Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Risk Alıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Sürprizlere hazır olman gerekecek bugün. Hiç beklemediğin bir anda seninle aynı zevklere sahip olan biriyle karşılaşabilirsin çünkü. Yeniliklere hazır olmak gelecekte mutlu olmanı da kolaylaştırabilir.

Bazı durumlarda elinizdeki işler sizi boğuyor, onları pek gerekli değillermiş gibi isteksiz yapıyorsunuz. İş ilişkilerinizde isteksizlik yaşayacağınız sorunlar yok. Sorunu dışarıda aramanız gerekiyor.

Eline geçen parayı gelecek için bir kenarda tutmak ileride daha rahat etmeni sağlayabilir. Ama var olan şartlarda kendini nasıl düze çıkaracağına endişe ile karar vermemen gerekecek. Sakin düşüncelerle birikime odaklanmak, sepet yatırımlar yapmak daha iyi olabilir.

Gün içinde kendini zorlamaman, genel anlamda zihnini rahatlatmak için faydalı olabilir. Eğer zihninin bir kilometre önden gittiğini düşünüyorsan ve biraz yavaşlamak istiyorsan meditasyon tam sana göre bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü üretken ve verimli bir tonda geçirebilirsin. Birden fazla fikri, doğru zamanda yoluna koymak seni çok daha öne çıkaracak. Emeklerini doğru yönlendirmenin ne demek olduğunu bugün daha net görebileceksin.

9 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Paranızı daha önce yatırdığınız yatırımdan beklenmeyen şekilde iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Gelen para motivasyonunuzu yükseltebilir. Bu sayede kendinizi hem evde hem de işte yeniden organize etmek isteyebilirsiniz. İç dünyanız stresli. Nefes egzersizi deneyebilirsiniz. Ufukta birseyahati sizi bekliyor.

9 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sınırları zorluyorsun. Çalışan bir Koç burcuysan, bugün işlerinle ilgili risk almak isteyebilir ve gözü kara davranabilirsin. Gün içerisinde gelen telefon günün seyrini değiştirecek. Bu telefon, yakın çevrenden bir arkadaşının yardım beklentisi ile ilgili olabilir. Tatil öncesi fit bir görüntü için diyete başlayabilirsin.

9 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı takip etmeniz, düzene sokmanız için çok güzel bir fırsat diyebiliriz. Ancak bugün kendinize biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Bedensel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bunun en büyük sebebi de zihinsel karışıklıklarınız. Mutlu olmadığınız yerde durmayın.

9 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde planlarınızda beklenmedik değişiklikler olabilir. İkili ilişkilerinizde kararsız davranabilirsiniz. Uyum ve denge arayışı içine gireceğiniz bir gündesiniz. İletişiminizde baskın bir üslup tercih etmeniz sorunlara yol açabilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda uğraşı içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha keyifli koşullar söz konusu.

9 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunabilir uzun süreli planlar yapabilirsiniz. Öğleden sonra dinlenmek için zaman ayırabilirsiniz.

9 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İtirafçı ya da hakem konumuna geçmeniz istenebilir. Belki de bir sırrını açıp ferahlamak isteyen bir dostunuz vardır. Öylesi bir stres altına girmiş ki ne yöne döneceğini bile kestiremiyor olabilir. On ilk elden yardımcı olamasanız da, en azından onu dinleyip derdine ortak olabilirsiniz. Destekleyici olun ve kulağınızı vererek dinleyin.

9 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha yakından inceleme için para vemeseleleri ortaya çıkıyor ve sizi olarak şaşırtıyor. Gün, kollarınızı sıvayıp çalışmaya başlamanız için sizi cesaretlendiriyor ve her zamanki kadar emek vermeniz yeterli gelmeyebilir. Zorlamalara karşı çıkmak, tahmin ettiğinizden daha iyi sonuçlar verebilir, bu nedenle kendinizi önceki beklentilerinize bağlı tutmayın.

9 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşlarınızın isteklerinin etkisinde kalarak, sizi bekleyen ve aciliyet kazanan işlerinizi ihmal etmeyin. Aranızda esen ve birbirinize hissettirmemeye çalıştığınız soğuk rüzgarları, sağduyulu davranarak siz önleyebilirsiniz.

9 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

9 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kelimelerinize dikkat edin, çünkü eğer düşüncenizi karşı tarafa kabul ettirmeye çalışırken buyurucu bir hal takınırsanız kendinizi birden bire kaynar suyun içinde bulabilirsiniz. Zihinsel açıdan bugün büyük bir güce sahipsiniz ancak bu gücü iletişime geçtiğiniz insanlara saldırmak için kullanmamaya dikkat edin. Üstlerinizden ya da tanıdıklarınızdan biri zihinsel bir yolculuğa çıkıp sizi sinir edebilir. Onların sizin mental kapasitenizi küçümsemesine izin vermeyin. Bir şeyler bildiğinizi onlara gösterin.

9 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sizden daha kariyerli kişilerle oluşturduğunuz duygusal bağlarınızı kendi kazançlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Dostlarınızın size verecekleri destek, bulunduğunuz konumu daha da rafineleştirebilir. Sosyal yapınızın geriye dönüşlerini olumlu bir şekilde göreceksiniz. Böbreklerinizi korumalısınız.

9 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 33" R
Ay
Balık
10° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 35"
Venüs
Boğa
04° 56' 08"
Mars
Koç
02° 11' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 15"
Satürn
Balık
16° 51' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 00' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 16"
Lilith
Başak
23° 41' 32"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>