Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mantığın Ağır Basacak Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Arkadaşlarının aşk ile ilgili meselelerini dinlemekle geçebilir günün. Onların sorunlarını dinlemek ve onlara yardımcı olmak, senin istediğin ilişki hakkında da kesin kararlar vermeni sağlayabilir.

İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Hayal ettiğin gelecek için çalışmaya devam edebilirsin bugün. Hedeflerine giden yolda daha planlı ve programlı davranmak sana yardımcı olacak çünkü. Bugünden daha sıkı çalışmanın faydasını görmeye başlayabilirsin.

Enerjini sık sık yenilemen gerekebilir bugün. Egzersizlerini düzenli yapmak enerjini daha rahat kontrol edebilmeni sağlayabilir o yüzden. Bol su içmeyi ve hafif yiyecekler tercih etmeyi de unutmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınla biraz daha zaman geçirmek isteyebilirsin. Bir yerlere gitmek için program yapmaktan zevk alacaksın hatta. Arkadaşların ve senin için özel ve unutulmayacak bir etkinlik düzenlemek isteyebilir, güzel ve keyifli ortamlara girebilirsin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu kariyer hayatınızda üst yönetimde bulunan birini üzmemeye çalışın. Aklınıza gelen her düşünceyi anında kelimelere dökme eğiliminiz var, ancak bunu şimdi yaparsanız, muhtemelen bir ters tepme olabilir, bu yüzden duygularınızı kendinize saklayın.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, hırslarını kullanmak istemeyecek ve mantıklı davranışlarınla çevrene olumlu yaklaşımlar içinde olacaksın. Özellikle yaşamını kolaylaştırmanın yollarını araştırıyorsun. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelmek için iletişim halinde kalacaksın. Aile içerisinde yaşanacak tartışmalarda sessiz kalmayı düşünebilirsin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parayla ilgili işler, ödeme planları ve aylık hesaplamalarla ilgilenebilirsiniz. Elinizdeki miktarı doğru değerlendirmek ve yeni haftaya esnek başlamak için buna zaman ayırmak akıllıca olacaktır. İhtimalleri değerlendirmekle kendi kendinize kuruntu yapmak arasındaki farkı ayırt etmelisiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Saka burcunda Satürn ile birleşiyor. Sosyal açıdan, arkadaşlıklar içinde daha hareketli ancak sorumlu da olabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz üzerinde durabilirsiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi konularda destek gördüğünüzü görmek sizi mutlu edeceği gibi aynı zamanda kendi içinizde de radikal karar alma cesaretini bulabileceksiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yolunuza çıkan her türlü engelden kurtulun. Bunu başarmak için çok büyük bir çaba sarfetmek bile gerekmeyebilir. Bugün yapılması gereken, daha esnek bir yaklaşım benimsemek ve gruplarla savaşmaya çalışmak yerine onlarla dayanışmaya girmek. Kendinizi etrafınızdaki insanlara açtığınızda göreceksiniz ki meğer sizin gibi o engelden kurtulmaya çalışan niceleri varmış!

18 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlıklarınızı derinleştirmek için harika bir gün. Gün, yakın ve uzak insanlarınız arasındaki bağları güçlendirmenize yardımcı oluyor. Herkesi bir araya getirmek için harika bir zaman. Tercihen bir gezi yapmak etrafınızı eğlenceli bir kalabalıkla donatmanıza yardımcı olabilir. Yoğun bir dönemden sonra molayı hak ettiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle birleştirmelisiniz. Koşullar sizden yana.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı ise harcamalarınız artabilir. Akşam saatlerinde sosyal çevrenizle ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş çevrenizde ilginç fikirler üreterek, çevrenizi istediğiniz tarzda etkilemeyi başarıyorsunuz Bugün, yakın görüşlerinizi alacağınız kişilerle yoğun iletişime dayalı konuşmalar yapacaksınız. Ayrıca katıldığınız davetlerde, aşırıya kaçan yemekler yerken, kilo problemlerinizi unutmamalısınız.

18 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 55" R
Ay
Yay
10° 09' 21"
Merkür
Koç
16° 03' 16"
Venüs
Koç
26° 46' 53"
Mars
Balık
27° 05' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 38"
Satürn
Balık
16° 16' 03"
Uranüs
Boğa
22° 09' 09"
Neptün
Balık
28° 48' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 51"
Lilith
Başak
22° 57' 29"
True Node
Koç
15° 30' 50"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>