Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planlı ve Programlısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Hoşlandığın birisi varsa eğer o kişiyle ne kadar uyuştuğunuzu gözden geçirmen gerekebilir bugün. Gerçeklere odaklanmalı, kafanda kurduğun kişiye değil de gerçekte var olan insana bakmalısın bugün.

Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak. Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizin de katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir.

Bugün bütçene uyman en iyisi. Kendini gereksiz bir biçimde zorlamamalısın. Her şeye yetişmek için kendi bütçeni bozmamalısın. Bazı şeyler de eksik kalsın bugün, ne olabilir ki?

Güneşin negatif etkisinden kendini koruman gerekebilir. Güneş koruyucularına daha fazla odaklanabilirsin. Cildine daha iyi geleceğini düşündüğün kremlere yatırım yapman asla lüks değildir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinden emin davranman gerekecek bugün. Özellikleve maddi konularda etkini belli edebilmek daha iyi olabilir. Baskın bir tavır koymak birçok kapıyı açabilir sana.

24 Haziran 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hem kendinize hem de diğer insanlara karşı tamamen dürüst olmalısınız. Gerçeklerle yüzleşmek istemeyebilirsiniz ama istemezseniz hafta sonunu rakiplerinize göre dezavantajlı bir şekilde geçirebilirsiniz. Arzulamak eğlenceli olabilir ama mantıklı değil.

24 Haziran 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önümüzdeki günlerde halletmen gereken sorumlulukların bugün seni kaygılandırabilir. Zaman konusunda daha planlı olmanda fayda var. Fırsatları değerlendireceği bir gündesin. Eğer çalıştığın işte memnun değilsen gün içerisinde karşına gelecek fırsatları değerlendirmek isteyeceksin. Kimi zaman kontrol etmekte zorlandığın duygular bugün sıklıkla aklına gelebilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi olumsuz etkileyecek, amacınızdan uzaklaştıracak her şeye yeni bir duruş sergileyebilirsiniz. Kendiniz kadar çevrenizle de ilgilenmek, sizi mekanik bir insan gibi görmelerini engelleyebilir. Bu da hem zihninizi toplamanıza yardımcı olacak hem de gireceğiniz ortamlarda yeni ilişkiler kurmanızı da sağlayacaktır.

24 Haziran 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızı güvene almak ve parasal konularla ilgili istikrarlı bir sürece girmek isteyebilirsiniz. Başarılı olmak için yeteneklerinizi kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz işlerde en iyisini yapmak için uğraşabilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşama doğru risk almaya yatkın olabilirsiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız ile karar vermeye meyilli bir gün olabilir. İş yerinde oluşabilecek konuları bile üstünüze alabilirsiniz. Ancak mantığınızı yine de elden bırakmayın.

24 Haziran 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişimizle, bizi çevreleyen dünyayla ve yakın çevremizle hepimiz farklı yollarla bağ kurar ve mücadele ederiz. Senin yolun, gözlerinin önündekinin anlamını sorgulamakla alakalı. Bu, kendiliğin olan bir tavır ve sahip olduğun özel yetilerden biri. Bu alışkanlığın seni gerçekliğe bağlıyor ve göz önündekilerin değerini anlamanı sağlıyor. Yine de son zamanlarda, biraz kopuk hissediyorsun. Dünyanla tekrar temasa geçmek bir miktar efor sarfetmelisin.

24 Haziran 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi negatif eleştirilere topraklamanız ve sadece sorumluluklarla uğraşmanız gerekir. Sosyal veya duygusal bir sorun sizi yıpratabilir veya kendinizi doğal bir şekilde ifade etmenizi engelleyebilir. Birinin size değer vermediğini hissedebilirsiniz ancak bu hissin getirdiği hayal kırıklığı uzun sürmeyecektir. Daha fazla affetmek, dinlenmek ve stres atmak için iyi bir zaman.

24 Haziran 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni başlangıçlar ilginizi çekiyor fakat bir türlü cesur olamıyorsunuz. Artık ufkunuzu genişletmelisiniz. Özgürlüğünüzü seviyor, sorumluluklarınız konusunda tereddütler yaşıyorsunuz. Bugün ilişkilerinizde dikkatli olun.

24 Haziran 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

24 Haziran 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün maddi kaynaklar, ürettiklerinizle daha çok ilgilenebilirsiniz. Ayrıca parasal konularda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizin yapılmasında aşırı ısrarcı oluşunuz, çevreniz tarafından hoş karşılanmayabilir. Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Sağlığınız oldukça iyi. Yalnız kendinizi yormamaya çalışmalısınız. Tırnaklarınıza özen gösterin.

24 Haziran 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 31" R
Ay
Balık
14° 14' 08"
Merkür
Koç
18° 38' 15"
Venüs
Boğa
05° 17' 42"
Mars
Koç
02° 24' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 21"
Satürn
Balık
16° 52' 34"
Uranüs
Boğa
22° 32' 50"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 14"
Lilith
Başak
23° 43' 28"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>