Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çabaların Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşkta hayaller ve hayatlar kıyaslaması yapman gerekebilir. Bunu kendi iyiliğin için yapman gerekecek. Eğer hayatın pozitifliği ile sürekli uçar bir hale geldiysen ayaklarının biraz daha yere basması gerekebilir aşk için.

Çalışma arkadaşlarınızdan birinin özel bir sorunu, bu günlerdeyaşamınızı meşgul edecek. Yetkilerinizi iyi biliyor ve sonuna kadar kullanıyorsunuz. İlişkilerde ise insani yaklaşımlarınız var.

Bol bol şükretmek ve elindekilerin tadını çıkarmak önemli olabilir. Var olan iyi şartlara odaklanabilirsin. Daha iyi gelişmeleri kendine, elindekilerin kıymetini bilerek çekebileceksin bugün.

Yediklerinde aşırıya kaçmamak iyi olabilir. Özellikle de yemeklerin yanında içki de alıyorsan… Karaciğerini çok fazla zorlamaman ve şeker tüketimini sınırlandırman iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini çok yormadan olan biteni gözlemlemen daha iyi olabilir. Bazı konularda kendini zorlamaman gerekecek. İlle de acele etmeni isteyen insanlar varsa eğer onlarla olan iletişimini tekrar değerlendirmek isteyebilirsin.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu sizin için eğlenceli bir hafta sonu olacak. Ancak küçük anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor, yoksa olabileceği kadar eğlenceli olmayacak. Bazı olaylar ve bazı insanlar, zamanınızı ve enerjinizi boşa harcamaya değmez. Sadece seni gülümseten şeyi yap.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklılıklar ve değer yargılarını sorguladığın bir süreçten geçiyor olabilirsin. Bu nedenle yakın çevrenle yaşayacağın iletişimde çeşitli sorunlar yaşayabilirsin. Sorunların üstesinden gelmek için harcayacağın çabalar, gününün yoğun geçmesine sebep olacak. Yakın arkadaşının sinema davetini geri çevirmeyecek, soluğu onun yanında alacaksın.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stresinizi atmak için günü arkadaşlarınıza ya da sevdiğiniz aktivitelere ayırabilirsiniz. Hayatın keyifli yanlarını görmek, size bunu sağlayacak durumları daha da geliştirmek isteyebilirsiniz. Ama bu durumun, üzerinde düşünülmemiş maddi yatırımlara sebebiyet vermemesine dikkat etmelisiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinize ya da bir şeyler üretirken bilhassa dikkatinize ve konsantrasyonunuza önem vererek başlamalısınız. Odak kontrolü ilk niyetiniz olmalı.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün şu veya bu şekilde, yavalşamanız gerekcek. Bu ister bir aşırı hız cezası makbuzu olarak isterse koşarken düşüp dizinizi sıyırmak şeklinde gelsin, bu mesaja kulak vermeniz gerektiğini bilin. Bu yavaşlama yüzünden duygusal bir çöküş yaşamamanız çok önemli. Bu, sizin iyiliğiniz için, mızmızlanmak yerine sadece akışa ayak uydurun.

25 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değer verdiğin kişilerle olan ilişkilerin ve bağların sıcak ve destekleyici olmaya devam ediyor. Arkadaşların seve seve giriştiğin bir projede sana yardım etmek isteyebilir veya sen birine yardım eli uzatabilirsin. Başkalarıyla kurduğun güçlü bağlar bu kez seni güvenilir ve kalıcı işlere götürebilir. Bugün ayrıca, ilgini ev dekore etmeye ve döşemeye yöneltebileceğin bir gün.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Bugün gereksiz engellere takılabilirsiniz. Ailevi değerlerinizin önem kazandığı bir gündesiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün maddi kaynaklarınız ön plana çıkabilir. Otorite figürlerinden dolayı ya da sosyal çevrenizden dolayı harcama yapabilirsiniz ama bir taraftan ise ani para girişi gerçekleşebilir, kariyerinizde güçlü kararlar alarak maddi kaynaklarınızı güçlendirebilirsiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizlebirliği içinde olduğunuz zaman, başarı grafiğiniz daha da artıyor. Bugün olumlu bir performans sergilemek istiyorsanız, karşınızdaki kişilerle aranızda oluşan soğuk savaşa bir an önce son vermelisiniz. Sağlığınıza biraz özen göstermelisiniz. Bugün mideniz çok hassas. Yediklerinize dikkat edin.

25 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 43" R
Ay
Oğlak
16° 43' 18"
Merkür
Koç
16° 40' 14"
Venüs
Boğa
00° 13' 18"
Mars
Balık
29° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 36"
Satürn
Balık
16° 31' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 40"
Neptün
Balık
28° 53' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 23"
Lilith
Başak
23° 16' 04"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>