Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İpuçlarını Topluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Hoşlandığın insanla daha çok muhabbet etme fırsatın olabilir bugün. Birbirinizi daha çok tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Bazı şeyleri aceleye getirmediğin sürece gelecekte daha mutlu olman mümkün olacak.

İş arkadaşlarınızla bazı ortak çalışmalara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni projeler üretebileceğiniz gibi farklıalanlarıyla tanışma olanağınız da olacaktır.

Gireceğin yeni ortamlar sayesinde daha farklı düşüncelerle karşılaşman mümkün olacak bugün. Olaylara başka açılardan bakmak farklı yatırımlarla ilgilenmeni sağlayabilir. Tamamen kendini yenileyebileceğin bu günde farklı fikirlere açık olmak iyi olacak.

Bugün kendini biraz daha enerjik hissetmen mümkün. İçinde bulunacağın ortam seni farklı bir enerjiye sokabilir. Keyfini yerine getiren ortamlarda bulunmak genel olarak sağlığını da iyi etkileyebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keyifli bir gün planlamak tamamen senin elinde olacak. Hem işe hem de sosyal hayata eşit derecede özen gösterebileceksin. Neye öncelik verirsen ona göre güzel gelişmelerle karşılaşabilirsin bugün. Bu güzel günün kıymetini bilmelisin.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün ilişkilerdeki dengelerin bir anda değiştiğini ve kontrolden çıktığını fark ettiğiniz bir gün olacak. Özelliklehayatındaki gerilimler bugün ruh halinizi doğurdan etkileyecek. Neredeyse kimsenin durumu anlamadığını hissedeceksiniz. Sadece soğukkanlılığını koruyarak yola devam etmeniz gerekiyor. Neden çözülmemiş sorunları çözmeye çalışmıyorsunuz? Sakin olun ve her şey yoluna girecek.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde karşılaşacağın olaylar seni şaşırtacak. ‘Daha ne olabilir ki’ sözünü bugünlerde biraz fazla kullanabilirsin. Aile büyüklerinin tavsiyelerinden faydalanmak isteyeceksin. Yol haritanı hazırlamadan önce önemli ipuçlarını toplayacaksın. Duygusal hayatındaki değişimler karşısında olumsuz etkileri en aza indirmeye çalışacaksın.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda yeni bir dönemi başlatıyorsunuz. Aldığınız son karar ile özgürlüğünüze ilk adımı atabilirsiniz. Kendinize yeni bir çalışma düzeni kurmak, hayatınızda farklı bir dönemi açıyor.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak, kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Kendi eksikliklerinizi tamamlamak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminize gelebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Almaya açık ve rahat bir gün geçirdiğiniz taktirde evren size en güzel olay, şartlarını gönderecek. İnancınız yüksek kaldığı sürece mutluluk sizinle olacak.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz kaygılı olabilirsiniz ve oturup arkanıza yaslanmak zor gelebilir. Kafanızda dokuz tilki dolaşıp dokuzunun kuyruğu birbirine değmiyor olabilir. Maalesef insanların sizin gereksinimlerinize karşı duyarlı olmaması muhtemel, bu yüzden dikkatli olun. Başkalarının olumsuz enerjisinden korunmak için zihninizin etrafına bir kalkan örmeniz yerinde olacaktır.

13 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve ne kadar kazandığınızla ilgili konuşmalar bugün masaya gelebilir. Bu, zam istemek, hatta profesyonel hayatınızdan gerçekten istediğiniz şeye daha uygun, daha iyi ödeme yapan bir pozisyon aramak için harika bir zaman olabilir. Bir süpervizörle oturursanız, belirli gerçekleri ve rakamları konuşmaya hazır olun!

13 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız ortak kararları yaşama geçirme konusunda daha inatçı olacaksınız. Çevre koşullarını fazlasıyla zorlayacaksınız. Baskıcı davranmakla çok şey kaybedebilirsiniz.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahatlerle ilgilenebilir ve bu konuda yeni kararlar alabilirsiniz. Bu konularda fırsatlar karşınıza çıkabilir. Merkür’ün İkizler Burcuna Geçmesiyle 4 Temmuz’a kadar; yakın çevreyle, kardeşlerle iletişiminiz artabilir. Eğitimde yeni kararlar alabilirsiniz. Kısa seyahatler artabilir. Medyada kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

13 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Fikirleriniz sürekli değişiyor. Bu değişimler, mükemmel olma isteğinizden kaynaklanıyor. Bugün, duygularınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz.

13 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 29' 26" R
Ay
Akrep
19° 20' 46" R
Merkür
Koç
15° 59' 08"
Venüs
Koç
24° 44' 39"
Mars
Balık
25° 48' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 40"
Satürn
Balık
16° 06' 52"
Uranüs
Boğa
22° 03' 34"
Neptün
Balık
28° 45' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 10"
Lilith
Başak
22° 46' 28"
True Node
Koç
15° 35' 50"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>