Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planlı ve Programlısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevgini daha rahat belli edebilirsin bugün. Sevdiğin insanla daha pozitif bir enerji paylaşabilirsin. Kalbini o kişiye açman kolaylaşabilir. Bu güzel etkileri es geçmemen gerekecek bugün.

Meslek yaşamınızda karşılaştığınız gecikmelerden ve iletişim problemlerinden kurtulabileceğiniz bir gün denilebilir. Organize faaliyetlerden büyük zevk alabileceğiniz bu devrede,amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.

Bugünkonularını bir başka güne erteleyebilirsin. Parasal açıdan bir şeyler seni zorlamayacak. Bu tür konularda bazı şeyleri ertelemek seni germeyecek. O yüzden en iyisi kendini rahat ettirmek bugün.

Dinlenmek… Vücudunun, zihninin ve ruhunun en çok ihtiyaç duyduğu şey olabilir. Bugün boş bir şekilde uyumak bile sana çok iyi gelecek. Vücudunu yeni haftaya çok zorlayarak başlamaman en iyisi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkasını mutlu etmek yerine kendini mutlu etmen gerektiğini bilerek güne başlamak sana çok iyi bir enerji katabilir. Kendi isteklerine öncelik verebilecek ve daha mutlu olabileceksin.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün ruh halinizdeki dengesizliklerin gün boyunca etkili olduğunu göreceksiniz. Bugün her zamankinden daha kasvetli ve huzursuz hissedebilirsiniz. Geçmişten gelen konuların gün yüzüne çıkmasıyla birlikte geleceğe dair yeni kararlar verebilirsiniz. Geçmişten gelen travmaları serbest bırakın ve omuzlarınızdan ağır bir yük kalkmış gibi hissedeceksiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın başından itibaren hafta sonunu programlamak için can atıyor olabilirsin. Yeni bir hobi edinmek için boş vakitlerini düzenleyebilirsin. Güne sakin başlasan da ilerleyen dakikalar, senin için oldukça yoğun geçecek. Eğer devam eden bir ilişkin varsa, sevgilinle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksin.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda ilham kaynaklarınızda değişime giderek kendinize farklı bir bakış açısı kazandırıyor olacaksınız. Düşünce yapınızın ikili ilişkilerinizde ve sosyal çevrenizde uyandırdığı yeni yapılanmalar sizlere beklenmedik yeni bir yol açabilir. Kadersel etkilerinizi göz önünde bulundurarak yaşantınızdaki değişikliklere karşı olmamayı seçmelisiniz. Kariyer hayatınızda uzun süredir mutsuz olduğunuz konularda haklılığınız anlaşılmaya başlayacak.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşamanız söz konusu olabilir. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gizemli konular sizi hayallere sürükleyebilir. Olaylardan kaynaklı kabullenme içine girebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlerleyen zamanlarda iç uyumunuzu dengeleyebileceksiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin pır pır olacağı bir gündesiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda geleceğe tasarılar yapabilir, kendinizi zamanla partnerinize açmaya niyet edebilirsiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün civarda oturan bir kadınla aranızda yepyeni bir birlik hissi oluşacak ve muhtemelen bir tür proje sebebiyle iletişime geçeceksiniz. Hepinizin ortak sıkıntısı, oturduğunuz çevrenin estetik görünümü ve bunun geliştirilmesi için neler yapılabileceği üzerine olacak. Daha önce hiç kurmadığınız kadar güçlü bağlar kurabilirsiniz. Çocuklar ve yaşlılar da yardımınıza koşabilir ve keyfinize keyif katabilir.

20 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar bugün kalabalığın arasından sıyrılma arzunuzu anlayacak ve takdir edecek. Bu sizin açınızdan bir kibir işareti değildir. Sadece şu anda özellikle anlayışlısınız ve insanların iyi tavsiyenize ihtiyacı var. Spot ışığına adım atmaya ve parlamaya hazır olduğunuza göre size sunulan fırsatları kabul edebilirsiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sorumluluklarınız canınızı sıkıyor. Fakat kendinizi ispat etmeniz için sıkı bir çalışmaya yönelmelisiniz. Duygularınız farklı konulardan yana olsa bile, içinde bulunduğunuz durum oldukça önemli. Enerjiniz çok yüksek.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; haftaya içe çekilerek başlayabilirsiniz ve duygusal olarak her şeyi hissedebilir, sezgileriniz artabilir. Pozitif özelliklerinize odaklanın, kurban bilincine girebilir, psikolojik olarak kendinizi yorabilirsiniz. Maddi kaynaklarla ilgili ani artış, gelirinizin yükselmesi söz konusu olabilir. Fırsatlarınızı kaçırmayın.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koşullardan yeterince memnun kalmadığınız için, kendinizi zorlamamalısınız. Ay'ın bulunduğu konum, ilişkilerinize şüpheli bir şekilde yaklaşmanıza neden oluyor. İstediğiniz şartları göremediğiniz zaman huzursuz oluyorsunuz. Duygusal konularda partnerinizin kabul edemediği konular üzerinde fazla ısrarcı davranmamalısınız.

20 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 04' 17" R
Ay
Akrep
14° 01' 03" R
Merkür
Koç
16° 00' 17"
Venüs
Koç
24° 12' 49"
Mars
Balık
25° 28' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 41"
Satürn
Balık
16° 04' 27"
Uranüs
Boğa
22° 02' 07"
Neptün
Balık
28° 44' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 41"
Lilith
Başak
22° 43' 37"
True Node
Koç
15° 36' 51"
Son Güncelleme : 24/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>