Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duydukların Seni Şaşırtabilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2022, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Kendine güvendiğin sürece aşk seni yarı yolda bırakmayacak. Kalbini karşı tarafa açabilmek ve cesur olmak iyidir. Bugün aşkta cesaretin karşılığını çok pozitif bir biçimde alabilirsin.

İçinde bulunduğunuz yoğunluk uzun sürebilir. Performansınız yüksek, ama bazı küskünlükleriniz var. Görüşmeler yapmayı düşündüğünüz kişiler,sizi ummadığınız kadar etkileyebilir.

Maddi olarak kendini zorlamamak senin için en iyisi. Gereksiz masraflardan kaçınmak ve sadece gerçek anlamda ihtiyacın olan şeylere para ayırmak daha iyi gelebilir sana. Bu tür parasal düzenlemeleri daha rahat yapabilirsin.

Bugün enerjini toplamış olacaksın. Kendini çok daha iyi hissedebilir, enerjinin fiziksel kuvvetine yansıdığını görebilirsin. Sağlık açısından seni zorlayan bir şeylerle karşılaşmaman olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin bir gün geçirmenin önceliği sana kendini çok daha iyi hissettirebilir bugün. Elindekilerin kıymetini bilip beklentileri kontrol altına alarak daha rahat edebilirsin. Bu rahatlık zihinsel olarak sana iyi gelebilir.

21 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aylardır sizi endişelendiren bir aile meselesine dikkatinizi vermenin zamanı geldi. İyi haber şu ki, Güneş bugün haritanızın iç bölgesine doğru hareket ederken çok büyük bir sorun olmayacak. Cevapları kendin bulacaksın.

21 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygularını yoğun bir şekilde yaşarken, kendini daha somut konulara adapte olma konusunda zorlayabilirsin. Dalgın olman nedeniyle, verdiğin sözleri unutabilir, çevrenin sitemlerine maruz kalabilirsin. Güneş, bugün itibariyle su burcundaki konumlanırken, yaz dönencesini yaşatacak. Daha önce duymadığın konuların gündeme gelmesi seni şaşırtabilir.

21 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni insanlar, kuracağınız yeni bağlantılarla hayatınızda daha önce açmadığınız bir sayfa açabilirsiniz. Kendinizi hem maddi hem de mental olarak geliştireceğiniz fırsatlar doğabilir. Eylemleriniz ve söylemlerinizin eşzamanlı ilerleyişi, sizi bir dönüm noktasına taşıyor. Hukuksal konularda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları gündeminize taşımak isteyebilirsiniz. Dostlarınızla program yapmaktan keyif alacaksınız. Gün içinde yaşayacağınız sonlanmalar biraz keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatlerinde kendinize güveniniz tam, istediğiniz işe girişebilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda savunmasız hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızı stabil tutabilmek adına partnerinizin bazı cümlelerini ve yaptıklarını görmezden gelebilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir dünya fenomeni olan Star Wars’a karşı daha fazla umursamaz kalmanız imkansız! Muhtemelen siz de diğer hayranlar gibi ekrana yapışacak, bilinmeyen diyarlara doğru çıktıkları maceralarda hissettikleri tüm o harika şeyleri hatırlayacaksınız. Eğer hayatınızdaki mevzuu bu değilse, geleceğiniz hakkında düşünmeye çalışmalısınız.

21 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çekiciliğiniz güçlü ve kendinizi ifade etme arzunuz yüksek. Bununla birlikte değişim meydana geldikçe sorumluluklar havada ağır kalabilir. Özellikle arkadaşlıklarınız, bağ oluşturma ve uzun vadeli mutluluk hedeflerinizle ilgili olarak perspektifte bir değişiklik olması muhtemeldir. Mevcut projelere odaklanmak yeni şeylere başlamaktan daha ödüllendirici olabilir.

21 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Güneş ve Jüpiter uyumlu bir açı yapıyor. Uzun süredir, beklediğiniz mutlu kararları alabilirsiniz. Kendinize güveniyor ve sosyal ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz. Çevrenizle paylaşacak öyle çok şeyiniz var ki.

21 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

21 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kendinizi aktif ve iyi hissedilirsiniz. Girişimci ve ataksınız. Aslında attığınız her adımda önünüz açık olacaktır. Kilo problemlerine ise dikkat. Kariyerinizde ise güçlü adımlar atabilirsiniz ve bu maddi konularda sizi güçlendirebilir. Önemli olan egonuzla gelecek olanlara direnmemek ve kabul etmek. Yoksa fırsatlarınızı kaçırabilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili gerekli ayrıntıları kısa sürede tamamlamalı ve yeni projelerinizi geliştirmelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum, aile içi kavgalarınızı gündeme getirebilir. Uzak yollarla ilgili projelerinizi için, elinizden birtakım paralar çıkabilir. Olayları bir an önce sonuçlandırmalı ve tereddütlerinizden kurtulmalısınız.

21 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 54" R
Ay
Akrep
29° 56' 27"
Merkür
Koç
15° 59' 34"
Venüs
Koç
25° 47' 19"
Mars
Balık
26° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 26"
Satürn
Balık
16° 11' 36"
Uranüs
Boğa
22° 06' 25"
Neptün
Balık
28° 46' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 05"
Lilith
Başak
22° 52' 07"
True Node
Koç
15° 33' 27"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>