oluşturacağını önceden hesaplamak isteyeceksin. Gündemi yakından takip etmeni gerektirecek konular ile karşılaşabilirsin. Atacağın adımları daha kolay belirleyeceksin. Eğer evliysen, eşinle problemlerinizi konu alacak bir konuşma yapmak seni düşündürebilir.

28 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nereye ve nasıl bir ortama ait olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu durumu öfke ya da abartılı tepkilerle dışa vurmak yerine ailenizden ya da geçmişte yaşadıklarınızdan alacağınız desteklere yönelmenizde fayda var. Kendinizi güvende hissetme isteği ağır basabilir.

28 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha hareketli ve enerjik olabilirsiniz. Öğleden sonra evde sizi bağlayan süreçler başlayacak. Ay Yengeç burcunda iken aile ile ilgili uğraşlara öncelik vermek sizi zorlayabilir. Ancak bu dönem yakınlarla ilişkileri güçlü tutma zamanı. Yerleşime ait konularda size ihtiyaç duyabilirler. Planlarınızı hızlı ilerletmeli,hayatına yönelik sorumluluklara yakın durmaya çalışmalı, istikrarı korumalısınız.

28 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi ya da kötü bir konuda partnerinize açılıp onun görüşlerinin sizi etkilemeyeceği şekilde davranmak için gerekli planlamayı yapabilirsiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

28 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güzel fırsatlar sizi bekliyor! Karşınıza yeni insanlar çıkıyor ve gelirken yolunuza çok sayıda hoş etkileşimler getiriyorlar. Saklanırsanız, muhteşem ve teşvik edici bir şeyi kaçırabilirsiniz. Dışarı çıkın ve etrafınızda neler olup bittiğini görün, çünkü henüz deviremediğiniz taşların altında keşfedilmeyi bekleyen hazineler mutlaka vardır!

28 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizi kararlı adımlarla geliştiriyorsunuz. Bugün özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı çevrenize karşı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenmek zorunda kalıyorsunuz.

28 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aile ve evinizle ilgilenebilirsiniz ve duygusal olarak kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Neptün’ün Retro yapmasıyla; içsel bütünlüğünüzde zorlanabilirsiniz yani rüyalar, bilinçaltı sizi zaman zaman zorlayabilir ve bir belirsizlik içinde olduğunuzu hissettirebilir.

28 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek.

28 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 05" R
Ay
Oğlak
08° 05' 37"
Merkür
Koç
16° 28' 26"
Venüs
Koç
29° 25' 33"
Mars
Balık
28° 44' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 34"
Satürn
Balık
16° 27' 43"
Uranüs
Boğa
22° 16' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 12"
Lilith
Başak
23° 11' 46"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>