Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İletişimde Aktifsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Eski meseleleri gözünde büyütmemelisin bugün. Geçmişi geçmişte bırakman en iyisi olacak aşk için. Bugüne ve yarına odaklanırken geçmişin yükünü sırtlanman sadece seni üzecek, bunu unutmamalısın.

Son birkaç günün gerilimini geride bırakıyorsunuz. Öğle saatleri daha temkinli olmalısınız. Parasal açıdan kaynaklarınızı yerinde kullanmanız önem taşıyor.

Bugün masraf kontrolü önemli olabilir. Eğer bütün bir hafta bu konuda fazla rahat davrandıysan bugünden bazı şeyleri kısman daha iyi olacak. Maddi açıdan kendini daha az zorlayabileceğin ve biraz daha özenli olabileceğin bir gün olabilir.

Bugün yorgun düşmen olası. Hareketli bir gün geçirebilirsin zira. Önemli olan o hareketli günün ardından bedeninin yeteri kadar dinlendiğine emin olmak olabilir. Günün sonunda dinlendiğine emin olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni haftayı planlamak sana çok büyük bir rahatlık sağlayabilir. Bugün, hafta başlamadan yeni öncelikler belirleyebilir, maddi konuları şimdiden bir düzene bindirebilirsin. Bu hareketin seni çok rahatlatacak.

26 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, normalde başkalarının yanında kendini en rahat hisseden sosyal bir insan olsanız da bugün yalnız olmayı tercih edebilirsiniz. Özellikle bugün kariyer veanlamında stresli olabilirsiniz. Muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız var, ancak tempolu bir yürüyüş yapmaktan da faydalanabilirsiniz. Bu biraz gerginliği giderecek, endorfinleri harekete geçirecek ve kendinizi tekrar iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

26 Haziran 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun telefon görüşmeleri, sosyal medya mesajlaşmaları, aile ziyaretleri gününü dolduracak. Hiçbir konudan eksik kalmak istemeyeceksin. Eğitimine devam eden bir Koç burcuysan eğitiminle alakalı kendine sorular sorabilir, bazı tasarılarda bulunabilirsin. Aynı zamanda kendine de kişisel bakım için zaman ayıracaksın.

26 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Deniz kenarında tek başınıza yürüyüş yapmak, bir konuda yardıma ihtiyacı olan kişilerle görüşmek iyi hissettirebilir. Bu desteğin başkaları tarafından da size geldiğini görmek, yaptıklarınızın karşılığını alma hissi uyandıracaktır. Hem içeride hem dışarıda işleri yoluna koymak adına düzen ve ilişkilerinize yeni kriterler getirebilirsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa görüşmeler, ziyaret ve konuşmalar açısından hareketli bir gündesiniz. Ancak düşüncelerinizde etkilere de çok açıksınız.

26 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla tartışırken esneklik gösterememeniz ve empatiden uzak kalmanız çevrenizi kaybetmenize sebep olabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

26 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça özgüvenli hissedebilirsiniz. Genellikle utangaç birisiniz ve kendiniz hakkında çok büyük şeyler düşünmezsiniz. Bugün kendiniz için bu düşüncelere karşı direnmeye çalışın, kişiliğinizi savunun. Eğer var olduğunuzu görürlerse insanlar size saygı duyacak! Çok ilginç yönleriniz var ve artık dünyanın sizin bu yanlarınızdan faydalanmasına izin vermelisiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali durumunuzu ele alma şekliniz şu anda odakta. Güzel bir şey dikkatinizi çekerse cüzdanınızı kapalı tutmakta zorlanabilirsiniz ancak bu paraya değdiği sürece, kendinizi şımartmakta yanlış bir şey yoktur. Ayrıca daha fazlasını kazanmanın yeni bir yolunu bulabilirsiniz, bu yüzden kutunun dışında düşünmeye istekli olun.

26 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleğinizde ilerlemek istediğiniz zaman, duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz. Olayları değerlendirirken, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. İçinde bulunduğunuz çalışmalar, yeni şartları da beraberinde getiriyor.

26 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün eğitim, yakın çevre, kardeşlerle güzel iletişim kurabilirsiniz. Karşınıza yeni aşk; yakın çevreden, eğitimden, sosyal medyadan çıkabilir ve iyi bir iletişim kurabilirsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili ilginç gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Yeni şartlar lehinize gelişmesi, sizi de şaşırtacak. Ani çıkan fırsatların ardında, gizli olan duygusal konular sizi şaşırtabilir. Partnerinize şans verdiğiniz zaman, şartların aleyhinize döneceğini zannetmekle hata ediyorsunuz. Bugün, sinirleriniz oldukça duyarlı.

26 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>