Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İlgi Topluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk konusunda detaycı davranman önüne çıkacak fırsatların sayısını azaltabilir bugün. Ama yine de içine sinmeyen şeyleri sırf iyi şeyler olsun beklentisiyle kabul etmemelisin. Bu süreçte sabırlı olmak senin için daha iyi.

Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştırabilir. Bu işi hemen bugünden ele almanız gerekiyor. Yakında bir günlük biryolculuğunuz var gibi.

İş ortamında kendini fazla zorlayan durumlar içinde bulabilirsin bugün. Bundan çekinip kaçmak yerine sorumluluk almak daha karlı çıkmanı sağlayabilir. Sorumluluk almaktan çekinmemelisin o yüzden. Kendine güvenmen en iyisi.

Gün içinde enerjini kısa sürede yenilemen gerekebilir bugün. Kısa egzersizler sana yardımcı olacak o yüzden. Bunun yanında bitki çayı tüketmek de odaklanmana yardımcı olabilir. Sıvı tüketimini artırmanın genel olarak faydasını görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında daha düzenli olmak isteyebilir ve bunun için de bazı girişimlerde bulunabilirsin bugün. Daha düzenli olmaya çevrende küçük değişiklikler yaparak başlamak iyi olabilir. Başkalarının kıskanacağı bir düzen kurmak sana başarıyı getirecek ilk adım olabilir, o yüzden bunu ciddiye alman gerekecek.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayat şu anda o kadar iyi bir hızla ilerliyor ki, çok erken gevşeme hatasına düşebilirsiniz. İş yükünüzün üstesinden gelin ve güçlü konumlardaki kişilerin işleri kolaya götürme niyetinde olmadığınızı görmelerini sağlayın.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Nereye gidersen git, ilgi odağı olacaksın. Farklı ve alışkın olmadığın sorularla ilgilenmek durumunda kalabilirsin. Bugün en yoğun temponun olduğu günlerden birisi olabilir. Aynı anda birden fazla konuyla meşgul alman gerekebilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, yoğun programın arasında sevgilini ihmal etmen tartışmalara yol açabilir.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü evinizle ilgili işlere, eksikliklere ayırabilirsiniz. Tadilat ve bakım gerektiren konularla ilgilenmek sizi tek başınıza yorabilir. Destek almak, aile üyeleriyle ortak hareket etmek hem işleri kolaylaştıracak hem de birlikte ortak paydada buluşabildiğiniz detayını hatırlatacaktır. İş ve ev arasındaki huzursuzlukların geçici olduğunu unutmayın.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda daha fazla ilerleme kaydetmek çabası içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki konulara netlik kazandırmak için çok uygun bir gündesiniz. Gün içinde sizi yoran yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Haftanın programını bugünden yapmak işlerinizi hafifletebilir.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karmaşık hesaplaşmalarınız gündeme gelebilir. Aşk için seçici bir tutum sergileyerek en doğru adayı bulabilir ve yalnızlığınıza son verebilirsiniz.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Söz konusu iletişim kurmak olduğunda, sade ve etkili bir tarzınız var. İnsanlar ayrıntılara girmeyen kişiliğinizi her zaman takdir etmese de asla sizi derinliği olmamakla suçlayamazlar. Bu açıdan bakıldığında, bugün çok da size uygun bir gün olmayacak. Zira uçarı, anlamsız, yüzeysel bir dünyayla çevriliymişsiniz gibi hissettirecek. Endişe etmeyin. Bugünün bu anlamda dünden hiçbir farkı yok. Yarın çok daha iyi hissedeceksiniz...

8 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi sevincinizi bulmak ve başkalarıyla paylaşmak kulağa hoş geliyor, ancak şu anda o kadar basit değil. Sadece en sevdiğiniz şeylere odaklanıyor olsanız da yoğun programınız ve yüksek hedefleriniz sizi bir sürü zihniyetiyle uzlaşmaya zorlayacak. Bir grup kararına kendi vizyonlarınızı ve arzularınızı katkıda bulunmaya çalışabilirsiniz, ancak diğerlerini ikna etmek kolay olmayabilir. Sabırlı olmaya çalışın!

8 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi niyetli yaklaşımlarınız; çevrenizde saygı çemberinin oluşmasına sebep olurken, siz de bu olaydan müthiş keyif alıyorsunuz. Bugün Mars, sizi olumlu etkilemeye devam ediyor. Ciddi kararlar arifesinde olabilirsiniz.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun birgündeminiz var. Öğle saatlerinden itibaren zamanınızı detaylara odaklanmayı gerektiren işler için kullanabilirsiniz. Yine öğle saatleri bir karar almak, imza atmak ya da önemli görüşmeler yapmak için uygun.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşantınızı renklendirmek sizin elinizde. Fikirlerinizi açıklarken başkalarının etkisinde fazla kalıyorsunuz. Bugün, ilginç düşünceler üreteceksiniz. Sizin ortaya çıkardığınız projeleri çevrenizdekilere kaptırmaya aldırmıyorsunuz. Fakat bu durum sizibaşarınızın gecikmesine neden oluyor. Daha dikkatli ve tetikte olmalısınız.

8 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 56" R
Ay
Balık
09° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 35"
Venüs
Boğa
04° 54' 05"
Mars
Koç
02° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 50' 57"
Uranüs
Boğa
22° 31' 43"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Başak
23° 41' 20"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>