Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Geri Dönüş Alıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün aşk konusunda daha olumlu etkiler görebilirsin. Ama günün ağırlığı seni iyi şeyler görsen de negatif düşünmeye itebilir. Bu negatiflikten sıyrılmak içinde bulunduğun durum için önemli olabilir.

Değerinizi biliyor ve bununçevrenizde de anlaşılması için uğraşıyorsunuz. Çalışkan ve becerikli oluşunuz size bazı imtiyazlar sunuyor. İş ilişkilerinizi işle sınırlı tutmayı tercih ediyorsunuz.

Girişimlerinin istediğin gibi ilerlememesi hevesini kırmamalı bugün. Tıkandığın yerde yardım istemekten çekinmemelisin o yüzden. Gelecekte her şeyin iyi sonuç vermesi için planlarını bugünden sağlam yapman gerekebilir.

Gün boyunca enerjini tüketecek olaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsin bugün. Sürekli zinde kalmak için yediklerine dikkat etmen gerekecek o yüzden. Bitki çayı içmek ve meditasyon yapmak da sana yardımcı olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerini planladığın şekilde idare edebilecek zamanı ve enerjiyi bulabilirsin. Beklenmedik şeylerin karşına çıkması dikkati dağıtamayacak o yüzden. Planladığın şekilde harekete geçebilirsin.

10 Haziran 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Terazi ayının Satürn ile oluşturduğu açı nedeniyle özellikle sosyal ilişkilerinizde kendinizi çıkmazda hissettiğiniz bir döneme geçiş yapıyorsuz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sizi anlamadığı düşündüğünüz zamanlar olabilir. Hafta başında yaşadığınız işle alakalı sorunların çözümlenmeye başladığını fark edecek ve kariyer anlamında radikal bir karar vereceksiniz.

10 Haziran 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne kadar istediğin ama olmasını tahmin etmediğin bazı olaylar gerçekleşebilir. Eğer çalışmıyorsan,başvurularını arttırabilirsin. Başvurularına gelecek geri dönüş,hayatına geri dönüşün de kapısını aralayacak. Hukuksal konularda bir beklenti içerisindeysen bugün yeni gelişmelerin haberini alacaksın.

10 Haziran 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içindeki parasal konular ve evinizle ilgili işleriniz gündeme gelebilir. Alacak verecek konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bugün üzerinize düşeni yapmak, bunun için sınırları zorlamanız gerekecektir. Alışkanlıklarınız vekonusundaki tutumlarınız değişiyor.

10 Haziran 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Gün içinde yeni deneyimler yaşamak isteğiniz artabilir. Atacağınız kararsız adımlar sizi zor duruma düşürebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak sizi keyifli kılacaktır. Akşam için sevdiklerinizle keyifli programlar yapabilirsiniz. Gün içinde harcamalarınıza özen gösterin.

10 Haziran 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözlerinizin kırıcı olmaması için çaba sarf etmeniz gerekmete bugünlerde. Yanlış anlaşılmalar ve işte mail aksaklıkları bugün gündem konunuz olabilir.

10 Haziran 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki bir çok insan güçlü bir yapıya sahip olduğunuzu düşünüyor olabilir. Buna örnek vermek gerekirse, siz toplum için önceden belirlenmiş düzenin tam karşısında duruyorsunuz. Bunun yanı sıra oldukça da yapıcı bir insansınız, daha iyi bir dünya için uğraşıyorsunuz. Bugün, dünyada bunca zamandır olan tüm şeyler ve gelecekte olması gereken şeyler adına meditasyon yapabilirsin.

10 Haziran 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz iç gözlem için iyi bir zaman. Gün, kişisel gelişim konularını karıştırıyor, bilinçaltınızın söyleyecek bir şeyleri de olabilir. Bütün gün dış meselelere odaklanabilirken, iç meseleleri de incelemeyi unutmamanız önemlidir. İçinize bakmak için kendinize zaman ayırın ve kendinizde geliştirmek istediğiniz herhangi bir şey olup olmadığını görün.

10 Haziran 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her şeyi bu kadar irdelemeseniz, yaşam daha güzel olacak. Herkes, herkesten borç isteyebilir. Ekonomik sorunu olan bir arkadaşınızın isteği sizi üzüyor. Kıskanç olmayan insan yok gibidir. Sizinki de biraz aşırıya kaçıyor.

10 Haziran 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

10 Haziran 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Fazlasıyla temizleme ve toparlama işleriyle meşgul oldun. Bu projen birkaç yıl sürdüğüne göre, oldukça detaylı ve titizlik gerektiren biryaptın demektir. Sonunda, "karma"nla ilgili işleri yoluna koyuyor gibisin. Bu açıdan da bugün büyük bir gün olacak. Ayrıca geçmişin geçmişte kaldığını anlayarak çocukluğunun bir kısmını ardında bırakabilirsin.

10 Haziran 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün arzularınız dahilinde hareket ediyorsunuz. Ay tepe evinizde sizin gibi sabit bir burç olan Boğa’da ilerliyor. Hırslarınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket edeceksiniz. Performansınızı güçlü bir şekilde sergiliyorsunuz. Bazı konularda yalnız kalabilirsiniz. Başkalarının fikrine aldırmamalısınız.

10 Haziran 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 53' 10" R
Ay
Oğlak
17° 44' 57"
Merkür
Koç
16° 41' 46"
Venüs
Boğa
00° 18' 56"
Mars
Balık
29° 17' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 40"
Satürn
Balık
16° 31' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 56"
Neptün
Balık
28° 53' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 39"
Lilith
Başak
23° 16' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>