Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değişim Vakti Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Karşına çıkacak biri seni gelecek hakkında daha farklı düşünmeye itebilir bugün. Aşkta şaşırmaya hazır olmalısın. Kimle nasıl gelişmeler yaşanacağını sen bile tam kestiremeyebilirsin.

Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız. Tek sorununuz,yerinde kurduğunuz sıcak ilişkileri korumakmış gibi davranıyorsunuz. Beceri ve yetenekleriniz umut verici.

Bugün kendi başına alacağın kararlar hem para mevzularında hem deprojeleri konusunda daha iyi sonuçlanabilir. Başkalarını dahil etmeden alacağın kararlar daha verimli olabilir. Bu durum seni bile şaşırtabilir.

Zihnini boşaltmak ve yeni haftaya odaklanmak sana iyi gelebilir. Gün içerisinde var olanyükünden daha fazlasını üstüne çekmemek iyi olabilir o yüzden. Dinlenmek ve enerji toplamak önceliğin olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerinle ilgili yeni bir düzen kurmak isteyebilirsin bugünden itibaren. Hayatını yeniden düzenlemek ve yeni bir disiplin benimsemek sana yardımcı olabilir. Her şeyi yeniden düzene sokmak için gereken güce sahip olduğunu bugünün rahatlığında daha fazla görebilirsin.

19 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu kariyer hayatınızda üst yönetimde bulunan birini üzmemeye çalışın. Aklınıza gelen her düşünceyi anında kelimelere dökme eğiliminiz var, ancak bunu şimdi yaparsanız, muhtemelen bir ters tepme olabilir, bu yüzden duygularınızı kendinize saklayın.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhuna yansıyan değişim ile baş etmek için ekstra emek harcayacaksın. Direnç göstermediğin sürece, gezegen konumları da seni destekleyecektir. Sevdiklerine karşı elinden gelen her iyiliği yapmak isteyeceksin ama müdahale edemediğin konular da söz konusu olabilir. Yarım bıraktığın işlerini tamamlamak için bundan daha iyi bir gün olamazdı.

19 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal dünyanızda derinlik kazanmak ve partnerinizle yakın bir bağ kurmak isteyebilirsiniz. Anlaşmazlıklarınıza çözümler bularak ilerlemek istesenizde işlerin öyle gitmediğini düşünüyorsunuz. Çabalarınız boşa gitmiyor. Bunu bilin yeterli olacaktır.

19 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sezgilerinize kulak vermek faydalı olabilir. Kimi zaman kendi düşüncelerinizin kurbanı olabiliyorsunuz, daha esnek olmalısınız.

19 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize dikkat etmeli, sağlınızı önemsemelisiniz. Bugün kendinize adeta şirin bir çocuk gibi davranarak içinizdeki çocuğu yaşatabilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşı koyamayacağınız bir değişiklik ihtiyacı tarafından motive edileceksiniz. Hayatınızın yapı taşlarına ve temeline karşı asilik yapmak isteyeceksiniz. Çevreniz bu düşüncelerinizi desteklemeyebilir ve hatta sizden bu yüzden uzaklaştıklarını hissedebilirsiniz. Yine de günlük hayat akışınızın sınırlarının dışına çıkmaktan korkmayın.

19 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda hayatınızın hiç değişmediğini düşünüyor musunuz? Bazı şeylerin değişmesi gerektiğini hissediyorsunuz ama bunu düşünmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Bugün sizi biraz daha gözü pek olmaya teşvik edebilecek pek çok etki olacak. Genelde risk almayı sevmezsiniz, ancak denerseniz çok memnun kalacaksınız.

19 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Disiplinli hareket etmekten hoşlanıyorsunuz. Güven duygusunun size sağlayacağı avantajları çok iyi bildiğiniz için, maddi konulara odaklanmak istiyorsunuz. Bugün öz güveninizi destekleyecek dostlara ihtiyacınız var.

19 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

19 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün duygusal olarak içe çekilmek, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Duygularınızı anlatırken yakın çevrenizle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ayrıca sosyal çevrenizden, ilişkinizden dolayı harcama yapabilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sadece kendinize güvenmekle hata ediyorsunuz. Bugün çevrenizle işbirliği içine olmanız gereken bir gün. Sizin için her türlü iletişim çok önemli ve bu özellikleri karşı taraftan görmediğiniz zaman, duygusal kırıklıklar yaşıyorsunuz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamalısınız. Bazı kişiler aleyhinize konuşabilir.

19 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 51"
Ay
Akrep
23° 10' 19"
Merkür
Koç
26° 24' 35"
Venüs
Balık
21° 29' 06"
Mars
Balık
04° 53' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 25"
Satürn
Balık
13° 17' 25"
Uranüs
Boğa
20° 39' 26"
Neptün
Balık
27° 48' 18"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 16"
Lilith
Başak
19° 47' 08"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>