Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendinle Yüzleşiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin insanın seni anlamadığını düşünebilirsin. Ama bundan yakınmak yerine kendini daha rahat ifade etmek daha doğru olacak. Karşıdakinin seni tamamen anlamasını sağlamak adına iletişimi daha da artırman gerekebilir.

İş hayatınızda tatilden önceki haftayı güzel kapatmışsınız ve herhangi bir pürüz yaşanmamış. Hızlı karar verebilme kabiliyetiniz sizin en iyiözelliğiniz. Amirlerinizin gözüne girebilmişsiniz.

İş konusunda alacağın kararlar sayesinde karşına çıkacak fırsatlar sana daha iyi para kazanma şansı tanıyabilir. Planlarını iyi yapıp uygulaman gerekecek bu yüzden. Bu vesileyle ileride istediğin şekilde para kazanma imkanın olabilir.

Aceleci davranmak seni yormaktan başka bir işe yaramıyor, bugün artık bunu daha net görebilirsin. Durup dinlenmek ve daha kararlı adımlar atmak ihtiyacın olan şey olabilir. Bugün dinlenmeye öncelik vermenin faydası daha fazla olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini etrafındaki olaylar hakkında fazla kontrolcü bir ruh halinde bulabilirsin. Her şeyi kontrol etmenin seni istemediğin durumlara sokmasına izin vermemelisin ama. Kontrolün de abartılmaması gerektiğini hatırlaman gerekecek.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Venüs ve Uranüs arasındaki açı sayesinde bugün mali ve finansal konular gündeminizde yer alacak, mali durumunuzu iyileştirme fırsatları bugün ani ve beklenmedik şekillerde ortaya çıkabilir. Önünüze çıkan fırsatları değerlendirerek yeni atılımlar yapmanın tam zamanı!

11 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ilişkilerin derinlik kazanırken, arkadaş çevrenle ve kendinle yüzleşiyorsun. Mücadeleden kaçmıyor ve bulunduğun çevreden güç alıyorsun. Ertelediğin konular bugün karşına gelecek. Hayatında yeni bir sayfa açacaksın. Eğer çalışan Koç burcuysan, tatil isteğin seni rota arayışlarına itebilir.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Söylemek istediklerinizi dile getirmek ilişkinizdeki pürüzlerin önüne geçebilir. Mutlu olmak, sevdiğiniz aktivitelerle ilgilenmek adına birtakım harcamalara girebilirsiniz. Maddi ve manevi sınırların farkında olun.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde ortaklaşa bir konu üzerinde hassas davranabilirsiniz. Gün içinde zihinsel açıdan daha fazla çift durum ortaya çıkabilir.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kolaylıkla kazanacağınız bazı şeylerin elinizden çıkmaması için dikkat etmelisiniz. Çünkü bugünlerde çok şanslısınız ve istekleriniz bir bir gerçek oluyor.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ukalalık etmeyin. Normalde olduğunuzdan biraz daha ciddi bir tavır takınmanız yerinde olacaktır. Düşünmeden konuşmaya meyilli olabilirsiniz fakat çevrenizdekiler sözlerinizi epey ciddiye alacak. Gerçekten neyi kast ediyorsanız onu söylemeye dikkat edin. Moda ve popüler kültüre olan ilginiz, daha derin ve ruhsal konulara ilgi göstermenz gerektiği gerçeğiyle çatışabilir.

11 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar bugün sizin için önemli bilgilere sahip olabilir, bu nedenle gözlerinizi ve kulaklarınızı tetikte tutun. İletişimlerinizde iyimser havanın tadını çıkarın ve bugün yeni arkadaşlıklar için yola koyulun. Özellikle biri sizi eğlenceli bir gece geçirmeye davet edebilir veya belki de bir meseleye bakış açınızı tamamen değiştirecek bir şey söyleyebilirler.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hatalarınız için hep mazeretiniz var. Hedeflerinizde yanılmayan birisiniz ve gelecek sizin için ürkütücü olmuyor. Tekrarlardan bıkmıyorsunuz. Yaşamı her noktadan yakalıyor olmanız, sizi farklı kılıyor; coşkulu yaşıyorsunuz.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

11 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun birgündeminiz var. Öğle saatlerinden itibaren zamanınızı detaylara odaklanmayı gerektiren işler için kullanabilirsiniz. Yine öğle saatleri bir karar almak, imza atmak ya da önemli görüşmeler yapmak için uygun.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kaşı cins üzerinde yoğun duygular besleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile ortak ve olumlu bir performans içindesiniz. Onun sizin üzerinizdeki etkilerini inkar etmek istemiyorsunuz. Manevi anlamda güçlü ve enerjik olmanız, sizin sosyal aktivitelerinizin daha da hızlanmasına neden olacak. Kendinizi ispat edeceğiniz bir gün.

11 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 14' 01" R
Ay
Akrep
16° 04' 33" R
Merkür
Koç
15° 59' 44"
Venüs
Koç
24° 25' 08"
Mars
Balık
25° 36' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 00"
Satürn
Balık
16° 05' 23"
Uranüs
Boğa
22° 02' 40"
Neptün
Balık
28° 44' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 15"
Lilith
Başak
22° 44' 43"
True Node
Koç
15° 36' 29"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>