Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yoğunluktan Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşka dair kendi beklentilerini gözden geçirebilirsin. Bir şeyleri daha sağlıklı bir mantıkla düşünmen gerekecek. Hayal dünyasından sıyrılıp gerçeklere dönmen o yüzden bugün daha iyi olabilir.

Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor. Akşama doğru önemli bir telefon gelebilir.

İş konularını biraz boşlaman olası. Bu konularda daha rahat davranman gerekebilir. Bazı şeyleri ertelemek seni zorlamayabilir. O yüzden bu haftanın genel etkisine kapılarak işleri biraz erteleyebilirsin.

Eğer yara ve berelerle uğraşıyorsan bugün bu tür konularda dezenfektasyona daha fazla özen göstermen gerekebilir. Göz ardı ettiğin ufak bir yaranın iltihaplanmaması için biraz daha dikkatli davranman gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal durumları kontrol etmek bugünün önceliği olabilir. Bir bütçe planlayabilir ve yapılabilecek masrafları gözden geçirebileceksin. Daha sağlıklı kararlar almanın faydasını görebileceksin.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birinin inandıklarına katılmayabilirsiniz, ancak yine de birlikte çalışabilirsiniz. Aslında, aranızda var olan gerilimler, makul bir şekilde ele alınırsa yaratıcı olabilir. Hâlâ amaçlarınızın ve hırslarınızın örtüştüğü pek çok alan var.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş dünyanın yoğunluğunu bugün biraz hafifletmek isteyip, sevdiğin insanlara zaman ayırmak isteyebilirsin. Bu sayede sosyal olarak da hareketli bir gün geçireceksin. Gün içerisinde zaman zaman kendi başına takılacak olman, çevrene gizemli birisi olduğun izlenimini verebilir. Uzun süredir ilişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilini ailen ile tanıştırma planları yapabilirsin.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızdaki gerilimin etkisini azaltmak için kendinize ve işinize odaklanmanızda fayda var. Alacağınız kararları ileriye dönük planlarınız doğrultusunda almalısınız. Üstlerinizle olan ilişkileriniz, maddi beklentilerinizi karşılamanızı kolaylaştırabilir. Parasal gelişmeler açısından şanlısınız.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için çok hevesli olabilir, kendinizi çok enerjik hissedebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular ön plana çıkabilir. Maceracı yapınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tartışmaya açıksınız. Aniden parlamalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde daha güvensiz koşullar söz konusu olabilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şu an, ne olursa olsun, herhangi bir felsefeyi tek başına doğru bulup yüceltmek için uygun bir zaman değil. Hangi yoldan gideceğinizi seçemiyor olmak sizi rahatsız edebilir fakat en nihayetinde, bu durum sizin için son derece faydalı. Minik el fenerinizle çevreyi araştırmaya devam edin. Bu size ne denli acizce görünürse görünsün, hakikate ancak bu şekilde ulaşacaksınız! Her şeyden güzeli, bu her yönüyle sizin için en uygun hakikat ve inanç olacak.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşça daha genç bir kişi farkında olmayarak sizi üzen bir şey söyleyebilir. Kelimeler size yöneltildiyse, onları ciddiye almayın. Yol yordam bilmiyorlar! Eğer kelimeler bir başkasına yöneltildiyse de, onları savunmaya kalkışmayın. Nazik bir şekilde düzeltmeniz iyi olacaktır. Her iki durumda da, sözlerinizi kendinize saklayıp sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmenizde fayda var. Fazla dert etmeye değmez.

22 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sürünün lideri siz olacaksınız! İnsanlar adeta size çekiliyor ve etkiniz altında kalıyor. Berrak zihniniz ce doğruyu işaret eden duygularınızla bugün onlara rehberlik etmekte sorun yaşamıyorsunuz. Her gün bu kadar sorumlu olmak zorunda değilsiniz, ancak şu anda kesinlikle insanlara liderlik ve rehberlik yeteneklerinizi göstermek için bir şansınız olacak.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda ilerleyen Jüpiter, kişisel ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırıyor. Onun tarafından anlaşılmaya ihtiyacınız var; aranızda oluşabilecek fikir ayrılıklarına karşı hazırlıklı olun. Güçlü bir desteğe de ihtiyacınız var.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün duygusal olarak aktif olduğunuz ve duygularınızla harekete geçebildiğiniz bir gündesiniz. Ama düşünmeden harekete geçtiğinizde fiziksel yaralanmalara açıksınız. Ayrıca agresif olup tartışma içine girebilirsiniz. Spora başlamak için ise güzel bir gündesiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz. Jüpiter'in verdiği şanstan bol bol yararlanmalısınız. Ailenizin bireylerini ilgilendiren bazıkonumları, sizin de ilginizi çekebilir. Onlara, bazı noktalarda destek vereceksiniz. Biraz sabırlı davranın. Sevdiğiniz kişi, her konuda size fazla güveniyor.

22 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 58' 13" R
Ay
Akrep
25° 29' 38"
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
25° 21' 07"
Mars
Balık
26° 11' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 31"
Satürn
Balık
16° 09' 38"
Uranüs
Boğa
22° 05' 14"
Neptün
Balık
28° 45' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 52"
Lilith
Başak
22° 49' 45"
True Node
Koç
15° 34' 30"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>