Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Anlaşmazlıkları Gideriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanla birlikte seni rahatsız eden her şeyi konuşmak isteyebilirsin bugün. Kendini olabildiğince açmak ve anlatmaya çalışmak yaşadığınız sorunların daha da net bir biçimde ortaya çıkmasına vesile olabilir. Çözümü birlikte aramalısınız.

Bugün işlerinizi bitirmek için bazı ortak çalışmalara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu sayede hem rahatlamış olursunuz hem de üretkenliğinizi geliştirebilirsiniz. Yakında bir zam haberi duyacaksınız fakat bu sizinle ilgili olmayabilir.

Yenifırsatları konusunda cesur davranman gerekecek bugün. Girişimci davranmak, karşına çıkan fırsatların uzun ömürlü olmasını sağlayabilir çünkü. Gelecek konusunda kendinden daha emin olacaksın.

Sağlığın için daha fazla önlem almak isteyebilirsin bugün. Formuna dikkat etmek, bu amaçla birtakım önlemler almak daha fazla gündeminde yer edinebilir. Yeni bir egzersiz programı, yeni bir diyet planı azmini artıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni haftadakonusuyla alakalı yeni bir yoğunluk içine girebilirsin. Yapacağın yeni başlangıçlar konusunda belirli hazırlıklar yapmak isteyebilirsin o yüzden bugün. Kurmayı düşündüğün düzen hakkında sağlam planlar çıkarmak iyi olabilir.

12 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bu sabah her zamankinden daha mutlu ve enerjik bir gün başlangıcı yapacaksınız. Sosyal anlamda kendinizi iyi hissettiğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Bu hafta sonunu özellikle sevdiklerinize ayırarak keyifli vakit geçirmenin tam zamanı! Biraz stres atmak ve eğlenmek sizin de hakkınız.

12 Haziran 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilinle iletişim konusunda bazı problemler yaşayabilirsin. Ondan beklediğin bir takım özel davranış biçimleri var. Bu konu aranızda tartışmalara da yol açabilir. Ailen ile maddi konularda olan anlaşmazlıkları gideriyorsun, bu durum seni mutlu ediyor. Arkadaş grubunda daha yapıcı olma misyonunu üstlenecek, kırgın olan arkadaşlarını bir araya getireceksin.

12 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal dünyanızda derinlik kazanmak ve partnerinizle yakın bir bağ kurmak isteyebilirsiniz. Anlaşmazlıklarınıza çözümler bularak ilerlemek istesenizde işlerin öyle gitmediğini düşünüyorsunuz. Çabalarınız boşa gitmiyor. Bunu bilin yeterli olacaktır.

12 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay güney ay düğümü ile birleşmekte. Eşinizle ya da yakın arkadaşlarınızla ilgili olabilecek bir çaba içerisinde olabilirsiniz. Ancak bu konularda tam olarak karar veremeyebilirsiniz.

12 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Motivasyonunuzu yüksek tutun ve gördüğünüz her kişiye gülümseyin. Kalbinizin dilekleri ancak başkaları ile el ele verdiğinizde gerçek olabilir.

12 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanların sizi biraz rahatlamaya teşvik edeceği bir gün olacak. Birkaç espri patlatmanın ya da insanların komik hikayelerini dinlemenin tam zamanı. Kendinizden bir şeyler katmaktan korkmayın; zira hoş bir mizah anlayışınız var. İşler biraz kötüyken de eğlenceli bir açıdan ele alabiliyorsunuz. Bugün diğer insanların kahkahaları ve gülümsemeleri arasında kendinizi iyi hissedeceksiniz.

12 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir başlangıç ​​yapmak, olaylara farklı yaklaşmak ve değişiklik ve iyileştirmeler yapmak için güçlü bir arzu hissedebilirsiniz. Hayatınızı alt üst eden bazı şeyleri bırakmanız gerektiğini fark edebilirsiniz ve bazı şeyleri temizlemek özgürleştirici olabilir. Gerçekten de eski yöntemler tatmin edici değilse, işleri biraz hareketlendirmenin zamanı geldi.

12 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Disiplinli hareket etmek istiyorsanız bazı kuralları kendiniz koymalı ve ne pahasına olursa olsun aşmamaya çalışmalısınız. Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz.

12 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

12 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendini ebeveynlik meselelerini düşünürken bulabilirsin. Şu anda bir ebeveyn olmayabilirsin fakat olma gibi bir hedefin var. Kendi babanın seni nasıl yetiştirdiğini düşünebilirsin. Eğer çocuğun olsaydı ona babanınkinden daha farklı mı yaklaşırdın? Ya da babandan bazı dersler alır mıydın? Bugün etrafında seni bu tip şeyler düşünmeye sevk edecek çocuklar olabilir.

12 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızda duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün. Aile bağlarınızı güçlendirme adına başlatacağınız olumlu çabalarınız, mutlu olayları da beraberinde getirecek. İş ortaklarınızla yeni projeler üretecek ve işinizin yaratıcılık yönünü daha da geliştireceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde oldukça seviliyorsunuz.

12 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 29' 43" R
Ay
Başak
17° 42' 57"
Merkür
Koç
17° 12' 26"
Venüs
Koç
18° 25' 31"
Mars
Balık
21° 50' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 54"
Satürn
Balık
15° 37' 24"
Uranüs
Boğa
21° 46' 28"
Neptün
Balık
28° 34' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 21"
Lilith
Başak
22° 12' 22"
True Node
Koç
15° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>