Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2022, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk konusunda olaylar beklediğin gibi gitmeyebilir bugün. Bu durumun geçici olduğunu kendine hatırlatmanda fayda var ama. İleride bazı şeylerin daha iyiye gidebileceğini düşünmen gerekebilir. Her şeyi kestirip atmaman iyi olacak.

Doğal yeteneklerinizihayatınızda bir anahtar gibi kullanabiliyorsunuz. Aksayan her işin arkasında bir gevşeklik ya da beceriksizlik olduğu yolundaki inancınız, gün geçtikçe biraz daha esniyor.

Bugün harcama yapmaya daha açık olabilirsin. İhtiyaç ve isteklerin için kesenin ağzını açman olası. Hayat kaliteni artıracağını düşündüğün şeyleri satın alırken iki kere düşünmemelisin. Bir şeyleri kendin için iyileştirmen gerekebilir zira.

Seni kötü hissettiren enerji emici insanlardan uzak durman gerekecek bugün. Hayata olumlu tarafından bakıp moralini yüksek tutmak sağlığını da olumlu etkileyecek çünkü. Kimle istişare ettiğine dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ağırlığı biraz üstüne duygusallık olarak çökebilir. İnsanlarla durduk yere ağız dalaşına girme ihtimalin de artabilir hatta. Bugün ağzından çıkan kelimelere ekstra özen göstermende fayda var.

14 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dolunay yüzünden ruh haliniz biraz karmaşıklaşabilir. Diğer insanlar ne derse desin, sırf eğlence olsun diye tam tersi bir bakış açısına sahip olacaksınız. Yine de kontrolü elinizden bırakmamaya çalışın. Günün sonunda siz yine sizsiniz. Tercihlerinizle dalga geçmek isteyenler olabilir. Bu sizi şaşırtmasın.

14 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ateş burcunda Dolunay meydana gelecek. Sosyal çevrenle ilgili düzenlemelere gideceğin bu günde, samimiyetini sorguladığın kişileri hayatından çıkaracaksın. Dış görünüşüne gösterdiğin ilgi ve alaka artıyor. Gün içerisinde, boş vakitlerinde kişisel bakımına zaman ayıracaksın.

14 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi yoran ve akışınızı yavaşlatan işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Hemhem de ev ortamınızdaki düzenlemelere vakit ayırmak, aslında ihtiyacınız olanın ne olduğunu anlamanıza yardımcı olabilir. Kendinize ve çevrenize karşı daha anlayışlı ve yapıcı olmayı seçmelisiniz.

14 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Bunun için yakalayacağınız fırsatları iyi değerlendirmenizde fayda var. Kendinizi geliştirmek isteğiniz artabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğle saatlerinde iletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Akşama doğru yeni planlar yapacağınız zamanlar olabilir.

14 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç tahmin etmediğiniz kişilerle anlaşabileceğinizi gözlemleyebilirsiniz. Bugünlerdearkadaşlarınızla iletişiminiz kuvvetlenecek ve aranız düzelecek.

14 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Anne ve babanız gününüzde önemli bir yer tutabilir. Size yakın oturuyorlarsa belki onları ziyarete gidersiniz. Onlarla birlikte bir akşam yemeği yemek ve en son gelişmeleri paylaşmak için güzel bir zaman olabilir ya da eğer uzakta yaşıyorlarsa, onlarla telefonda sohbet edebilirsiniz. An itibariyla sizi özlüyor olabilirler, bu yüzden onları ihmal etmeyin! Birkaç espri ve komik hikaye anlatarak onlarla tekrar bağlantı kurmaya çalışın.

14 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sert gerçeklik ile hevesli iyimserlik arasında gidip gelmemizi sağlayabilir. Gerçekler ve hayaller arasında sizi ileriye taşıyacak dengeyi kurmayı başarıyorsunuz.Gün, duygusal olarak tepki vermeyi ve duyguların sözleri etki altına almasını sağlayabilir. Özellikle normalde saklamayı tercih ettiğiniz duygular bugün bazı problemlere yol açabilir.

14 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevreniz sizden etkilenirken, fikirlerinize karşı çıkamıyorlar. İlişkileriniz tutkulu bir hal alıyor. Dış görünüşünüzle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Partnerinizi eleştirmediğiniz sürece, karşılıklı sinerjiniz artıyor.

14 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

14 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında belirsizliklerin belirleneceği bir döneme gireceksiniz. Bu konuda bazı yanlış anlaşılmalar ve hayal kırıkları yaşayabilirsiniz.

14 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tarzınızdan taviz vermeye hiç niyetiniz yok. Risklere karşı temkinli olmanız gerekiyor. Bugün, katılacağınız toplantılarda sabit ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Farklı fikirlerin konuşulduğu ortamlarda mümkün olduğu kadar tartışmalara girmek istemiyorsunuz. Bu sizi daha da çekici yapıyor.

14 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 37' 08" R
Ay
Akrep
20° 59' 12" R
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
24° 54' 25"
Mars
Balık
25° 54' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 07' 37"
Uranüs
Boğa
22° 04' 00"
Neptün
Balık
28° 45' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 37"
Lilith
Başak
22° 47' 21"
True Node
Koç
15° 35' 30"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>