Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İmkanları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk konularında bir şeylerin sakin bir düzlükte ilerlemesi sana sıkıcılık vermemeli. Bugün bir şeylerin yolunda gitmesine sevinmen gerekebilir. Büyük beklentiler olmadan rahat bir gün geçirmek çok şeyi değiştirebilir.

Sizden daha yetkili birinin yanlış tespitlerine biraz kolay ortak oluyorsunuz. Çok yürekli ve atak görünüşünüz,ilişkilerinizde aranılan biri olduğunuz izlenimine yetmiyor. Geri planda kalmaya istekli gibisiniz.

Bugün harcamaların ile alakalı olarak yaptığın yanlışları düzeltmen gerekebilir. Gereksiz masrafları keserek bu konuda bir adım atabilirsin. Kendini maddi olarak fazla açmaman gerekecek.

Bugün sağlık konusunda kendini zorlamayacağın ve önemli meselelerle uğraşmayacağın bir gün olabilir. İçin rahat edebilir. Kendini zorlamayabilirsin. Zihnen bu dinlenceye ihtiyaç duyabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlara dikkat etmen gerekebilir bugün. Sen işlerini halletmek için uğraşırken seni aşağı çekmek isteyenler olabilir çünkü. Onlara fırsat vermemeye çalışmalısın. Ve bu da biraz zaman alabilir tabii.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güçlü konumdaki insanlara hırslı olduğunuzu ve daha fazla sorumluluk verilmeye istekli olduğunuzu bildirin, ancak kendinizi sizden yararlanabilecekleri bir konuma koymayın. Kendi değerinizi bilin ve kısa süreliğine değişmeyi reddedin.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni hobiler edinmek için araştırmalar yapıyorsun. Sahip olduğun imkanları değerlendirmek için çeşitli yöntemler öğreneceksin. Kendinden emin çıkışlarınla, zor ve imkânsız görünenkonularında herkesi ikna etmeyi başaracaksın. Sosyal medya ile ilgili bir işte çalışan Koç burcuysan, son yenilikler için araştırma içerisinde olacaksın.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Orman yürüyüşü, piknik gibi etkinliklerle günü geçirebilirsiniz. Kısa ya da uzun süreli olması farketmeksizin, kendinize dinlenme zamanı açmak sandığınızdan daha iyi gelebilir. Hayatta paradan ve çalışmaktan önce gelen konular olduğunu hatırlıyorsunuz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Aslan’da ilerleyen Ay, aşk ve keyifli konuları gündeme getirmekte. Kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz bir gündesiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarılarınızla ilgili kendinizi sınayacağınız bir gün olabilir. Özgür kararlarınızı aldığınızdan emin olduğunuz bir gün olması için elinizden geleni yapmalısınız.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işleri kolayca halletmeniz için ideal bir gün. Bir süredir biriken o sinir bozucu görevlerin icabına bakın. An itibariyla çok fazla şey başarma fırsatınız var. İnsanlar boş sözlerden ve dedikodudan ziyade önemli bir hedefe ulaşmak için plan yapmakla ilgileniyor. Siz de elinizin altındaki görevler hakkında ciddiyetinizi takınarak bu gruba katılın.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha fazla konfor veya güvenlik arzusu bugün etkili ancak, zamanla yarışan çok şey olabilir. Geçmişi gereğinden fazla analiz etmek sizi gereksiz bir panik durumuna sürükleyebilir. İstediğiniz ve planladığınız her şey için yeteri kadar vaktiniz olduğunu bilerek adımlarınızı daha hesaplı atmaya çalışın. Sabırsızlık, sadece zaman kaybettirir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz birçok işin listesini yapın ve aceleye getirmeden işlerinizi sırayla toparlayın.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ama çok para harcayabilirsiniz. Ayrıca hayatınızdaki güçlü insanların manüpülasyonuna maruz kalabilirsiniz, tartışma içinde kalınabilir, dikkatli olmalısınız, tepkileriniz dengede oldukça süreci rahat atlatırsınız. Ayrıca iletişimde bugün kandırılma, aldatılma gibi sorunlar gerçekleşebilir. Ayrıca siz olayları yanlış yorumlayabilirsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz.Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 29' 50" R
Ay
Akrep
19° 25' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
24° 45' 10"
Mars
Balık
25° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 46"
Satürn
Balık
16° 06' 55"
Uranüs
Boğa
22° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 45' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 11"
Lilith
Başak
22° 46' 31"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>