Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İlgi Alanlarına Yöneliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün aşk konusunda büyük ve hızlı beklentilerinin olmaması daha iyi sonuçlanabilir. Sana iyi gelmeyen insanlarla bir şeyleri ısrar etmek yerine var olan gerçeklikle yüzleşmen en iyisi olacak bugün. Gereksiz aşk sancılarına yer vermemelisin.

İyi amaçlı destekleriniz var. Bunlara bazı duygusallıklarla kapalı durmanız çok anlamlı değil. Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Karşına çıkacakfırsatları konusunda daha özgür düşünmen gerekecek bugün. Alışılmış yöntemler senin için yeterli olmayabilir çünkü. Bugün için daha yeniyi arayıp bulmak senin için daha iyi olabilir.

Bugün kafanı dinlemek önceliğin olabilir. Gereksiz yorgunluklar ve kalabalıklardan uzak durmak kendin için yapabileceğin en iyi şeylerden birisi olabilir. Kafanı dinleyip kişisel bakıma zaman ayırman daha iyi sonuçlanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konusunda karşına çıkacak bir aksaklık senin canını sıkabilir bugün. Kontrolün dışında gerçekleşen olaylar hakkında kendini üzmek gereksiz olacak ama. Diğer yapman gerekenlere odaklanman olayın ister istemez çözülmesini sağlayabilir ve bu da seni şaşırtabilir.

16 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İnsanlarla nasıl iletişim kuracağınız konusunda telaşa kapılmayın. Siz üzerinize düşen mesajı iletin ve onların bunu nasıl algılayacağı konusunda hiç endişelenmeyin. Eleştirel olmakta ve yanlışları göstermekte haklısınız. Söylediklerinizden hoşlanmayanlar, onu duymaya en çok ihtiyaç duyanlardır.

16 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini iyi hissettiğin bir gündesin. Seni ilgilendiren konulardan uzak durmak istemeyebilir, bir süredir beklediğin hukuksal süreçle ilgili haberler alabilirsin. Maddi konularda bir kaygı taşımıyor olman harcamalarının artmasına sebep olabilir. Evli bir Koç burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan birisi gündeme gelebilir.

16 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla, uyku düzeninizle ilgilenmeniz gerekebilir. Vaktinizi daha verimli şekilde kullanmak, sizi mental olarak da rahatlatacaktır. Kendinizle ilgili belirsizlikleri ortadan kaldırmak adına çaba harcamak için ideal bir gündesiniz.

16 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün göz önünde olmaktan ve saygı duyulan bir kişi olarak görülmekten keyif alabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için planlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde farkındalık yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde duygusal blokajlar hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular bürokrasiye takılabilir. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Ani kararlar almayın.

16 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tezahür gücünüzün artacağı bugünlerde sorumluluklardan kaçmayacak ancak istemediğiniz şeyleri de yapmayarak dengede kalabileceksiniz.

16 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi kendinizi iyileştirmeye ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz. Başkaları sizden ilgi bekleyebilir ve halletmeniz gerek kendinizle ilgili işler olmasına rağmen onlara tavsiyede bulunup yardımcı olmanızı isteyebilirler. Bugün kendi sorunlarınıza eğilin. Gerekirse biraz bencil olun ve kendi ihtiyaçlarınızı sakın ihmal etmeyin.

16 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, arkadaş çevreniz ile doğal bir şekilde etkileşim kurmanızı etkileyebilir. Duygularınızı saklamaktan bıkmış olabilirsiniz. İçgüdülerinizin size rehberlik ettiği şekilde hareket etmek istiyorsunuz ancak, diğer insanların tepkilerinden korkuyorsunuz. Ne söyleyeceklerinden veya ne düşüneceklerinden korktuğunuz için konuşmaktan çekinmeyin.

16 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Muhtemelen sizin istediğiniz evde kalıp dinlenmekse de arabayla oradan oraya koşturmak zorunda kalabilirsiniz bugün. Arkadaşlara ve aileye karşı sorumluluklar gündeme gelebilir ve her ne kadar biraz yorgun da olsanız, onlara yardım etmek isteyeceksiniz. Bugünle başa çıkabilmenin en iyi yolu her şeyi mümkün olduğunca çabuk halletmek olacak, böylece sonrasında günün kalan kısmını yalnız başınıza dinlenerek geçirebilirsiniz. Hem bu şekilde her ikisini de yapmış olursunuz!

16 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

16 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugünhayatınızda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle de maddi kaynaklarınızı bereketlendirecek ve iyileştirecek, hayallerinizi de destekleyecek olumlu destekler alabilirsiniz ve kendinizi güçlü hissedebilirsiniz ama ego savaşına girerseniz şanslarınızı tepebilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizdeki otorite figürlerinden destek görerek eğitim, yeni bir sözleşme imzalama gibi önemli kararlar alabilirsiniz.

16 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çekiciliğinizi kullanmak için daha ne bekliyorsunuz? Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz. Bugün, planlarınızı hiç kimseyle paylaşmamaya çalışın. Yakın çevrenizde sizden yardım bekleyen kişiler olacaktır. Onları geri çevirmeden önce dinlemelisiniz.

16 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 49' 50" R
Ay
Aslan
02° 57' 12"
Merkür
Koç
19° 19' 52"
Venüs
Koç
13° 47' 57"
Mars
Balık
18° 56' 07"
Jüpiter
Boğa
20° 44' 39"
Satürn
Balık
15° 14' 55"
Uranüs
Boğa
21° 34' 13"
Neptün
Balık
28° 27' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
19° 51' 10"
Lilith
Başak
21° 47' 25"
True Node
Koç
15° 33' 44"
Son Güncelleme : 16/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>